---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Gerard Weiner
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 180701-dwa-rejsy-w-potrzebie        | terminus. Specjalista od Esuriit, który próbował sobie dorobić a skończył jako kanał Esuriit na Eter by kupić czas przed AEtherspawnami. Potrafi być bezwzględny gdy musi. Wylądował w szpitalu na 4 tygodnie po tej akcji. | 0109-08-07 - 0109-08-11 |

## Progresja


| Opowieść | Progresja | Końcowa data |
| ---- | ---- | ---- |
| 180701-dwa-rejsy-w-potrzebie        | 4 tygodnie zdjęcia z akcji z uwagi na przepalenie energii magicznej po manifestacji Esuriit w Eterze Nieskończonym | 0109-08-11
| 180701-dwa-rejsy-w-potrzebie        | zakochał się w Marcjannie i będzie celował w to, by być tam gdzie ona; przeniósł się więc na Wojownika. | 0109-08-11

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Emilia Kariamon      | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Fabian Komczatkow    | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Kacper Wontarczyk    | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Kalina Rotmistrz     | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Krystian Moborok     | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Liwia Barbaturran    | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Marcjanna Maszotka   | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Martauron Attylla    | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Sabrina Powsimrożek  | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Tymon Barbaturran    | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |
| Wojciech Zajcew      | 1 | ((180701-dwa-rejsy-w-potrzebie)) |