\thispagestyle{empty}

\makeatletter

\begin{titlepage}
	\sffamily\bfseries
	
	\center{
		\fontsize{18}{18}\selectfont{
			WYŻSZA SZKOŁA INFORMATYKI I ZARZĄDZANIA
			,,COPERNICUS'' WE WROCŁAWIU
		}
		\rule[10pt]{\textwidth}{1pt}
		\raisebox{12pt}[0px]{
			\fontsize{16}{16}\selectfont{WYDZIAŁ INFORMATYKI }
		}
	}
	
	\flushleft\fontsize{14}{14}\selectfont{
		\parbox{110pt}{\textmd{Kierunek studiów:}}
		Informatyka
		
		\parbox{110pt}{\textmd{Poziom studiów:}}
		Studia pierwszego stopnia-inżynierskie
		
		\parbox{110pt}{\textmd{Specjalność:}}
		Inżynieria systemów informatycznych
	}
	
	\vspace*{40pt}
	\center{
		\fontsize{14}{14}\selectfont{PRACA DYPLOMOWA INŻYNIERSKA}
		
		\vspace*{30pt}
		\fontsize{14}{14}\selectfont\@author
		
		\vspace*{15pt}
		\fontsize{20}{20}\selectfont\@title
		
		\vspace*{20pt}
		\fontsize{14}{14}\selectfont\@engTitle
	}
	
	\vspace*{80pt}
	\flushright{  
		\fontsize{14}{14}\selectfont{Ocena pracy:}
		\makebox[220pt][r]{\fontsize{10}{10}\selectfont\dotfill}
		
		\fontsize{10}{10}\selectfont\textmd{(ocena pracy dyplomowej, data, podpis promotora) }
		
		\vspace*{50pt}
		\makebox[220pt][r]{\fontsize{10}{10}\selectfont\dotfill}
		
		\raisebox{4pt}{\fontsize{10}{10}\selectfont\textmd{(pieczątka uczelni)}}
	}
	
	\flushleft\fontsize{14}{14}\selectfont{
		Promotor:
		
		\bigskip\@promoter
	}
	
	\vspace*{20pt}
	\center{
		\rule[3pt]{\textwidth}{1pt}
		\fontsize{16}{16}\selectfont{WROCŁAW \@year}
	}
\end{titlepage}

\makeatother

\clearpage

