1. В чому полягає відмінність localStorage і sessionStorage?

localStorage і sessionStorage - це два механізми для зберігання даних у браузері, але вони мають кілька відмінностей:

Область видимості даних:
localStorage тут дані зберігаються на стороні клієнта і доступні для використання в будь-який час, навіть після закриття
вкладки або перезавантаження сторінки. Ці дані залишаються до тих пір, поки не будуть явно видалені або не буде очищено
кеш браузера.
sessionStorage тут дані зберігаються тільки під час активності сесії, тобто вони будуть доступні лише під час відкриття
сторінки в поточній вкладці. Якщо вкладка закрита або перезавантажена, дані будуть втрачені.

Час життя даних:
localStorage: дані залишаються в localStorage до їхнього видалення або очищення кеша браузера. Вони не мають терміну
придатності.
sessionStorage: дані зберігаються лише протягом поточної сесії браузера і будуть видалені при закритті вкладки або
вікна.

Обсяг даних:
localStorage і sessionStorage мають обмеження на обсяг даних, який можна зберегти. Це обмеження залежить від браузера і
може бути різним для різних браузерів.
Доступність даних між вкладками:

localStorage дозволяє обмінюватися даними між вкладками того ж самого домену.
sessionStorage зберігає дані тільки для поточної вкладки і не доступний для інших вкладок.

Отже, основна відмінність між localStorage і sessionStorage полягає в тривалості зберігання даних і їх доступності між
сесіями браузера.

2. Які аспекти безпеки слід враховувати при збереженні чутливої інформації, такої як паролі, за допомогою localStorage
   чи sessionStorage?

При збереженні чутливої інформації, такої як паролі, за допомогою localStorage чи sessionStorage, слід враховувати
кілька аспектів безпеки:

1. Використання шифрування: Перш ніж зберігати чутливі дані, їхнє значення можна зашифрувати, щоб ускладнити доступ до
   них з боку потенційних зловмисників. Для шифрування можна використовувати різні методи і бібліотеки шифрування, такі
   як AES або RSA.

2. Врахування області видимості: localStorage зберігає дані на стороні клієнта без обмежень часу життя, тоді як
   sessionStorage зберігає дані тільки на протязі поточної сесії браузера. Тобто використовувати потрібно sessionStorage
   для тимчасових даних, якщо це можливо, і переконатися, що дані localStorage не містять чутливу інформацію, яка може
   залишатися на пристрої користувача протягом тривалого часу.

3. Використання безпеки на рівні пристрою: Тут потрібно впевнитись, що пристрій, на якому зберігається чутлива
   інформація, захищений від несанкціонованого доступу. Це може включати в себе використання паролів для розблокування
   пристрою або використання біометричних методів аутентифікації, таких як відбиток пальця або розпізнавання обличчя.

4.Перевірка на сервері: Потрібно уникати зберігання чутливої інформації на клієнтському пристрої. Замість цього, краще
передавати дані на сервер для обробки та зберігання.

5.Уникати використання відкритих мереж: Потрібно уникати зберігання чутливих даних на пристроях, які підключені до
відкритих мереж Wi-Fi або інших ненадійних мереж, де існує ризик перехоплення даних.

3. Що відбувається з даними, збереженими в sessionStorage, коли завершується сеанс браузера?

Коли сеанс браузера завершується, дані, збережені в sessionStorage, будуть автоматично видалені. sessionStorage зберігає
дані лише на протязі поточної сесії браузера, тобто поки користувач відкриває вкладку або вікно браузера. Як тільки
сеанс браузера закривається, всі дані, збережені в sessionStorage, будуть втрачені, і при наступному відкритті вкладки
чи вікна браузера sessionStorage буде пустим.

Це робить sessionStorage добрим варіантом для збереження тимчасових даних, таких як стан сесії або інформація, що
потрібна лише на протязі поточної сесії. Використання sessionStorage дозволяє зберігати дані на протязі поточного сеансу
роботи користувача, не переживаючи про їхнє зберігання після закриття браузера.


