---
layout: inwazja-karta-postaci
title:  "Imię_Nazwisko"
categories: profile
guild: "gildia"
type: NPC
---

# {{ page.title }}

## Postać

### Motywacje (do czego dąży)

* **impuls_co_chce_osiągnąć**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Zachowania (jaka jest)

* **impuls_jak_to_realizuje**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Specjalizacje

* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis

### Umiejętności

* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis
* **grupa_czynności_na_poziomie_zawodowym**: opis

### Cechy

|  Social Aggressive |  Social Devious |  Social Friendly |  Knowledge |  Craft |  Supernatural |  Fortitude |  Nimbleness |
|:==================:|:===============:|:================:|:==========:|:======:|:=============:|:==========:|:===========:|
|        0           |         0       |         0        |      0     |    0   |       0       |      0     |      0      |

### Specjalne
* **brak**
* **nazwa_specjalnej_własności**: opis_własności_lub_link

## Magia

### Szkoły magiczne

* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis

### Zaklęcia statyczne

* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link
* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link

## Zasoby i otoczenie

### Powiązane frakcje

* nazwa_frakcji_jak_ma_to_z_linkiem

### Kogo zna

* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis
* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis

### Co ma do dyspozycji:

* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis
* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis

### Surowce

* **Wartość**: 1/2/3
* **Pochodzenie**: dlaczego_1_2_lub_3_i_jak_zarabia

# Opis

krótki opis postaci, rzeczy, jakie warto pamiętać.

### Koncept

Wysokopoziomowy koncept postaci, 1-2 zdania.

### Motto

"Tekst"

# Historia
