- Σε λίγες μέρες έρχεται ο Γιαννίκος
- Προσωρινά θα είναι μέλος (απλά για τα τυπικά) ο Μπούπαν
- Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για τις προσομοιώσεις ANSA-wise
- Μας έχουν έρθει οι βαλβίδες, προγραμματίζεται το πότε θα κάνουμε επίσκεψη στο cleanroom για inspection
- OBC-ADCS ο Βασίλης, Comms ο Δημήτρης, Payload o Γιώργος
- Microfluidics + Thermal = πρόοδος
- Πρέπει σχετικά σύντομα να φτιάξουμε ένα μόντελ (PLA)
	Καλό tracking του τι έχουμε / τι έχουμε περαγγείλει
	Inventry
		Καταγραφή του εξοπλισμού μας
		Κατοχύρωση ενός ντουλαπιού για STR
- Να γράψουμε μειλ στον Δαβίδ σχετικά με τα leak rates και το leak testing