Sesja 1: kotek

Kot ma swojego właściciela. Właściciel nie-zginął na Trzęsawisku. Kot idzie znaleźć właściciela i być koło niego, odganiać RZECZY.
Kot w obronie właściciela został ranny. Bardzo ciężko ranny. Znajduje go Karolina i odnosi do hodowli.
Kot ucieka z hodowli po podleczeniu. Obroni właściciela. Nie ma dostępu na Trzęsawisko.
Karo szuka kot.

Sesja 2: DZISIAJ

TAI jest świadkiem czegoś złego. TAI nie jest w stanie nic powiedzieć (blokady). Ale ludzie generują poziomy do gry komputerowej i TAI je umieszcza w grze.
Klaudia wezwana, bo coś jest nie tak. TAI pokazuje w poziomach niezdolna do powiedzenia o co chodzi.
Chodzi o właścicieli miejsca z AI. Działania mafii. Klaudia jako świadek?

Sesja 3: z Anadią

Amelia się komunikuje
Ale czemu mamy ranną EAMkę w gliździe? XD
Jeremi chce zrobić robotę
Marsen sabotuje Ernesta (?)

