Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.

Приклади, які можуть бути.
1.Робота з файлами. При зчитуванні чи записі у файлів можуть виникати помилки, наприклад відсутність файлу чи недостатні
права доступу чи помилки в процесі зчитування запису. Використання try...catch дозволяє обробити ці помилки та вжити
відповідних заходів для їх вирішення.
2.Взаємодія з базою даних. При взаємодії з базою даних можуть виникати різні помилки, такі як втрата з'єднання,
невідповідність типів даних чи помилки в запита. try...catch допомагає коректно обробити ці помилки та забезпечити
стабільну роботу програми.
3.Виконання асинхронного коду. При виконанні асинхронних операцій, таких як запити до API чи обробка подій, можуть
виникати помилки через затримки у відповіді сервера чи непередбачувані умови виконання. Використання try...catch
дозволяє здійснити контроль над асинхронним кодом та обробити помилки відповідним чином.
4.Валідація даних. При перевірці користувацького вводу або даних з зовнішніх джерел можуть виникати помилки, такі як
невідповідність формату даних чи некоректні дані. Використання try...catch допомагає коректно обробити ці ситуації та
повідомити користувача про помилки вводу.
