# Recursos

* Com publicar una nova oportunitat de negoci [video-1](https://file.video/v/97d0a481-e9b1-4c3b-aadf-9e67b83fc42b) · [video-2](https://file.video/v/22210851-9996-419d-ad48-f55455a39bd6) · [video-3](https://file.video/v/e2a7a0cc-a2f5-4174-89a5-43ab89a03ce3)
* Com donar accés a l'aplicació a una nova usuària [video](https://file.video/v/1b81df70-870d-4a25-9855-26da43ca9d96)
* Com accedir a l'aplicació per primer cop [video](https://file.video/v/c23204a7-a67f-4dd6-af84-8e6cf53cebc2)
