# M17-UF1-E1-MyVector-PastorAlfons

Primer exercici amb C#. Exercici per treure el rovell a la programació. Aquest exercici valora el nivell amb el que s’inicia el curs, la capacitat d'adaptació i la de consulta a la documentació oficial.
Crea un usuari a GiTLab, al perfil d’usuari ha d’haver el vostre nom i cognoms de forma clara. Un cop el tens crea un projecte que tingui de nom:

**M17-UF1-E1-MyVector-CognomNom**

Al readme ha constar l’enunciat de l’exercici
A continuació crea un projecte amb Visual Studio amb nom igual al projecte de GIT.

## 1 - Introducció Hello {name}
Crear un programa que faci el següent:
“Hello {Name}”: funció que donat nom escrit per usuari retorni salutació amb el nom insertat.

## 2 - Classe MyVector
Crea una classe amb nom MyVector. Implenta els següent requisits:
* Guarda i gestiona vectors de dos dimensions
* Variable on es guarda les coordenades 2D d’un vector. Punt d’inici i punt final.
* Funcions get i set 
* Funcions que retornen la distancia del vector
* Funció que canvia la direcció del vector
* Funció .toString()

## 3 - Classe VectorGame
Crea una segona classe anomenada VectorGame. Implementa els següents requisits:
* Funció “randomVectors”: retorna un array de MyVector on hi ha generat vectors aleatoris. Per paràmetre es passa la allargada de l’array
* Funció “SortVectors”: donat un array de MyVectors retorna aquest array segons la distància dels vectors o segons proximitat a l’origen. Arriba per paràmetre l’array de MyVectors i un booleà segons el tipus d’ordre.
* Treu per pantalla de manera clara (títol de cada prova) el resultat d’aquestes funcions. (Main Class)
* (Bonus) Crea una funció que representa visualment la direcció d’un vector (utilitzant caràcters a la consola)

## 4 - Funcions a la classe Main

De forma modular i ordenada a la classe Main implementa la impressió per consola de totes les funcions demandes a l’enunciat.
