---

excalidraw-plugin: parsed
tags: [excalidraw]

---
==⚠  Switch to EXCALIDRAW VIEW in the MORE OPTIONS menu of this document. ⚠==


# Text Elements
Spacecraft ^dh8NtOrE

nominal
science
safe mode ^rPqxqH57

Actuators
 ^SEhcaozd

magnetorquers
heaters
mode ^rouKhRf4

angular speed
 ^oeL31hY5

temperature
 ^LiZnwz6N

mode ^XmVL7FTp

Modes ^dQX7Uunm

parameters ^1qgg9HwE

angle x,y
angular velocity x,y (???) ^ODQwVLmY

temperature
temperature change speed ^z1Fu4rKU

battery
battery charging/discharging speed ^Em1xdQme

solar panel output ^zLmm1ra5

ΓΕνικό κομμάτι ^G1AAzAE9

θα στέλνουμε κάποια Tcs, μέσα από αυτά θα βλέπουμε τις τιμές των παραμε´τρων, θα εντοπίσουμε 
ή θα τους έρθει κάποιο μήνυμα ότι πάει κάτι λάθος (μια τιμή είναι εκτός ορίων). Μια τιμή θα είναι λάθος
όχι πολλές μαζί. Θα πρέπει με το κατάλληλο TC να αλλάξει η τιμή μιας παραμέτρου και να την αλλάξουν ^lM6OYsIN

Starting state: ^ssZoqZQ7

Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η θερμοκρασία. Πρέπει να ανοίξει τους heaters. 
Οι heaters έχουν μια διαβάθμιση όσον αφορά την ένταση, οπότε ανάλογα με τη διαβάθμιση θα πρέπει να φτάσουν
τη θερμοκρασία να παραμείνει σταθερή. 

To default για τη θερμοκρασία θα είναι να πέφτει 1 βαθμό ανά λεπτό. 
Με 100% ανοιχτούς τους heaters θα ανεβαίνει κατά 2 βαθμούς το λεπτό.
Οπότε με διάφορα TCs θα πρέπει να δουν πότε η θερμοκρασία σταματάει να μεταβάλλεται
και να καταφέρουν να την ισορροπήσουν στους 36. Στην αρχή θα είναι 20 βαθμοί ^wGAhiGvf

θερμοκρασία ^TSXOfp4e

Starting state: ^NrPoga6r

Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η μπαταρία. Πρέπει να περιστρέψει τον δορυφόρο
και στους δύο άξονες για να έχει μέγιστο power output. 
 ^9DRIIMpq

Panels ^4N5cUlJl

Πάει πρώτα το max στον άξονα X και μετά στον άξονα Y ^YKpEDjgX

x ^0IfDnBdE

y ^jSaFyVHb

Modes ^NrbkIpXx

nominal  ^P3Pz3im2

battery ok > 25% ^n1knSkXs

when? ^VwKX5FfB

what can you do ^U3eWJYLI

enter science, turn on heaters. ^MxAJrNsq

safe ^EGVPwce8

battery not ok < 25% ^zxJbBAtO

enter nominal, turn magnetorquers. ^gWNXp5nB

what happens ^Z39TEAT6

cannot turn heaters on ^ErObvCQi

science ^wE8mqsTa

battery ok > 25% ^1sKqQ85Y

capture photo ^Rp793Hov

temperature ok 38>t>36 ^1abjLAKL

for longer than a minute
kai kala gia na doulevoyn ta pumps ^9aIe3Yys

the satellite can fall back on demand
 ^bElvhTUZ

can turn on heaters ^aCidx6j1

can capture photo ^VP6VACZu

%%
# Drawing
```json
{
	"type": "excalidraw",
	"version": 2,
	"source": "https://excalidraw.com",
	"elements": [
		{
			"id": "dh8NtOrE",
			"type": "text",
			"x": -525.0476190476188,
			"y": -424.17819940476187,
			"width": 269,
			"height": 61,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 796293347,
			"version": 59,
			"versionNonce": 460298445,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707261226,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Spacecraft",
			"rawText": "Spacecraft",
			"fontSize": 48.95238095238092,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "Spacecraft"
		},
		{
			"id": "rPqxqH57",
			"type": "text",
			"x": -576.9523809523808,
			"y": -312.3686755952381,
			"width": 102,
			"height": 75,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 2081560579,
			"version": 164,
			"versionNonce": 622644141,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707415067,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "nominal\nscience\nsafe mode",
			"rawText": "nominal\nscience\nsafe mode",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 68,
			"containerId": null,
			"originalText": "nominal\nscience\nsafe mode"
		},
		{
			"id": "SEhcaozd",
			"type": "text",
			"x": 8.761904761904788,
			"y": -424.498511904762,
			"width": 223,
			"height": 110,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 743237699,
			"version": 129,
			"versionNonce": 1872408205,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": [
				{
					"id": "ovQ4Cz4uIqoFwIijTqjny",
					"type": "arrow"
				},
				{
					"id": "E6EfU45DCXtoacqwj8azP",
					"type": "arrow"
				}
			],
			"updated": 1675707558084,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Actuators\n",
			"rawText": "Actuators\n",
			"fontSize": 44.1018387553041,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 94,
			"containerId": null,
			"originalText": "Actuators\n"
		},
		{
			"id": "rouKhRf4",
			"type": "text",
			"x": -123.80952380952374,
			"y": -344.4985119047619,
			"width": 140,
			"height": 75,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 2035547075,
			"version": 80,
			"versionNonce": 1627059043,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707322596,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "magnetorquers\nheaters\nmode",
			"rawText": "magnetorquers\nheaters\nmode",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 68,
			"containerId": null,
			"originalText": "magnetorquers\nheaters\nmode"
		},
		{
			"id": "E6EfU45DCXtoacqwj8azP",
			"type": "arrow",
			"x": 179.9999999999999,
			"y": -287.87946428571433,
			"width": 67.61904761904759,
			"height": 0.9523809523809632,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 2005539629,
			"version": 104,
			"versionNonce": 483535139,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": [
				{
					"type": "text",
					"id": "LiZnwz6N"
				}
			],
			"updated": 1675707558084,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					67.61904761904759,
					-0.9523809523809632
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": {
				"elementId": "oeL31hY5",
				"focus": 1.271215351812366,
				"gap": 8.523809523809518
			},
			"endBinding": {
				"elementId": "SEhcaozd",
				"focus": -1.457659772486114,
				"gap": 25.666666666666686
			},
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"id": "LiZnwz6N",
			"type": "text",
			"x": 153.80952380952368,
			"y": -313.3556547619048,
			"width": 120,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 650077411,
			"version": 66,
			"versionNonce": 771791597,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707357302,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "temperature\n",
			"rawText": "temperature\n",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "center",
			"verticalAlign": "middle",
			"baseline": 43,
			"containerId": "E6EfU45DCXtoacqwj8azP",
			"originalText": "temperature\n"
		},
		{
			"id": "oeL31hY5",
			"type": "text",
			"x": 150.47619047619048,
			"y": -346.40327380952385,
			"width": 135,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1081594179,
			"version": 39,
			"versionNonce": 711505229,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": [
				{
					"id": "E6EfU45DCXtoacqwj8azP",
					"type": "arrow"
				}
			],
			"updated": 1675707357349,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "angular speed\n",
			"rawText": "angular speed\n",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "angular speed\n"
		},
		{
			"id": "FGsIBDyw769qdeP8XDI6h",
			"type": "arrow",
			"x": 56.19047619047615,
			"y": -333.59375,
			"width": 68.57142857142856,
			"height": 0.9523809523809632,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 104765859,
			"version": 31,
			"versionNonce": 1950084099,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707360664,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					68.57142857142856,
					0.9523809523809632
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"type": "arrow",
			"version": 112,
			"versionNonce": 200557517,
			"isDeleted": false,
			"id": "ovQ4Cz4uIqoFwIijTqjny",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": 48.29879889072326,
			"y": -299.75098731413635,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 70.08082442410362,
			"height": 0.9523809523809632,
			"seed": 1858800045,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707561869,
			"link": null,
			"locked": false,
			"startBinding": {
				"elementId": "SEhcaozd",
				"focus": 1.216831830333325,
				"gap": 14.74752459062563
			},
			"endBinding": null,
			"lastCommittedPoint": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow",
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					70.08082442410362,
					-0.9523809523809632
				]
			]
		},
		{
			"type": "arrow",
			"version": 61,
			"versionNonce": 836178445,
			"isDeleted": false,
			"id": "NblE1rD794voj_-hSuSRN",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": 50.87938211679097,
			"y": -275.6610991645147,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 68.57142857142856,
			"height": 0.9523809523809632,
			"seed": 303042509,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707366573,
			"link": null,
			"locked": false,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"lastCommittedPoint": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow",
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					68.57142857142856,
					0.9523809523809632
				]
			]
		},
		{
			"id": "XmVL7FTp",
			"type": "text",
			"x": 163.80952380952374,
			"y": -284.498511904762,
			"width": 47,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 208235651,
			"version": 52,
			"versionNonce": 823177965,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707376151,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "mode",
			"rawText": "mode",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "mode"
		},
		{
			"id": "Gth6xI2ybPTIGLnRWncXp",
			"type": "line",
			"x": -146.66666666666674,
			"y": -409.7842261904762,
			"width": 4.761904761904702,
			"height": 190.47619047619054,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 62246221,
			"version": 89,
			"versionNonce": 1963988365,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709612519,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					-4.761904761904702,
					190.47619047619054
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": null
		},
		{
			"id": "oqxfse5ykZRWeYd8K8QLx",
			"type": "line",
			"x": -151.42857142857136,
			"y": -225.02232142857144,
			"width": 610.4761904761901,
			"height": 1.9047619047619264,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 1368177283,
			"version": 177,
			"versionNonce": 989462637,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709615527,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					610.4761904761901,
					1.9047619047619264
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": null
		},
		{
			"id": "dQX7Uunm",
			"type": "text",
			"x": -582.8571428571428,
			"y": -366.40327380952385,
			"width": 104,
			"height": 44,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 101599491,
			"version": 56,
			"versionNonce": 185735565,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707413365,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Modes",
			"rawText": "Modes",
			"fontSize": 34.676034348165494,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 31,
			"containerId": null,
			"originalText": "Modes"
		},
		{
			"id": "1qgg9HwE",
			"type": "text",
			"x": -413.3333333333333,
			"y": -364.4985119047619,
			"width": 195,
			"height": 44,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 189014189,
			"version": 34,
			"versionNonce": 1968482627,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707486767,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "parameters",
			"rawText": "parameters",
			"fontSize": 35.23809523809523,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 31,
			"containerId": null,
			"originalText": "parameters"
		},
		{
			"id": "ODQwVLmY",
			"type": "text",
			"x": -448.5714285714286,
			"y": -319.7366071428571,
			"width": 244,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 516350893,
			"version": 105,
			"versionNonce": 304742797,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709973446,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "angle x,y\nangular velocity x,y (???)",
			"rawText": "angle x,y\nangular velocity x,y (???)",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "angle x,y\nangular velocity x,y (???)"
		},
		{
			"id": "z1Fu4rKU",
			"type": "text",
			"x": -445.7142857142857,
			"y": -269.26041666666663,
			"width": 258,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 191574787,
			"version": 63,
			"versionNonce": 493684931,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707482483,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "temperature\ntemperature change speed",
			"rawText": "temperature\ntemperature change speed",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "temperature\ntemperature change speed"
		},
		{
			"id": "Em1xdQme",
			"type": "text",
			"x": -442.8571428571429,
			"y": -215.92708333333337,
			"width": 338,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 451860163,
			"version": 76,
			"versionNonce": 1251512397,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709599219,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "battery\nbattery charging/discharging speed",
			"rawText": "battery\nbattery charging/discharging speed",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "battery\nbattery charging/discharging speed"
		},
		{
			"id": "zLmm1ra5",
			"type": "text",
			"x": -443.80952380952385,
			"y": -151.1651785714285,
			"width": 185,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 870335181,
			"version": 39,
			"versionNonce": 1708376109,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709602226,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "solar panel output",
			"rawText": "solar panel output",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "solar panel output"
		},
		{
			"id": "G1AAzAE9",
			"type": "text",
			"x": 466.3619047619047,
			"y": -422.59374999999994,
			"width": 269,
			"height": 44,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 263083917,
			"version": 182,
			"versionNonce": 1119984643,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707757116,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "ΓΕνικό κομμάτι",
			"rawText": "ΓΕνικό κομμάτι",
			"fontSize": 34.4761904761905,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 31,
			"containerId": null,
			"originalText": "ΓΕνικό κομμάτι"
		},
		{
			"id": "lM6OYsIN",
			"type": "text",
			"x": 758.0952380952381,
			"y": -433.0699404761905,
			"width": 1064,
			"height": 75,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 814081005,
			"version": 547,
			"versionNonce": 2025347501,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707757116,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "θα στέλνουμε κάποια Tcs, μέσα από αυτά θα βλέπουμε τις τιμές των παραμε´τρων, θα εντοπίσουμε \nή θα τους έρθει κάποιο μήνυμα ότι πάει κάτι λάθος (μια τιμή είναι εκτός ορίων). Μια τιμή θα είναι λάθος\nόχι πολλές μαζί. Θα πρέπει με το κατάλληλο TC να αλλάξει η τιμή μιας παραμέτρου και να την αλλάξουν",
			"rawText": "θα στέλνουμε κάποια Tcs, μέσα από αυτά θα βλέπουμε τις τιμές των παραμε´τρων, θα εντοπίσουμε \nή θα τους έρθει κάποιο μήνυμα ότι πάει κάτι λάθος (μια τιμή είναι εκτός ορίων). Μια τιμή θα είναι λάθος\nόχι πολλές μαζί. Θα πρέπει με το κατάλληλο TC να αλλάξει η τιμή μιας παραμέτρου και να την αλλάξουν",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 68,
			"containerId": null,
			"originalText": "θα στέλνουμε κάποια Tcs, μέσα από αυτά θα βλέπουμε τις τιμές των παραμε´τρων, θα εντοπίσουμε \nή θα τους έρθει κάποιο μήνυμα ότι πάει κάτι λάθος (μια τιμή είναι εκτός ορίων). Μια τιμή θα είναι λάθος\nόχι πολλές μαζί. Θα πρέπει με το κατάλληλο TC να αλλάξει η τιμή μιας παραμέτρου και να την αλλάξουν"
		},
		{
			"id": "ssZoqZQ7",
			"type": "text",
			"x": -722.666666666667,
			"y": -97.75763373531231,
			"width": 346,
			"height": 57,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 758815757,
			"version": 148,
			"versionNonce": 1913135811,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675708007908,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Starting state:",
			"rawText": "Starting state:",
			"fontSize": 45.08348794063082,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 40,
			"containerId": null,
			"originalText": "Starting state:"
		},
		{
			"id": "wGAhiGvf",
			"type": "text",
			"x": -462.8571428571429,
			"y": -34.022321428571445,
			"width": 1152,
			"height": 200,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 578346925,
			"version": 767,
			"versionNonce": 1470964045,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675707964808,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η θερμοκρασία. Πρέπει να ανοίξει τους heaters. \nΟι heaters έχουν μια διαβάθμιση όσον αφορά την ένταση, οπότε ανάλογα με τη διαβάθμιση θα πρέπει να φτάσουν\nτη θερμοκρασία να παραμείνει σταθερή. \n\nTo default για τη θερμοκρασία θα είναι να πέφτει 1 βαθμό ανά λεπτό. \nΜε 100% ανοιχτούς τους heaters θα ανεβαίνει κατά 2 βαθμούς το λεπτό.\nΟπότε με διάφορα TCs θα πρέπει να δουν πότε η θερμοκρασία σταματάει να μεταβάλλεται\nκαι να καταφέρουν να την ισορροπήσουν στους 36. Στην αρχή θα είναι 20 βαθμοί",
			"rawText": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η θερμοκρασία. Πρέπει να ανοίξει τους heaters. \nΟι heaters έχουν μια διαβάθμιση όσον αφορά την ένταση, οπότε ανάλογα με τη διαβάθμιση θα πρέπει να φτάσουν\nτη θερμοκρασία να παραμείνει σταθερή. \n\nTo default για τη θερμοκρασία θα είναι να πέφτει 1 βαθμό ανά λεπτό. \nΜε 100% ανοιχτούς τους heaters θα ανεβαίνει κατά 2 βαθμούς το λεπτό.\nΟπότε με διάφορα TCs θα πρέπει να δουν πότε η θερμοκρασία σταματάει να μεταβάλλεται\nκαι να καταφέρουν να την ισορροπήσουν στους 36. Στην αρχή θα είναι 20 βαθμοί",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 193,
			"containerId": null,
			"originalText": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η θερμοκρασία. Πρέπει να ανοίξει τους heaters. \nΟι heaters έχουν μια διαβάθμιση όσον αφορά την ένταση, οπότε ανάλογα με τη διαβάθμιση θα πρέπει να φτάσουν\nτη θερμοκρασία να παραμείνει σταθερή. \n\nTo default για τη θερμοκρασία θα είναι να πέφτει 1 βαθμό ανά λεπτό. \nΜε 100% ανοιχτούς τους heaters θα ανεβαίνει κατά 2 βαθμούς το λεπτό.\nΟπότε με διάφορα TCs θα πρέπει να δουν πότε η θερμοκρασία σταματάει να μεταβάλλεται\nκαι να καταφέρουν να την ισορροπήσουν στους 36. Στην αρχή θα είναι 20 βαθμοί"
		},
		{
			"id": "TSXOfp4e",
			"type": "text",
			"x": -641.9047619047619,
			"y": -28.308035714285722,
			"width": 114,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 739417837,
			"version": 14,
			"versionNonce": 1085434915,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675708011747,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "θερμοκρασία",
			"rawText": "θερμοκρασία",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "θερμοκρασία"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 187,
			"versionNonce": 995598947,
			"isDeleted": false,
			"id": "NrPoga6r",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -751.6190476190476,
			"y": 180.25287956091523,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 346,
			"height": 57,
			"seed": 1461345411,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675708019986,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 45.08348794063082,
			"fontFamily": 1,
			"text": "Starting state:",
			"rawText": "Starting state:",
			"baseline": 40,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "Starting state:"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 932,
			"versionNonce": 1188334445,
			"isDeleted": false,
			"id": "9DRIIMpq",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -491.8095238095235,
			"y": 243.9881918676561,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 1100,
			"height": 75,
			"seed": 61464877,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675708130229,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η μπαταρία. Πρέπει να περιστρέψει τον δορυφόρο\nκαι στους δύο άξονες για να έχει μέγιστο power output. \n",
			"rawText": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η μπαταρία. Πρέπει να περιστρέψει τον δορυφόρο\nκαι στους δύο άξονες για να έχει μέγιστο power output. \n",
			"baseline": 68,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "Ξεκινάει να λαμβάνει τηλεμετρία και εντοπίζει ότι πέφτει η μπαταρία. Πρέπει να περιστρέψει τον δορυφόρο\nκαι στους δύο άξονες για να έχει μέγιστο power output. \n"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 59,
			"versionNonce": 1659369773,
			"isDeleted": false,
			"id": "4N5cUlJl",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -670.8571428571425,
			"y": 249.70247758194182,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 64,
			"height": 25,
			"seed": 1296159779,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675708023372,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "Panels",
			"rawText": "Panels",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "Panels"
		},
		{
			"id": "YKpEDjgX",
			"type": "text",
			"x": -493.33333333333326,
			"y": 310.73958333333314,
			"width": 601,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1837906307,
			"version": 121,
			"versionNonce": 1314355491,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709382624,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Πάει πρώτα το max στον άξονα X και μετά στον άξονα Y",
			"rawText": "Πάει πρώτα το max στον άξονα X και μετά στον άξονα Y",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "Πάει πρώτα το max στον άξονα X και μετά στον άξονα Y"
		},
		{
			"id": "v4gf4uUpxlUK8hVDwfDVy",
			"type": "diamond",
			"x": -461.9047619047619,
			"y": -801.2127976190477,
			"width": 182.8571428571429,
			"height": 247.6190476190477,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 167135459,
			"version": 27,
			"versionNonce": 1709172739,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709695561,
			"link": null,
			"locked": false
		},
		{
			"id": "qYlJAfFxxQbolJUoCRhFh",
			"type": "ellipse",
			"x": 63.80952380952374,
			"y": -797.4032738095239,
			"width": 189.52380952380952,
			"height": 171.42857142857133,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 1450495405,
			"version": 16,
			"versionNonce": 737426637,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": [
				{
					"id": "zsZ2hzIW0W0BOA3krCZ-g",
					"type": "arrow"
				}
			],
			"updated": 1675709701466,
			"link": null,
			"locked": false
		},
		{
			"id": "Ee6LUIRt9aPmDRFo0_UZY",
			"type": "arrow",
			"x": 41.904761904761926,
			"y": -773.59375,
			"width": 97.14285714285722,
			"height": 57.142857142857224,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 205878531,
			"version": 12,
			"versionNonce": 1556710541,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709698665,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					-97.14285714285722,
					-57.142857142857224
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"id": "zsZ2hzIW0W0BOA3krCZ-g",
			"type": "arrow",
			"x": 34.28571428571422,
			"y": -710.7366071428572,
			"width": 136.19047619047615,
			"height": 0,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 516005187,
			"version": 35,
			"versionNonce": 423319267,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709701466,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					-136.19047619047615,
					0
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": {
				"elementId": "qYlJAfFxxQbolJUoCRhFh",
				"focus": -0.011111111111111243,
				"gap": 29.52804573387776
			},
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"id": "lkgF-0laIPWDc66-7bmMt",
			"type": "arrow",
			"x": 46.66666666666663,
			"y": -643.1175595238096,
			"width": 120,
			"height": 98.09523809523807,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 658821443,
			"version": 34,
			"versionNonce": 539565677,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709703882,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					-120,
					98.09523809523807
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"id": "rotRYq4peD02zqNwC-tz5",
			"type": "arrow",
			"x": -446.6666666666667,
			"y": -879.3080357142858,
			"width": 139.04761904761904,
			"height": 5.714285714285666,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"seed": 103944451,
			"version": 25,
			"versionNonce": 404358275,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709712267,
			"link": null,
			"locked": false,
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					139.04761904761904,
					-5.714285714285666
				]
			],
			"lastCommittedPoint": null,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow"
		},
		{
			"id": "0IfDnBdE",
			"type": "text",
			"x": -287.61904761904765,
			"y": -898.7842261904763,
			"width": 12,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 742395747,
			"version": 10,
			"versionNonce": 87757187,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709716949,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "x",
			"rawText": "x",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "x"
		},
		{
			"type": "arrow",
			"version": 139,
			"versionNonce": 1635894509,
			"isDeleted": false,
			"id": "jqfZMy0YnC9-1fD9rG-mz",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 4.668768466541257,
			"x": -675.868541311098,
			"y": -679.2221025909895,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 139.04761904761904,
			"height": 5.714285714285666,
			"seed": 1531872205,
			"groupIds": [],
			"roundness": {
				"type": 2
			},
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709729055,
			"link": null,
			"locked": false,
			"startBinding": null,
			"endBinding": null,
			"lastCommittedPoint": null,
			"startArrowhead": null,
			"endArrowhead": "arrow",
			"points": [
				[
					0,
					0
				],
				[
					139.04761904761904,
					-5.714285714285666
				]
			]
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 86,
			"versionNonce": 2099952707,
			"isDeleted": false,
			"id": "jSaFyVHb",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 4.668768466541257,
			"x": -618.0481849655578,
			"y": -797.2658352369637,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 10,
			"height": 25,
			"seed": 698755971,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675709726407,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "y",
			"rawText": "y",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "y"
		},
		{
			"id": "NrbkIpXx",
			"type": "text",
			"x": -702.8571428571429,
			"y": 547.8824404761904,
			"width": 134,
			"height": 57,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 788080845,
			"version": 103,
			"versionNonce": 1756918595,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710514654,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "Modes",
			"rawText": "Modes",
			"fontSize": 44.76190476190478,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 40,
			"containerId": null,
			"originalText": "Modes"
		},
		{
			"id": "P3Pz3im2",
			"type": "text",
			"x": -671.4285714285714,
			"y": 711.6919642857142,
			"width": 76,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 591363331,
			"version": 45,
			"versionNonce": 2013406445,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710570214,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "nominal ",
			"rawText": "nominal ",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "nominal "
		},
		{
			"id": "n1knSkXs",
			"type": "text",
			"x": -503.8095238095238,
			"y": 715.5014880952381,
			"width": 182,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 409932515,
			"version": 60,
			"versionNonce": 475049059,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710570214,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "battery ok > 25%",
			"rawText": "battery ok > 25%",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "battery ok > 25%"
		},
		{
			"id": "VwKX5FfB",
			"type": "text",
			"x": -460.9523809523809,
			"y": 552.2669867475291,
			"width": 89,
			"height": 43,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 768271885,
			"version": 26,
			"versionNonce": 2134229261,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710648365,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "when?",
			"rawText": "when?",
			"fontSize": 34.01617250673856,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 30,
			"containerId": null,
			"originalText": "when?"
		},
		{
			"id": "U3eWJYLI",
			"type": "text",
			"x": -161.904761904762,
			"y": 562.1681547619047,
			"width": 227,
			"height": 34,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1779989997,
			"version": 75,
			"versionNonce": 187075277,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710651252,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "what can you do",
			"rawText": "what can you do",
			"fontSize": 27.61904761904763,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 24,
			"containerId": null,
			"originalText": "what can you do"
		},
		{
			"id": "MxAJrNsq",
			"type": "text",
			"x": -196.19047619047626,
			"y": 707.8824404761905,
			"width": 306,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 134457891,
			"version": 76,
			"versionNonce": 262733645,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710570214,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "enter science, turn on heaters.",
			"rawText": "enter science, turn on heaters.",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "enter science, turn on heaters."
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 114,
			"versionNonce": 1894204941,
			"isDeleted": false,
			"id": "EGVPwce8",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -668.7142857142858,
			"y": 638.6681547619047,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 46,
			"height": 25,
			"seed": 1420248035,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710578037,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "safe",
			"rawText": "safe",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "safe"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 131,
			"versionNonce": 1863407501,
			"isDeleted": false,
			"id": "zxJbBAtO",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -501.0952380952381,
			"y": 642.4776785714286,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 226,
			"height": 25,
			"seed": 524918733,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710583955,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "battery not ok < 25%",
			"rawText": "battery not ok < 25%",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "battery not ok < 25%"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 165,
			"versionNonce": 55721571,
			"isDeleted": false,
			"id": "gWNXp5nB",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -193.4761904761906,
			"y": 634.8586309523811,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 339,
			"height": 25,
			"seed": 192597891,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710640995,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "enter nominal, turn magnetorquers.",
			"rawText": "enter nominal, turn magnetorquers.",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "enter nominal, turn magnetorquers."
		},
		{
			"id": "Z39TEAT6",
			"type": "text",
			"x": 245.90476190476204,
			"y": 562.1681547619046,
			"width": 182,
			"height": 34,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1682808579,
			"version": 57,
			"versionNonce": 164679885,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710653853,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "what happens",
			"rawText": "what happens",
			"fontSize": 27.61904761904762,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 24,
			"containerId": null,
			"originalText": "what happens"
		},
		{
			"id": "ErObvCQi",
			"type": "text",
			"x": 236.19047619047603,
			"y": 628.8348214285714,
			"width": 232,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1382583469,
			"version": 76,
			"versionNonce": 895186403,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710894103,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "cannot turn heaters on",
			"rawText": "cannot turn heaters on",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "cannot turn heaters on"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 106,
			"versionNonce": 1272997507,
			"isDeleted": false,
			"id": "wE8mqsTa",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -678.2380952380953,
			"y": 811.049107142857,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 68,
			"height": 25,
			"seed": 1587718851,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710753999,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "science",
			"rawText": "science",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "science"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 107,
			"versionNonce": 647521859,
			"isDeleted": false,
			"id": "1sKqQ85Y",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -507.76190476190493,
			"y": 789.1443452380951,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 182,
			"height": 25,
			"seed": 1380226797,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710722068,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "battery ok > 25%",
			"rawText": "battery ok > 25%",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "battery ok > 25%"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 185,
			"versionNonce": 776366957,
			"isDeleted": false,
			"id": "Rp793Hov",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -126.80952380952408,
			"y": 810.096726190476,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 140,
			"height": 25,
			"seed": 1395022435,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710750651,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "capture photo",
			"rawText": "capture photo",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "capture photo"
		},
		{
			"type": "text",
			"version": 163,
			"versionNonce": 1006659651,
			"isDeleted": false,
			"id": "1abjLAKL",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"angle": 0,
			"x": -519.5714285714287,
			"y": 829.1443452380951,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"width": 248,
			"height": 25,
			"seed": 2050642797,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710762032,
			"link": null,
			"locked": false,
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"text": "temperature ok 38>t>36",
			"rawText": "temperature ok 38>t>36",
			"baseline": 18,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"containerId": null,
			"originalText": "temperature ok 38>t>36"
		},
		{
			"id": "9aIe3Yys",
			"type": "text",
			"x": -516.1904761904761,
			"y": 874.5491071428571,
			"width": 350,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 149972963,
			"version": 91,
			"versionNonce": 444921581,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710931059,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "for longer than a minute\nkai kala gia na doulevoyn ta pumps",
			"rawText": "for longer than a minute\nkai kala gia na doulevoyn ta pumps",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "for longer than a minute\nkai kala gia na doulevoyn ta pumps"
		},
		{
			"id": "bElvhTUZ",
			"type": "text",
			"x": -582.8571428571429,
			"y": 452.64434523809524,
			"width": 375,
			"height": 50,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1087058765,
			"version": 46,
			"versionNonce": 1555083203,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710834104,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "the satellite can fall back on demand\n",
			"rawText": "the satellite can fall back on demand\n",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 43,
			"containerId": null,
			"originalText": "the satellite can fall back on demand\n"
		},
		{
			"id": "aCidx6j1",
			"type": "text",
			"x": 270.4761904761905,
			"y": 703.1205357142858,
			"width": 201,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1563446317,
			"version": 23,
			"versionNonce": 1704190541,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710906110,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "can turn on heaters",
			"rawText": "can turn on heaters",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "can turn on heaters"
		},
		{
			"id": "VP6VACZu",
			"type": "text",
			"x": 263.80952380952374,
			"y": 797.40625,
			"width": 182,
			"height": 25,
			"angle": 0,
			"strokeColor": "#000000",
			"backgroundColor": "transparent",
			"fillStyle": "hachure",
			"strokeWidth": 1,
			"strokeStyle": "solid",
			"roughness": 1,
			"opacity": 100,
			"groupIds": [],
			"roundness": null,
			"seed": 1390153901,
			"version": 19,
			"versionNonce": 655480333,
			"isDeleted": false,
			"boundElements": null,
			"updated": 1675710911302,
			"link": null,
			"locked": false,
			"text": "can capture photo",
			"rawText": "can capture photo",
			"fontSize": 20,
			"fontFamily": 1,
			"textAlign": "left",
			"verticalAlign": "top",
			"baseline": 18,
			"containerId": null,
			"originalText": "can capture photo"
		}
	],
	"appState": {
		"theme": "light",
		"viewBackgroundColor": "#ffffff",
		"currentItemStrokeColor": "#000000",
		"currentItemBackgroundColor": "transparent",
		"currentItemFillStyle": "hachure",
		"currentItemStrokeWidth": 1,
		"currentItemStrokeStyle": "solid",
		"currentItemRoughness": 1,
		"currentItemOpacity": 100,
		"currentItemFontFamily": 1,
		"currentItemFontSize": 20,
		"currentItemTextAlign": "left",
		"currentItemStartArrowhead": null,
		"currentItemEndArrowhead": "arrow",
		"scrollX": 749.5238095238095,
		"scrollY": -280.2604166666667,
		"zoom": {
			"value": 1.05
		},
		"currentItemRoundness": "round",
		"gridSize": null,
		"colorPalette": {},
		"currentStrokeOptions": null,
		"previousGridSize": null
	},
	"files": {}
}
```
%%