1. Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript

   Прототипне наслідування в JavaScript - це механізм, за допомогою якого об'єкти можуть успадковувати властивості та
   методи від інших об'єктів.Так як кожен об'єкт має посилання на інший об'єкт, який називається прототипом. Коли
   властивість або метод не знаходиться у самому об'єкті, то js автоматично шукає його в його прототипі. Якщо він
   знаходиться там, то використовує це значення.

При створенні нового об'єкта з використанням конструктора або літералу об'єкта, JavaScript автоматично прив'язує
прототип цього об'єкта до прототипу конструктора (або об'єкта, який використовується як прототип для літералу об'єкта).
Це означає, що об'єкт успадковує властивості та методи від прототипу.

Якщо звертатись до властивості або методу об'єкта, JS спочатку перевіряє, чи він присутній у самому об'єкті. Якщо він не
знайдений, він шукає його у прототипі цього об'єкта. Цей процес може продовжуватися по ланцюжку прототипів, поки не буде
знайдений відповідний метод або властивість, або поки не буде досягнутий кінець ланцюжка прототипів (зазвичай це об'єкт
Object.prototype, який є верхнім рівнем в ланцюжку прототипів).

2. Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?

super() - це ключове слово, яке використовується для виклику методів батьківського класу в дочірньому класі. Коли нам
потрібно розширирити клас за допомогою наслідування, іноді нам потрібно використовувати або модифікувати поведінку
батьківського класу, замість того, щоб писати все заново.Тому потрібно використати super() для того, щоб викликати
конструктор батьківського класу і передати до нього аргументи, які можуть бути використані для ініціалізації
властивостей батьківського класу. .Він зазвичай використовується в конструкторі дочірнього класу для виклику
конструктора батьківського класу.