lägg till token i repositories och lägg till i headers.  - klar 
impl crud operation groups - klar
impl webclient så att api och client kan ropa på varandra - klar

impl webclient delete i ett anrop - 
impl code clean och ta ut gemensam logik 
lägg till några  låtsas id i dummydata (groupapp)

