\documentclass[a4paper, 12pt]{report}
\usepackage{thesis}

\usepackage[lmargin=2.0cm, rmargin=1.0cm,tmargin=2cm,bmargin=2.50cm]{geometry}

\makeatletter
\renewcommand*\@makechapterhead[1]{%
  \vspace*{10\p@}%
  {\parindent \z@ \raggedright \normalfont
    \ifnum \c@secnumdepth >\m@ne
        \huge\bfseries \@chapapp\space \thechapter
        \par\nobreak
        \vskip 20\p@
    \fi
    \interlinepenalty\@M
    \Huge \bfseries #1\par\nobreak
    \vskip 40\p@
  }}
\renewcommand*\@makeschapterhead[1]{
  \vspace*{10\p@}%
  {\parindent \z@ \raggedright
    \normalfont
    \interlinepenalty\@M
    \Huge \bfseries  #1\par\nobreak
    \vskip 40\p@
  }}
\makeatother

\definecolor{darkred}{rgb}{0.5,0,0}
\definecolor{darkgreen}{rgb}{0,0.5,0}
\definecolor{darkblue}{rgb}{0,0,0.5}

%\title{}
%\author{Butum Alexandru}
%\date{Iulie 2012}

%\makeindex

\usepackage{listings}
\usepackage{textcomp}
\lstset{
	language=Java,
	keywordstyle=\bfseries\ttfamily\color[rgb]{0,0,1},
	identifierstyle=\ttfamily,
	commentstyle=\color[rgb]{0.133,0.545,0.133},
	stringstyle=\ttfamily\color[rgb]{0.627,0.126,0.941},
	showstringspaces=false,
	basicstyle=\small,
	numberstyle=\footnotesize,
	numbers=left,
	stepnumber=1,
	numbersep=10pt,
	tabsize=2,
	breaklines=true,
	prebreak = \raisebox{0ex}[0ex][0ex]{\ensuremath{\hookleftarrow}},
	breakatwhitespace=false,
	aboveskip={1.5\baselineskip},
  columns=fixed,
  upquote=true,
  extendedchars=true,
% frame=single,
% backgroundcolor=\color{lbcolor},
}


\begin{document}

%\maketitle

\pagenumbering{roman}

% pagina 1
\thesistitle{Lucrare de licență\\\vspace{0.6cm}
\textbf{\fontsize{30}{30}\selectfont Brașov Bus} \\ \textbf{\fontsize{18}{20}\selectfont Eficientizarea planificării călătoriilor cu transportul public \\Studiu de caz considerând platforma mobilă Android și serviciile Web RESTful}}
{Butum Alexandru}
{Lect. Dr. Răzvan Bocu}{Brașov}{2012}

% pagina 2
\tableofcontents

% pagina 3
%\listoftables
%\addcontentsline{toc}{chapter}{Listă de tabele}

% pagina 4
%\listoffigures
%\addcontentsline{toc}{chapter}{Listă de figuri}

\pagenumbering{arabic}

\include{chap1introducere}
%\include{chap2notiuniintroductive}
\include{chap3tehnologiisiuneltefolosite}
\include{chap4manualdeutilizarealaplicatiei}
\include{chap5implementareaaplicatiei}
\include{chap6concluzii}
\include{bibliografie}

%\appendix
%\include{apdxa}

%\addcontentsline{toc}{chapter}{Index}
%\printindex

\end{document}