% załącznik nr 5
% Made by Mateusz Cedro

\addcontentsline{toc}{chapter}{Oświadczenie o udostępnianiu pracy dyplomowej} % dodanie do spisu treści

\makeatletter
\newgeometry{tmargin=3.3cm,bmargin=2.0cm,lmargin=2.0cm,rmargin=2.0cm,bindingoffset=1.0cm,nomarginpar,nohead}

\begin{flushright}
    Wrocław, dnia \@when
  \end{flushright}

  \begin{flushleft}
    {\fontsize{14}{14} \selectfont
    
    \vspace*{20pt}
    {\bf Wydział Informatyki}
    
    \bigskip
   
    \parbox{110pt}{\textmd{Kierunek studiów:}}
    Informatyka
    

} 
  \vspace*{30pt}
  
  {~\@author} % autor pracy
  \vspace*{-4pt}
  
  \makebox[220pt][r]{\dotfill} %zastępuję dotline

  \vspace*{-2pt}
  {\scriptsize (imię i nazwisko studenta)}

  \bigskip
  {~\@album} %nr indeksu
  
  \vspace*{-4pt}
  \makebox[220pt][r]{\dotfill} %zastępuję dotline
  
  \vspace*{-2pt}
  {\scriptsize (nr albumu)}
\end{flushleft}

  \bigskip

\begin{center}
  {\fontsize{16}{16} \selectfont \bf OŚWIADCZENIE O UDOSTĘPNIANIU PRACY DYPLOMOWEJ}
\end{center}

\bigskip

\begin{flushright} %parbox potrafi dzielić linie. Mbox - nie.
    \vspace*{-4pt}
    \parbox{350pt}{
        Tytuł pracy dyplomowej: ~\@title
      }
\end{flushright}

\bigskip

\begin{flushright}
  Wyrażam zgodę (nie wyrażam zgody)\footnote{Niepotrzebne skreślić.} na udostępnianie mojej pracy dyplomowej.
\end{flushright}

\bigskip

\vspace*{30pt}
\begin{flushright} % wyrownanie do prawej
    \makebox[150pt]{\dotfill} % wypełniamy kropkami box
  
  \vspace*{-2pt}
  \makebox[150pt]{\scriptsize (podpis studenta)} % nowy box z podpisem
\end{flushright}

\restoregeometry
\makeatother