
eveniment este festival_de_muzica a fost derivat cu ajutorul regulilor:  10 

regula_  10 
  daca{ 
     fire_artistica 
     nivel_energetic : ridicat 
     tip_acces : bilet 
     memorie_predominanta : auditiva 
     grupa_varsta : adolescent 
 }atunci: 
    eveniment : festival_de_muzica 95 

fire_artistica a fost derivat cu ajutorul regulilor:  24 

regula_  24 
  daca{ 
     fire_sensibila 
     perfectionist 
     creativ 
 }atunci: 
    fire_artistica 90 

fire_sensibila a fost derivat cu ajutorul regulilor:  28 

regula_  28 
  daca{ 
     tip_personalitate : introvertit 
     usor_de_impresionat 
 }atunci: 
    fire_sensibila 90 

tip_personalitate este introvertit a fost derivat cu ajutorul regulilor:  31 

regula_  31 
  daca{ 
     mod_lucru : individual 
     mediu : singur 
     atitudine : rezervata 
 }atunci: 
    tip_personalitate : introvertit 60 

mod_lucru este individual a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

mediu este singur a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

atitudine este rezervata a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

usor_de_impresionat a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

perfectionist a fost derivat cu ajutorul regulilor:  33 

regula_  33 
  daca{ 
     bun_critic 
     atent_la_detalii 
     frica_esec 
 }atunci: 
    perfectionist 90 

bun_critic a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

atent_la_detalii a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

frica_esec a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

creativ a fost derivat cu ajutorul regulilor:  36 

regula_  36 
  daca{ 
     perspectiva : visator 
     empatic : foarte 
     excentric 
 }atunci: 
    creativ 90 

perspectiva este visator a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

empatic este foarte a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

excentric a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

nivel_energetic este ridicat a fost derivat cu ajutorul regulilor:  39 

regula_  39 
  daca{ 
     ii_place_cafeaua 
     fire_sportiva 
 }atunci: 
    nivel_energetic : ridicat 90 

ii_place_cafeaua a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

fire_sportiva a fost derivat cu ajutorul regulilor:  44 

regula_  44 
  daca{ 
     practica_sport 
     face_sala 
     mers_pe_jos : des 
 }atunci: 
    fire_sportiva 90 

practica_sport a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

face_sala a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

mers_pe_jos este des a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

tip_acces este bilet a fost derivat cu ajutorul regulilor:  47 

regula_  47 
  daca{ 
     statut_financiar : bursier 
     dispus_sa_plateasca 
 }atunci: 
    tip_acces : bilet 95 

statut_financiar este bursier a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

dispus_sa_plateasca a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

memorie_predominanta este auditiva a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

grupa_varsta este adolescent a fost derivat cu ajutorul regulilor:  utiliz 

