1. Як можна створити рядок у JavaScript?
   Рядок можна створити за допомогою одинарних чи подвійних лапок.Також за допомогою конструкторів String() та new
   String() .Але вони рідше використовуються, та як вони створюють об'єкти рядка, а не примітивні значення рядка, що
   може призводити до непередбачуваної поведінки в деяких випадках.

2. Яка різниця між одинарними (''), подвійними ("") та зворотніми (``) лапками в JavaScript?
   Різниці між одинарними рядками та подвійними немає.
   Зворотні рядки (шаблоні чи літерали ще так їх називають) мають свої особливості.Вони дозволяють використовувати
   шаблонні рядки, що спрощує вбудовування виразів JavaScript та значень змінних без потреби використовувати
   конкатенацію.Зворотні лапки обробляють деякі спеціальні символи автоматично, наприклад, можна включити новий рядок
   без екранування (multi-line strings), а також можна вбудовувати змінні та вирази без конкатенації або виклику функції
   String().

   Приклад зворотних лапок:

   let name = 'John';
   console.log(`Привіт, ${name}!`);

   Приклад одинарних і подвійних:
   let name = 'John';
   console.log("Привіт, " + name + "!");

3. Як перевірити, чи два рядки рівні між собою?
   У JavaScript можна перевірити, чи два рядки рівні між собою за допомогою оператора порівняння === або методу
   localeCompare(). Літери порівнюються по таблиці, де у кожної літери є свій код числовий код у таблиці Unicode (або
   ASCII для символів, що входять в цей діапазон). Порівняння відбувається на основі цих числових кодів.
4. Що повертає Date.now()?
   Date.now() повертає поточний час у мілісекундах, що пройшли з початку кінця Unix Epoch (1 січня 1970 року, 00:00:00
   UTC). Цей метод зручно використовувати для вимірювання часу в коді, оскільки він повертає число, яке можна легко
   обробляти та порівнювати.

5. Чим відрізняється Date.now() від new Date()?
   Date.now() та new Date() - це два різні способи отримання поточної дати та часу.
   Date.now() - це статичний метод об'єкта Date, який повертає кількість мілісекунд, що пройшли з 1 січня 1970 року, 00:
   00:00 UTC. Він не створює об'єкт Date, а просто повертає кількість мілісекунд, яка представляє поточний час.

new Date() - це конструктор об'єкта Date, який створює новий об'єкт Date, представляючий поточну дату та час, коли він
викликається без аргументів. Також можна передавати аргументи для створення Date з конкретною датою та часом, годиною
хвилинами секундами і мілісекундами.
Тобто Date.now() використовується, коли нам потрібно просто отримати поточний час у поточний час у мілісекундах, що
пройшли з початку кінця Unix Epoch, тоді як new Date() використовується для створення об'єкта Date, щоб отримати більше
інформації про поточну дату та час.

