---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Leszek Żółty"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|160921|który ma informacje o Hektorze - nie wie skąd (od Tańca Liści). Pobity przez anarchistów, stracił teczki.|[Wandy wolność i wróżda](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|10/07/22|10/07/24|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|
|160915|prywatny detektyw o cynicznym podejściu dorabiający sobie wysyłając leady do Paktu. Amoralny i stosunkowo niedrogi.|[Rekrutacja mimo woli](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|10/05/26|10/05/29|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Zdzisław Kamiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-zdzislaw-kaminski.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Włodzimierz Tulewicz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wlodzimierz-tulewicz.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tomasz Kracy](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-kracy.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Stanisław Pormien](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stanislaw-pormien.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Milena Marzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-marzec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Marian Rokita](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-rokita.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Marcin Szybisty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcin-szybisty.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Magda Szybisty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-magda-szybisty.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Leopold Teściak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leopold-tesciak.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Kornel Wadera](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kornel-wadera.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Konrad Matczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-konrad-matczak.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Jolanta Iwan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jolanta-iwan.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Jacek Molenda](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jacek-molenda.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Iliusitius](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-iliusitius.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Hubert Brodacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hubert-brodacz.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Grzegorz Włóczykij](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-wloczykij.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Grażyna Remska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grazyna-remska.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Dorota Gacek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dorota-gacek.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
|[Diana Larent](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-diana-larent.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Czesław Czepiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-czeslaw-czepiec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Anna Góra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anna-gora.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Andrzej Marciniak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-marciniak.html)|1|[160915](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160915-rekrutacja-mimo-woli.html)|
