\byline{TESTAS: Kas tu?}{Iš 2004 m. rugsėjo 18 d., šeštadienio laikraščio}

\large
\begin{multicols}{2}
    \textbf{1.Kaip tu manai?}\\
    a) taip\\
    l) ne\\
    t) nežinau

    \textbf{2. Kaip tu darai?}\\
    a) kartais pamiegu\\
    l) kartais\\
    t) dažniausiai nepadarau\\
    
    \textbf{3. Pomėgiai}\\
    a) kartais būna\\
    l) tai kartais viskuo\\
    t) nežinau
    
    \textbf{4. Kuriam iš tipų save priskirtum?}\\
    a) šiam\\
    l) kitam\\
    t) abu viršuje
    
    \textbf{5. Ką darytum, jei tavęs niekas nepaliktų?}
    a) važiuočiau troleibusu\\
    l) važiuočiau autobusu\\
    t) važiuočiau taksi
    
    \textbf{6. Tavo draugas (-ė) pakvietė tave į gimtadienį}\\
    a) na ir kas\\
    l) na ir tas\\
    t) na ir nieko

    \textbf{7. Ar tu "`vyturys"' ar "`pelėda"'?}\\
    a) ereliukas 8\\
    l) rambynas\\
    t) vyturiukas1112@one.lt

    \textbf{10. Ką manai apie šį testą?}\\
    a) geroms mergaitėms – dangus, blogoms - viskas\\
    l) noriu į ALT\\
    t) moku įkalt

    \textbf{11. Ko dar nepaklausėm?}\\
    a) to ko nepaklausėt\\
    l) kas yra Lietuvoje\\
    t) kas yra omuo
\end{multicols}

\begin{center}\textbf{ATSAKYMAI}\end{center}
\rotatebox{180}{
    \begin{minipage}[adjusting]{0,5\textwidth}
    Jei daugiau A, tai A.
    Jei daugiausiai L, tai L.
    Jei daugiausiai atsakymų T, tu esi T. 
    \end{minipage}
}