>Kirjoita seuraavaksi auki tarkemmin mitä on käyttäjätarinassa tavoitellaan. 


## Käyttäjätarinaan liittyvät vaatimukset/käyttötapaukset/suunnitelmat (Requirements/Use Case/Design specifications)


> Kannattaa tarkentaa käyttäjätarinaa tarvittaessa eri lähteillä. Vaatimusmäärittelyssä voi olla kirjattuna vaatimuksia, jotka koskevat erityisesti tätä käyttäjätarinaa 

* [Mockup + UI Desing]()
* [Linkki vaatimukseen]()
* [Linkki käyttötapaukseen]()
* [Linkki rajaukseen]()

## Hyväksytyn määritelmä (DoD, Definition of Done)

>Mitkä prosessi vaiheet on suoritettava, että ko. käyttäjä tarina voidaan hyväksyä tehdyksi?

Esimerkkejä vaiheista (sovittavissa ryhmän kesken)

- [ ] Toiminnallisuus suunniteltu 
- [ ] Toiminnallisuus on toteutettu
- [ ] Toiminnallisuudelle on määritelty testit
- [ ] Toiminnallisuus on testattu 
- [ ] Toiminnallisuus on dokumentoitu (esim. käyttöohjeet?) 
- [ ] Toiminnallisuuden toteutus on parikatselmoitu



## Hyväksyntä kriteerit (Acceptance Criterias)

>Kirjataan tähän tärkeät tarkistuspisteet (eri testit), joiden pohjalta voidaan todeta toteutuksen olevan toiminnallisuuden kohdalla kunnossa


- [ ] Tarkista, että viikonloput tulevat valituksi
- [ ] Tarkista, että karkauspäivä otetaan huomioon
- [ ] Tarkista, että raportti sisältää valitut päivät
- [ ] Aja hyväksyntä testitapaus [Test Case FuncTC-1]()
- [ ] Aja suorituskyky testi [Test Case PerfTC-110]()
- [ ] Tarkista, että käyttötapaus [Use Case UC-11]() on mahdollista suorittaa


/label ~"User Story"
/milestone Backlog
