#!/usr/bin/env python3

Scrieți un program Python care să calculeze maximul dintre două valori numerice primite de la tastatură.

Cerințe:

nu se va folosi funcția max
valorile primite vor fi validate înainte de a fi folosite în comparație
în cazul în care valorile nu sunt potrivite programul va afișa un mesaj de eroare
Suplimentar:

extindeți programul precendent pentru a putea calcula maximul dintre n numere primite de la tastatură
prima dată se va citi numărul de numere acceptate
după care se va citi fiecare dintre aceste numere
fiecare număr va fi validat
la final se va afișa maximul