# HCI_projekat2

Repozitorijum za potrebe drugog projekta iz predmeta Interakcija covek racunar - vodjenje evidencije o mapi arhitekti i njihovih dela. 

Tim 8: Marina Gusa sw49/2017,
       Marija Kastratovic sw43/2017,
       Ana Mirkov sw72/2017
       
Tehnologije: WPF, C#

Biblioteke: Extended.Wpf.Toolkit, Newtonsoft.Json

Nacin pokretanja: Pokretanjem solutiona u visual studiu. Projekat radjen u verzijama VS2017 i VS2019.
       


