﻿
**1.Опишіть своїми словами, що таке метод об'єкту**
**
` `Об'єкти це різна інформація, що зберігається в одному місці і також функції які потрібні для роботи з інформацією.Тобто методи це вбудовані в наш об'єкт функції.Вони працюють всередині об'єкта  із змінними та переданими як аргумент значеннями.Для того щоб звернутися до властивості всередині об'єкта якщо ім'я властивості складається із одного слова потрібно написати this і поставити крапку, а якщо ім'я властивості складається більше ніж з одного слова потрібно поставити квадратні дужки.також квадратні дужки ставлять коли ім'я властивості зберігається у змінній.this показує що змінну потрібно шукати саме в цьому у властивостей цього об'єкта в якому є ця функція, а не серед зовнішніх.

За допомогою методів об'єкту ми можемо створювати складні та гнучкі програми які нам потрібно.

**2.Який тип даних може мати значення властивості об'єкта?**

Значення властивості об'єкта може бути будь-якого типу даних це можуть бути  примітивні типи  такі як  рядки, числа, булеві значення чи складні типи - масиви, об'єкти, функції та інші. Кожна властивість об'єкта має свій власний ключ (ім'я), який може бути рядком або символом.Також значення властивостей об'єкта може бути динамічно змінено на будь-який інший тип даних, коли це необхідно.


**3.Об'єкт це посилальний тип даних. Що означає це поняття?**

Посилальний тип даних - це складні типи даних (типу масиви, об'єкти, функції та інші.), які зберігаються в пам'яті та доступні змінним за допомогою посилань на них. Тобто це означає що змінні, які зберігають об'єкти, насправді містять посилання на об'єкти в пам'яті, а не самі об'єкти.Коли ми присвоюємо значення одного об'єкта іншій змінній, то насправді ми копіюємо посилання на той же об'єкт, а не створюємо новий об'єкт.Ми можемо отримати до них доступ, використовуючи посилання на ці об'єкти.



