// 18
to jsx nemishe roye yek elemnt mostaghim onClick ={ alert('Hello')} nevesht ===> daem tekraresh mikone bedon ejra shodan

in shekli benevis : onClick={()=>{return(alert('Hi'));}}

ja
onClick={()=> alert('Hi')}


hala age man ye function khodam neveshtam , sar in ke ejra nashe alaki: Parantez nazar!

onClick={handleActiveTab};

Age lazemm bod ye argoman ro pas bedi, hataman ye arrow function barash benevis:
onClick={() => handleActiveTab(id,price)}

//19
ma az farzand nemitonim pedar ro taghyir bedim(props dare chiziz pas mideh ro migam)

react vaghti component ro update mikoneh ke ya 1)props 2)state taghyir koneh...

//20

kolan useState, useEffect, ..... har chix use dari ro behesh migan hook.

ma to 3 ja nemitonim estefadeh konim: 1)nested functions 2)loop 3)condition(if, switch,.....)

//21
react is immutable ===> yani ma ejaze nadarim bedon seda kardan oon tabe setState, meghdar state ro taghyir bedim.
age jayi dasti update konim, react nemifahme ke state , update shode pas hamon ghabli ro neshon midey.

estefade as setState() baes mishe react befahme ke bayad khodesh ro update kone( chon araye vorodi avaz shode ye array jadid barash misazeh.)

//22

//23
age setState ro to har dafe chand bar seda konim faghat avali seda zadeh mishe: mesal
setCount(count+1);     0+1 ==> 1
setCount(count+1);     0+1 ==> 1

chon setCount ye tabe async hast va ta kol function tamom nashe meghdat count ezafeh nemishe. dafe bad mishe 1 + 1
bayad Callback method bezanim

setCount( (prevCount) => prevCount + 1 )

kolan sar in ke moshkel nakhorim say konin hamisheh setState ha ro tosh ba callback function benivisid bug nakhorim

//24

11am-5pm-8pm: offer shifts
