Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна

Деструктуризація в js - це спосіб отримання або розпакування значень з об'єктів або масивів в окремі змінні. Тобто за
допомогою деструктуризації ми можемо зручно витягувати окремі елементи зі складних даних, таких як об'єкти або масиви, і
використовувати їх окремо тоді коли нам потірбно.

Наприклад, якщо у нас є об'єкт з різними властивостями, за допомогою деструктуризації ми можемо легко отримати ці
властивості у вигляді окремих змінних. Це робить код більш зрозумілим та лаконічним.

Деструктуризація також може бути корисною при роботі з функціями, де ми можемо розпакувати параметри функції, або при
роботі з результатами функцій, об'єктами або масивами, які повертаються функцією.

Тому деструктуризація в js дозволяє нам зручно та ефективно маніпулювати даними, розпаковуючи їх у зручному для нас
форматі.
