Платежі

Клієнт реєструється в системі і має одну або кілька Кредитних карт, кожна з яких відповідає певному Рахунку в системі.
Клієнт за допомогою Рахунку може здійснити Платіж.
Платіж має один з двох статусів: 'підготовлений' або 'відправлений'. (За бажанням: реалізувати можливість генерації pdf-звіту про платіж).
Клієнт має особистий кабінет, в якому може переглядати інформацію про свої платежі та рахунки. Необхідно реалізувати можливість сортування:
- платежів:
1) за номером;
2) за датою (від старих до нових, від нових до старих);
- рахунків:
1) за номером;
2) за найменуванням рахунку;
3) за розміром залишку коштів на рахунку.
   Клієнт може поповнити або заблокувати один зі своїх рахунків. Для розблокування рахунку клієнт повинен зробити запит до на розблокування.
   Адміністратор системи володіє правами:
- блокування / розблокування користувача;
- блокування / розблокування одного з рахунків користувача.