Postman collecion yüklendikten sonra environments kısmında blog oluşmaz ise;

blog env. oluşturulup içine token ve url eklenmesi gerekiyor.

Variable	Type		Inıtial Value   	Current Value
token		default				
url		default		blog.test/api/v1	blog.test/api/v1