# Exercici 1

Escriu a continuació el teu nom i la data actual en format ISO.

*Nom*:Alejandro Martinez Evangelista

*Data*:21/10/2019

Per acabar has de copiar aquest fitxer en un directori de nom MP3UF4 situat en
el teu directori del servidor.

Per estar segur de tenir muntats els directoris del servidor:

	$ mount | grep $LOGNAME
	$ mount | grep gandhi

Per crear el directori:

	$ cd
	$ cd $LOGNAME
	$ mkdir MP3UF4
	$ cd MP3UF4

El resultat final consisteix en que en el directori $HOME/$LOGNAME/MP3UF4 hi
hagi una còpia d'aquest fitxer.

