# Step Project -  Online Shop

## Розробники проекту:

 - Антон Молчановський (Student 1):
   - Navbar
   - Header
   - Top-menu
   - Top-slider
   - Our features
   - Furniture Gallery
   
 - Алла Насипана (Student 2)
   - Stocks
   - Products
   - Filters
   - Blog
   - Subscribe to newsletters
   - Footer

## В проекті будо застосовано:
 - Bootstrap 4
 - Sass
 - Media Queries
 - Gulp
 - Плагін Owl carousel
 - JQuery

### Структупа проекту:
    - srs (робоча папка):
        - scss
            - section
            - components
            - carousel
        - js
        - images
        - templates (папка з робочими секціями HTML та файл data.html, який
        використовується для імітіціїї загрузки) 
    - dist (фінальна папка)
         - css
         - fonts
         - images
         - js
         - library (шрифти awesome)
     - index.html

### Зборки:

- "gulp - develop" - створення робочої версії проекту
- "gulp -build" - створення production-ready версії проекту 