Авторами проекту є: 
Олександра Дорошенко
Катерина Бутковська

Олександра Дорошенко виконувала завдання для студента №1:
Зверстати шапку сайту з верхнім меню (включаючи випадаюче меню при малій роздільній здатності екрана).
Зверстати секцію People Are Talking About Fork.

Катерина Бутковська виконувала завдання для студента №2:
Зверстати блок Revolutionary Editor. Кнопки треба зробити, щоб виглядали як тут справа вгорі (звідти ж за допомогою інспектора можна взяти всі SVG іконки і завантажити стилі, що використовуються на гітхабі).
Зверстати секцію Here is what you get.
Зверстати секцію Fork Subscription Pricing. У блоці з цінами третій елемент завжди буде "виділений" і буде більшим за інші (тобто не по кліку/ховеру, а статично).

Список використаних технологій
Gulp
HTML
SCSS (sass architecture)
JavaScript

Проект Forkio виконувався без використання сторонніх бібліотек.

https://aleksandrad88.github.io/step2_bukovska_doroshenko/
