1. В чому відмінність між setInterval та setTimeout?

   setInterval та setTimeout - це два методи, які дозволяють виконувати функції через певний проміжок часу.
   Основна відмінність між ними полягає в тому, як вони працюють:
   setTimeout -цей метод запускає виконання функції один раз через вказаний проміжок часу.
   setInterval -цей метод запускає виконання функції через певний проміжок часу і повторює його кожен раз після
   закінчення цього проміжку.
   Отже, основна відмінність полягає в тому, що setTimeout виконується лише один раз, тоді як setInterval виконується
   періодично, до тих пір, поки його не зупинять.

2. Як припинити виконання функції, яка була запланована для виклику з використанням setTimeout та setInterval?

Для припинення виконання функції, запланованої для виклику за допомогою setTimeout, можна скористатися методом
clearTimeout. А для припинення виконання функції, запланованої за допомогою setInterval, використовується метод
clearInterval.
