
\documentclass[a4paper,12pt]{paper}
\usepackage{amsmath}
\usepackage{amssymb}
\usepackage{titlesec}
\usepackage{fullpage}
\usepackage[a4paper,bindingoffset=0.2in,%
            left=.2in,right=1.2in,top=.5in,bottom=1in,%
            footskip=.25in]{geometry}
\usepackage{tikz}
\usetikzlibrary{shapes,arrows,shadows}
\usepackage{xepersian}
\settextfont{Nazli}
 
\titleformat{\section}[runin]{\normalfont\bfseries}{\thesection}{0.7em}{}
\titlespacing{\section}{.5pc}{2ex plus .1ex minus .2ex}{1pc}

\begin{document}
\noindent{
\sc{ویرایش \lr{0.3}} \\
\large{\textbf{پلت‌فرم کنترل صنعتی} \emph{\lr{(Industrial Control Platform)}}} \\
چشم‌انداز
}
\\

\section{خلاصه} 
تا ویرایش بعدی که این چیزه اسم داشته باشد به آن سیستم می‌گوییم. همین. نامِ همه‌ی موجودیت‌ها احتمالاً موقتی هستند. \\
سیستم، باید \textbf{شرایط محیطی} را رصد، ثبت و کنترل کند.\\
حدود این شرایط توسط مجموعه‌ی سخت‌افزاٰر رصد و کنترل (حسگر‌ها و عامل‌ها) تعیین می‌شود.
یعنی هر پارامتر قابل اندازه‌گیری و هر عمل قابل انجام توسط سخت‌افزار باید در نرم‌افزارِ \textbf{همه منظوره}‌ی سیستم قابل تعریف باشد.\\
منطق این فرایند باید توسط کاربر تعیین شود.\\
کاربر می‌تواند بر این فرایند، بدون محدودیت زمانی و مکانی، نظارت داشته باشد.\\
\section{ساختار}
سیستم از واحد‌های زیر تشکیل شده است:

\begin{itemize}
\item نرم افزارِ embedded
\item رابط انسان/ماشین - HMI
\item نرم‌افزار مدیریت - \lr{Management app}
\item سرور peer-to-peer
\item حسگر‌ها و عامل‌ها
\item گذرگاه مشترک
\end{itemize}
\section{نرم‌افزار Embedded}
\textbf{نرم‌افزار embedded} باید به صورت پیوسته‌، \textbf{قواعد}ی تعیین شده توسط کاربر را روی داده‌هایی که توسط \textbf{حسگر}ها از طریق گذرگاه مشترک ارائه شده‌اند اِعمال کند. قواعد می‌توانند شامل یک زوج تشکیل شده از: ۱- \textbf{رویداد} که توسط حسگر شناسایی شده، و ۲- \textbf{کنش}ِ متناسب آن که توسط یک \textbf{عامل} اجرا می‌شود، باشند. مدیریت این قواعد از طریق \textbf{نرم‌افزار مدیریت} انجام می‌شود. \\
نرم‌افزار embedded باید به وسیله‌ی یک پروتکل استاندارد، همواره توانایی بالقوه‌ی ارتباط با انواع جدیدی از اجز‌اء سخت‌افزاری مثل حسگر‌ها و عامل‌های جدید را داشته باشد. منطق کار با سخت‌افزار‌های جدید می‌تواند از طریق ارتقاء یا افزونه‌های نرم‌افزاری به نرم‌افزار ارائه شود.\\
 نرم‌افزار embedded باید بتواند طبق یک سیاست تعریف شده توسط کاربر، داده‌ی ارائه شده توسط حسگر‌ها و همچنین سیاهه‌ی وقوع رویداد‌ها را تا زمان دلخواه ثبت کرده و به کاربر ارائه کند.  \\
نرم‌افزار embedded باید سرویسی برای نظارت بدون محدودیت زمانی (برخط) و مکانی (از راه دور) به کاربر ارائه کند. HMI مصرف کننده‌ی این سرویس است. ارتباط به وسیله‌ی \textbf{سرورِ peer-to-peer} برقرار می‌شود. به این صورت که نرم‌افزار embedded به طور پیوسته شناسه‌ای از خود (مانند ip عمومی‌اش) را برای استفاده‌ی HMI در سرور ثبت می‌کند.
شناسایی و تعیین دسترسی‌های کاربر از طریق سرویس‌های ارائه شده نیز بر عهده‌ی نرم‌افزار embedded است.\\

\section{HMI}
\textbf{ رابطِ انسان/ماشین} نرم‌افزاری است که توسط کاربر نهایی برای نظارت بر سیستم استفاده می‌شود. HMI از طریق سرویسی که نرم‌افزار embedded ارائه می‌دهد می‌تواند به وضعیت کنونی سیستم، ازجمله شرایط حسگر‌ها و رویداد‌های در حال وقوع، و همچنین وضعیت گذشته‌ی آن دسترسی داشته باشد و آن را در یک محیط گرافیکی و قابل تحلیل به کاربر ارائه دهد. \\
HMI باید در یک محیط با دسترسی آسان قابل، مانند وب یا ابزار همراه قابل اجرا باشد. \\
ارتباطِ محلی HMI با نرم‌افزار embedded از طریق شبکه‌ی داخلی، و ارتباطِ از راه دورِ آن‌ها از طریق اینترنت و به کمک سرور peer-to-peer خواهد بود. \\

\section{\lr{Management app}}
\textbf{نرم‌افزار مدیریت} رابط کاربری‌ای است که از طریق آن منطق کاری سیستم مدیریت می‌شود. کاربر می‌تواند از این طریق قواعد، رویداد‌ها و کنش‌ها را تعریف کند. همجنین حسگر‌ها و عامل‌های جدبد از طریق این نرم‌افزار و به کمک ارتقاء یا افزونه‌ی نرم‌افزاریِ خاصی به نرم‌افزار embedded معرفی می‌شوند. \\

\section{سرور \lr{p2p}}
وظیفه‌ی سرور peer-to-peer معرفیِ HMI به نرم‌افزار embedded است. این سرویس روی اینترنت ارائه می‌شود. سرور peer-to-peer باید یک شناسه‌ی بدون تغییر، مانند IP ثابت داشته باشد. نرم‌افزار embedded  IP، عمومی خود را در دوره‌های زمانی ثابت (یا در صورت نیاز) به سرور peer-to-peer اعلام می‌کند. از طرف دیگر HMI می‌تواند از سرور peer-to-peer آخرین IP معتبر نرم‌افزار embedded زا دریافت کند. \\

\section{حسگر‌ها و عامل‌ها}
حسگر‌ها دستگاه‌های جنبی هستند که هر یک خروجیِ (احتمالاً آنالوگِ) نوع خاصی از سنسور الکترونیکی را در لحظه و به صورت داده‌های دیجیتال از طریق گذرگاه مشترک به نرم‌افزار embedded ارائه می‌دهند. همچنین ممکن است حسگر‌هابعضی فرمان‌های کنترلی را نیز از همان طریق بپذیرند. هر حسگر باید به وسیله‌ی یک شناسه (مثل IP) توسط نرم‌افزار embedded شناخته شود.\\
عامل‌ها نیز دستگاه‌های جنبی هستند که دستورات کنترلی خاصی را از طریق گذرگاه مشترک از نرم‌افزار embedded دریافت کرده و عمل مربوط به آن را انجام می‌دهند. همچنین عامل‌ها می‌توانند اطلاعاتی (مانند گزارش نتیجه‌ی اجرای یک عمل) را از همان طریق در اختیار نرم‌افزار embedded قرار دهد. \\

\section{گذرگاه مشترک}
تمام ارتباطات بین نرم‌افزار embedded، حسگرها و عامل‌ها، و نرم‌افزار مدیریت از طریق گذرگاه مشترک انجام می‌شود. گذرگاه مشترک به سادگی می‌تواند یک شبکه‌ی محلی باشد. \\

\section{شکل} 
ساختار کلی سیستم در شکل زیر نمایانده شده است.

%--------------------DIAGRAM-----------------------

% Graphic for TeX using PGF
% Creator: Dia v0.97+git
% CreationDate: Sun Dec 24 13:09:55 2017
% For: beleg
% The following commands are not supported in PSTricks at present
% We define them conditionally, so when they are implemented,
% this pgf file will use them.
\ifx\du\undefined
  \newlength{\du}
\fi
\setlength{\du}{15\unitlength}
\begin{figure}[!h]
\centering
\begin{tikzpicture}[even odd rule]
\pgftransformxscale{1.000000}
\pgftransformyscale{-1.000000}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{{0.100000\du}{0.100000\du}}{0\du}
\pgfsetmiterjoin
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{0.000000}
\fill (1.550000\du,12.230049\du)--(1.550000\du,16.045826\du)--(13.450000\du,16.045826\du)--(13.450000\du,12.230049\du)--cycle;
}{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (1.550000\du,12.230049\du)--(1.550000\du,16.045826\du)--(13.450000\du,16.045826\du)--(13.450000\du,12.230049\du)--cycle;
}% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (7.500000\du,13.165049\du){};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (7.500000\du,13.718204\du){};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (7.500000\du,14.271360\du){};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (7.500000\du,14.824515\du){};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (7.500000\du,15.377671\du){environment};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\fill (5.923750\du,8.612510\du)--(5.923750\du,10.117971\du)--(10.786250\du,10.117971\du)--(10.786250\du,8.612510\du)--cycle;
}{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (5.923750\du,8.612510\du)--(5.923750\du,10.117971\du)--(10.786250\du,10.117971\du)--(10.786250\du,8.612510\du)--cycle;
}% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (8.355000\du,9.525010\du){Embedded App};
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{9.920958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{9.920958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (9.920958\du,13.367465\du){S};
\pgfsetlinewidth{0.200000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetroundcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (12.825000\du,11.362510\du)--(1.425000\du,11.387510\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{6.850958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{6.850958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (6.850958\du,13.367465\du){A};
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{11.455958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{11.455958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (11.455958\du,13.367465\du){S};
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{8.385958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{8.385958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (8.385958\du,13.367465\du){S};
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{3.780958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{3.780958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (3.780958\du,13.367465\du){A};
\pgfsetlinewidth{0.010000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{5.315958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{fill}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\pgfpathellipse{\pgfpoint{5.315958\du}{13.258626\du}}{\pgfpoint{0.400958\du}{0\du}}{\pgfpoint{0\du}{0.381078\du}}
\pgfusepath{stroke}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (5.315958\du,13.367465\du){A};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base west,inner sep=0pt,outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (2.275000\du,13.481126\du){...};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base west,inner sep=0pt,outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (12.350000\du,13.481126\du){...};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (3.800000\du,11.441299\du)--(3.780958\du,12.877549\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (5.350000\du,11.391299\du)--(5.315958\du,12.877549\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (6.879427\du,11.406628\du)--(6.850958\du,12.877549\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (8.385958\du,12.877549\du)--(8.375000\du,11.491299\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (9.920958\du,12.877549\du)--(9.950000\du,11.491299\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (11.455958\du,12.877549\du)--(11.444166\du,11.456542\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsstart{to}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (8.325000\du,11.341299\du)--(8.355000\du,10.117971\du);
}
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base west,inner sep=0pt,outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (13.075000\du,11.516299\du){Shared Bus};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\fill (1.400000\du,8.396068\du)--(1.400000\du,10.338268\du)--(5.132500\du,10.338268\du)--(5.132500\du,8.396068\du)--cycle;
}{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (1.400000\du,8.396068\du)--(1.400000\du,10.338268\du)--(5.132500\du,10.338268\du)--(5.132500\du,8.396068\du)--cycle;
}% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (3.266250\du,9.226068\du){Management};
% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (3.266250\du,9.772168\du){App};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (5.132500\du,9.367168\du)--(5.923750\du,9.365241\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\fill (5.975000\du,3.705049\du)--(5.975000\du,5.101148\du)--(10.700000\du,5.101148\du)--(10.700000\du,3.705049\du)--cycle;
}{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (5.975000\du,3.705049\du)--(5.975000\du,5.101148\du)--(10.700000\du,5.101148\du)--(10.700000\du,3.705049\du)--cycle;
}% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (8.337500\du,4.535049\du){\lr{P2P Server}};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{{0.100000\du}{0.100000\du}}{0\du}
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsend{to}
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (7.139375\du,8.612510\du)--(7.156250\du,5.101148\du);
}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{diafillcolor}{rgb}{1.000000, 1.000000, 1.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\fill (12.040000\du,6.130049\du)--(12.040000\du,7.526148\du)--(13.727500\du,7.526148\du)--(13.727500\du,6.130049\du)--cycle;
}{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (12.040000\du,6.130049\du)--(12.040000\du,7.526148\du)--(13.727500\du,7.526148\du)--(13.727500\du,6.130049\du)--cycle;
}% setfont left to latex
\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\node[anchor=base,inner sep=0pt, outer sep=0pt,color=dialinecolor] at (12.883750\du,6.960049\du){HMI};
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{{0.100000\du}{0.100000\du}}{0\du}
\pgfsetmiterjoin
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsstart{to}
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (12.040000\du,6.479074\du)--(9.518750\du,6.479074\du)--(9.518750\du,5.101148\du);
}}
\pgfsetlinewidth{0.050000\du}
\pgfsetdash{}{0pt}
\pgfsetmiterjoin
\pgfsetbuttcap
{
\definecolor{diafillcolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetfillcolor{diafillcolor}
\pgfsetfillopacity{1.000000}
\pgfsetarrowsstart{to}
{\pgfsetcornersarced{\pgfpoint{0.000000\du}{0.000000\du}}\definecolor{dialinecolor}{rgb}{0.000000, 0.000000, 0.000000}
\pgfsetstrokecolor{dialinecolor}
\pgfsetstrokeopacity{1.000000}
\draw (12.040000\du,7.177123\du)--(9.570625\du,7.177123\du)--(9.570625\du,8.612510\du);
}}
\end{tikzpicture}
\end{figure}

%------------------END--DIAGRAM--------------------
\end{document}

