# M17-UF1-E1-MyVector-KohanAgustin

## 1 - Introducció: Hello {name}

Crear un programa que faci el següent:
“Hello {Name}”: funció que donat nom escrit per usuari retorni salutació amb el nom insertat.
## 2 - Classe MyVector
Crea una classe amb nom MyVector. Implenta els següent requisits:
Guarda i gestiona vectors de dos dimensions
Variable on es guarda les coordenades 2D d’un vector. Punt d’inici i punt final.
Funcions get i set 
Funcions que retornen la distancia del vector
Funció que canvia la direcció del vector
Funció .toString()
 
## 3 - Classe VectorGame

- Crea una segona classe anomenada VectorGame. Implementa els següents requisits:
Funció “randomVectors”: retorna un array de MyVector on hi ha generat vectors aleatoris. Per paràmetre es passa la allargada de l’array
- Funció “SortVectors”: donat un array de MyVectors retorna aquest array segons la distància dels vectors o segons proximitat a l’origen. Arriba per paràmetre l’array de MyVectors i un booleà segons el tipus d’ordre.
- Treu per pantalla de manera clara (títol de cada prova) el resultat d’aquestes funcions. (Main Class)
- (Bonus) Crea una funció que representa visualment la direcció d’un vector (utilitzant caràcters a la consola)
 
## 4 - Funcions a la classe Main
De forma modular i ordenada a la classe Main implementa la impressió per consola de totes les funcions demandes a l’enunciat.
