1_ to ye seri az project ha koli dependency darim ke ghadimiyan
    khob chi kar konim?

        A_ file package.json oona ro copy con to Project khodet

        B_ ba in code hame dependency ha ro nasb kon : 
                npm install --legacy-peer-deps

2_ file haye zir baraye aval kar sakhteh shodan: 
    tailwind.config.js
    craco.config.js
    App.css & index.css + pre- styles were added 


// 16:51
https://www.youtube.com/watch?v=jx5hdo50a2M&t=608s