Поясніть своїми словами, що таке AJAX і чим він корисний при розробці Javascript.

AJAX - це технологія, яка дозволяє веб-сторінці взаємодіяти з сервером без перезавантаження всієї сторінки. Замість
цього, дані передаються між браузером і сервером в фоновому режимі, що дозволяє сторінці динамічно оновлюватися без
помітних затримок для користувача.

Корисно при розробці JavaScript, оскільки дозволяє створювати більш інтерактивні і швидкодіючі веб-застосунки.
Наприклад, можна використовувати AJAX для асинхронного завантаження даних з сервера, оновлення частин сторінки без
повного перезавантаження, а також для взаємодії з сервером під час введення даних користувачем, щоб перевірити
правильність форми або отримати додаткову інформацію. Також може завантажувати частини сторінок або оновлювати дані без
повного перезавантаження. Це особливо корисно для додавання динамічних елементів на сторінку, обміну даними з сервером у
фоновому режимі (наприклад, для автоматичного оновлення контенту), а також для створення інтерактивних ігор та додатків.
