Scrieți un program Python care să verifice dacă un număr primit de la tastatură este palindrom. 
Un număr este considerat palindrom dacă numărul citit de la dreapta la stânga este egal cu numărul 
citit de la stânga la dreapta. Câteva exemple de numere palindrom: 121, 12321, 55555.

Cerințe:

numărul va trebui validat
nu va fi tratat ca un șir de caractere