1. Як можна визначити, яку саме клавішу клавіатури натиснув користувач?

Для того , щоб визначити, яку саме клавішу клавіатури натиснув користувач, потрібно використовувати и обробник подій
keydown або keyup для відстеження натискання клавіш.У об'єкті події (event), який передається до обробника подій,
містяться інформація про клавішу, яку користувач натиснув.
keydown - коли клавішу натиснуто, keyup - коли клавішу відпустили
Коли користувач натискає клавішу, то можна отримати інформацію про цю клавішу з об'єкта події (event object).
Можна визначити за допомогою властивості event.code або event.key.

2. Яка різниця між event.code() та event.key()?

event.code -це властивість, яка повертає стандартний код клавіші (наприклад, "KeyA" - не важливо яка мова буде код буде
один і не залежить від того велика чи маленька літера). Цей код не змінюється незалежно від мови і розкладки клавіатури.
Він дає ідентифікатор клавіші.
event.key -ця властивість повертає символьне значення натиснутої клавіші (наприклад, "a" - то тут нажата а маленька ).
Це значення може змінюватися в залежності від розкладки клавіатури і мови, від великої чи маленької літери. Тобто дає
саме символьне значення клавіші.

3. Які три події клавіатури існує та яка між ними відмінність?

keydown- це подія, коли користувач натискає клавішу на клавіатурі. Це відбувається у момент натискання клавіші до того,
як вона повернеться до початкового положення. Під час цієї події можна отримати інформацію про натиснуту клавішу з
об'єкта події (event), використовуючи властивості, такі як event.code або event.key.

keyup-це подія виникає, коли користувач відпускає натиснуту клавішу на клавіатурі. Вона спрацьовує в момент, коли
клавіша повертається до початкового положення після натискання. Як і у випадку з keydown, тут можна отримати інформацію
про натиснуту клавішу з об'єкта події.

keypress -це подія також виникає, коли користувач натискає клавішу на клавіатурі, але вона відрізняється від keydown і
keyup тим, що вона виникає тільки для клавіш, які породжують символи. Це означає, що вона не виникає для спеціальних
клавіш, таких як Shift, Ctrl або Arrow keys. Однак тут можна отримати символ, який був натиснутий, з об'єкта події,
використовуючи властивість event.key.

Відмінність між ними полягає в тому, в якій фазі натискання клавіші вони виникають і які клавіші вони спрацьовують.

