___________________

Stanowisko: Prawnik

Każda korporacja wystawiona jest na atak sępów. 
Prawnik to pierwsza i ostatnia linia obrony przed trollami patentowymi.
Zawalony umowami po czubek głowy, spędza swój dzień na odbijaniu dziesiątek pytań, bo jest sam w firmie.

Jego sposób działania:

Powoli, ostrożnie, analizy zagadnień prawniczych nie da się przyspieszyć... Masz pojęcie ile ustaw musimy przejrzeć?!

Cechy:
Fizyczne:  -1 	Siedzi skręcony w paragraf nad ustawami...
Społeczne:  0	Nie jest tak tragicznie
Naukowo-techniczne: 1 Nie technicznie a naukowo. Tyle czasu studiował, i ma taaaki łeb.


Impulsy:

Oszukać oszustów.

Umiejętności:

Spotkałem się z tym: 
Znajdź haczyk:	
Prawnicza gadka: 
Kup czas: 
Odwracanie kota ogonem: 