# Collective Smile

Proiect pilot pentru monitorizarea stării emoționale a elevilor în timpul cursurilor online

1. se dezarhiveaza Lib.rar in locatia initiala
2. se ruleaza train.py -> pentru a antrena algoritmul cu ajutorul setului de date fer2013.csv
3. se ruleaza collectiveSmile.py -> pentru a testa algoritmul


Functionalitati:
- inregistrarea ecranul calculatorului
- identificarea structurilor faciale de pe ecran (ex: conferinte online zoom etc.)
- predictia emotiei exprimate de fiecare fata identificata
- calcularea unei medii generale a tuturor emotiilor prezise
- determinarea starii emotionale generale 