Duomenų šaltinis - https://github.com/rzylius/vmi_duomenu_masyvas 

Duomenų paruošimas tolimesniam naudojimui su Tableau/Power BI
 
 Kol kas galima tik ribota analizė, dėl pagrindinių duomenų stokos už 2020 03 ir 04 mėnesius.
 Darbuotojų skaičiai tik už 2020 03 ir 04 mėnesius.