---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Alsa Fryta
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 190313-plaga-jamnikow               | archeolog "indiana jones". Odkryła stary kompleks żołnierza Elizy Iry i sabotowała kilka niefortunnych rzeczy. | 0110-02-27 - 0110-02-28 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Eliza Ira            | 1 | ((190313-plaga-jamnikow)) |
| Olga Myszeczka       | 1 | ((190313-plaga-jamnikow)) |
| Tomek Żuchwiacz      | 1 | ((190313-plaga-jamnikow)) |