Поясніть своїми словами, як ви розумієте поняття асинхронності у Javascript

Асинхронність у JavaScript означає можливість виконання коду без очікування завершення попередніх операцій. Так як код
виконується послідовно, один за одним. Але коли ми маємо справу з асинхронним кодом, ми можемо викликати операції, які
не очікують результату безпосередньо, а продовжують виконання іншого коду.

Наприклад, коли надсилаємо запит на сервер, він може займати певний час, особливо якщо мережеве з'єднання повільне або
сервер навантажений. Замість того, щоб чекати завершення запиту і блокувати виконання інших дій, JavaScript може
продовжувати виконання інших операцій, таких як відображення користувачу інтерфейсу або обробка інших подій.

Асинхронність реалізується за допомогою зворотного виклику (callback), обіцянок (promises) та
async/await. Ці механізми дозволяють нам зручно керувати асинхронним кодом, зберігаючи його читабельність.
