﻿
**1.Описати своїми словами навіщо потрібні функції у програмуванні.**

Функції це блоки коду нашого, які виконують завдання і ми можемо викликати в інших частинах програми.Вони допомагають щоб було менше повторень і був наш код більш читабельний. Також за допомогою функцій ми можемо розбити нашу програму на менші логічні блоки коду які буде легше потім тестувати і можна буде використовувати в інших частинах нашої програми.Ще можна за допомогою функцій виконувати потрібні нам дії за допомогою виклику аргументу та повертати результат виконання функції назад до програми.

**2.Описати своїми словами, навіщо у функцію передавати аргумент.**

Аргумент це значення яке ми передаємо в функцію як вхідні дані для виконання операцій, тобто під час виклику функції.Тобто аргументи передаються під час виклику функції і пишеться після імені функції в дужках.Передавання аргумента у функцію дозволяє забезпечити функцію необхідними даними для її виконання. Аргументів у функції може бути більше чим один.Коли ми передаємо аргументи в функцію то ми створюємо гнучкий код, Функції приймають аргументи із різними значеннями це дозволяє нам використати одну і ту саму функцію для того щоб виконати різні операції із різними типами даних.

**3.Що таке оператор return та як він працює всередині функції?**

Return дозволяє функції повернути результат своєї роботи, який можна використовувати в інших частинах програми.

Оператор return може бути використаний всередині функції для повернення результату тієї операції, яку вона виконує.

Коли функція доходить до оператора return, вона зупиняє виконання та повертає значення, вказане в операторі return. Якщо функція не містить оператора return, вона поверне undefined. Також можна використовувати return без значення, для зупинки виконання функції та повернення значення undefined


