1.Що таке логічний оператор?

Логічні оператори в js - це спеціальні символи за допомогою яких можна об'єднувати чи порівнювати значення та виконувати
певні дії на основі цих порівнянь, створювати складні логічні умови на основі правдивості (true) чи неправдивості (
false) виразів.Вони використовуються для створення складних умов, коли потрібно перевірити, чи виконуються одночасно
декілька умов.Ці оператори можуть застосовуватися до значень будь-яких типів, не тільки булевих. Їх результати можуть
мати різний тип.

2.Які логічні оператори є в JavaScript і які їх символи?

Логічне "і" (&&) амперсанд -виконується тільки тоді, коли дві умови вірні (true), якщо хоча би одна умова буде false не
спрацює нічого. Якщо всі значення вірні повертає останнє значення true, а якщо хоча б одне значення буде false, то
поверне перше невірне значення і умова не виконується.

Логічне "або" (||): - виконається умова, якщо хоча б одне із значення буде true. Тут вже повертається перше значення,
яке є true та останнє значення яке є false. Також false буде тільки в тому випадку, якщо обидва (чи більше якщо є)
значень будуть хибні, тобто будуть false.

Логічне "НЕ" (!): - це заперечення НЕ, тобто воно змінює значення на протилежне.Тобто якщо true - поверне false, якщо
false - true..Його можна застосовувати до різних типів, не тільки булевих.

Пріоритети логічного оператора:
1.! (Не)
2.&& (і)
3.|| (або)




