# rest-countries-app

Rest Countries Web App Built With Vue 3
I like ssr but the api return timeout error. in 48 hour i couldn't find the solution for it

# demo link
https://lucent-creponne-42b91e.netlify.app/

# notice
خیلی تلاش کردم که سرور ساید رندرینگ باشه و با ناکست پیش رفتم اول اما ارور 
timeout
میداد وقتی
apiها
رو کال میکردم .
و متاسفانه توی این مدت  نتونستم هندل کنم در نهایت تصمیم گرفتم که با 
vue3
پیادش کنم 



