Τιποτα το ιδιαίτερο, απλά ότι χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή με την Μαρίνα, σχετικά με την τιμή του gasket stress (Sg) την οποία έλαβε ως 10000psi. 
Να ξεμπερδεύω με το Helmholtz. Πηγα και παρήγγειλα 135 Μ5 ανοξείδωτες βίδες 5x8mm και άλλα τόσα ανοξείδωτα παξιμάδια από τη μικροτεχνική στην Χαριλάου.