1. Що таке оператори в JavaScript і які їхні типи ви знаєте?

   Оператори в JS- це символи або ключові слова, які виконують операції над одним чи кількома операндами.
   Операнди - це значення або змінні, над якими виконується операція.

Є такі типи операторів:
1.Математичні оператори : + (додавання), - (віднімання), * (множення),/ (ділення), % (залишок ділення), ++ (інкремент -
збільшення на одиницю), -- (декремент - зменшення на одиницю), ** (піднесення до ступеня )
2.Логічні оператори: && (логічне "і" - амперсанд),|| (логічне "або"), ! (логічне заперечення - не), (!! не НЕ)
3.Оператори порівняння: == (рівність), === (строга нерівність), != (не рівно), !== (строго не рівно), > (більше), < (
менше), >= (більше або рівно), <= (менше або рівно)
4.Оператори присвоєння:= (присвоєння), += (додавання та присвоєння), -= (віднімання та присвоєння), *= (множення та
присвоєння), /= (ділення та присвоєння), %= (взяття залишку та присвоєння)
5.Унарний на бінарний оператор
6.Побітові оператори: &,|,^ ,~ ,<< , >>
7.Тернарний оператор ?
8.Оператор typeof
9.Оператор об'єднання з нульовим злиттям ??

2. Для чого використовуються оператори порівняння в JavaScript? Наведіть приклади таких операторів.

Оператори порівняння використовуються для порівняння значень і повертають булевий результат (false чи true), що вказує
на те, чи вони рівні чи відмінні, більші або менші.
чи вони рівні чи нерівні.

Наприклад :
console.log (20 > 39) поверне false так, як 20 не є більшим  за 39 і це не вірно.
console.log(5 === "5"); тут буде false, так як тут строге порівняння і порівнюються типи даних, а вони тут різні

3. Що таке операції присвоєння в JavaScript? Наведіть кілька прикладів операцій присвоєння.

Операції присвоєння використовуються для присвоєння значень змінним. Вони дозволяють зберігати дані у змінних та
оновлювати їх значення, оператором присвоєння є = .

Приклади;
let x = 10;
x += 5;

let name = "Настя";



