\cleardoublepage
\newgeometry{tmargin=3.3cm,bmargin=2.0cm,lmargin=2.0cm,rmargin=2.0cm,bindingoffset=1.0cm,nomarginpar,nohead}
\thispagestyle{plain}

\phantomsection
\addcontentsline{toc}{chapter}{Zawartość płyty CD}

Zawartość płyty CD
\begin{enumerate}
\item praca-inżynierska-aleksandra-filipowska-6500.pdf;
\item Plik ze sterownikiem przeglądarkowym: chromedriver;
\item Plik ze sterownikiem przeglądarkowym: geckodriver;
\item Plik z kodem źródłowym: .gitignore;
\item Plik z kodem źródłowym: .gitlab-ci.yml;
\item Plik z kodem źródłowym: diploma-thesis-docker-compose.yml;
\item Plik z kodem źródłowym: Dockerfile;
\item Plik z kodem źródłowym: pom.xml;
\item Plik z kodem źródłowym: README.md;
\item Plik z kodem źródłowym: CartPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: ContactUsPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: DefaultPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: DressesSubcategoryPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: FooterComponent.java;
\item Plik z kodem źródłowym: HeaderComponent.java;
\item Plik z kodem źródłowym: HomePage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: ResultPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: SignInPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: TopsSubcategoryPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: WomanCategoryPage.java;
\item Plik z kodem źródłowym: FooterComponentTest.java;
\item Plik z kodem źródłowym: HeaderComponentTest.java;
\item Plik z kodem źródłowym: HomePageTest.java;
\item Plik z kodem źródłowym: WomanCategoryPageTest.java;
\item Plik z kodem źródłowym: DefaultSeleniumWD.java;
\item Plik z kodem źródłowym: PracticePageProperties.java;
\item Plik z kodem źródłowym: SeleniumConfig.java;
\end{enumerate}
