Fragmenty plików z folderu all/ pocięte na kawałki długości 288 kwantów czasu, każdy kwant czasu trwający 1/12 ćwierćnuty.
Pliki zostały pocięte od pliku 0.mid do pliku 430.mid wg kolejności z glob.glob(...).