---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
factions: "Millennium"
type: "NPC"
title: "Supernowa Diakon"
---
# {{ page.title }}

## Postać

### Motywacje (do czego dąży)

* **impuls_co_chce_osiągnąć**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Zachowania (jaka jest)

* **ciekawska**: WSZYSTKO ją interesuje, WSZĘDZIE musi wsadzić palce
* **Przebojowość**: z przodu, zawsze na forpoczcie, nigdy nie z tyłu
* **ekstremalna**: (wszystko musi robić), NIC nie może jej ominąć, WSZYSTKO musi zrobić
* **terytorialna**: jeśli coś już wzięła w swoją domenę, to jest JEJ i ONA to zrobi

### Specjalizacje

* **przejmowanie dowodzenia** (przywódca)
* **inspiracja** (przywódca)
* **wzbudzanie podziwu** (iluzjonistka, uwodzicielka)
* **magia imprezowa**

* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis
* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis

### Umiejętności

* **imprezy wszelkiego typu**
* **przywódca**
* **plotki**
* **uwodzenie**
* **organizator**
* **wodzirej**
* **iluzjonistka**
* **survival**
* **sporty**
* **przełamywanie zmęczenia**

### Cechy

|  Social Aggressive |  Social Devious |  Social Friendly |  Knowledge |  Craft |  Supernatural |  Fortitude |  Nimbleness |
|:==================:|:===============:|:================:|:==========:|:======:|:=============:|:==========:|:===========:|
|       +1           |        -1       |        +1        |     -1     |   -1   |      -1       |     +1     |     +1      |

### Specjalne
* **brak**

## Magia

### Szkoły magiczne

* **magia zmysłów**: opis
* **magia elementalna**: opis
* **biomancja**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis

### Zaklęcia statyczne

* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link
* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link

## Zasoby i otoczenie

### Powiązane frakcje

* nazwa_frakcji_jak_ma_to_z_linkiem

### Kogo zna

* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis
* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis

### Co ma do dyspozycji:

* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis
* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis

### Surowce

* **Wartość**: 1/2/3
* **Pochodzenie**: dlaczego_1_2_lub_3_i_jak_zarabia

# Opis

She's extreme if you know what I mean. Her man is one I admire, he's so courageous but so constantly tired. Now we'd better hurry! With no trace of hesitation she keeps falling head over heels.

### Koncept

Wysokopoziomowy koncept postaci, 1-2 zdania.

### Motto

"Head over heels".

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|160922|źródło wiedzy o "Infensie"; by ją złapać zbudowano konwent RPG. Uratowana przez Mateusza, została jego kochanką ;-).|[Czarnoskalski konwent RPG](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|10/05/14|10/05/19|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|
|170707|wulkan energii, która wszystko hiperbolizuje i zmusza wszystkich do ogromnego wysiłku. Motywator i główny silnik biznesowego przedsięwzięcia.|[Biznes pośród niesnasek](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|10/03/06|10/03/08|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|[Warmaster](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-warmaster.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-siluria-diakon.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Rafał Kniaź](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rafal-kniaz.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-oktawian-maus.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Mateusz Ackmann](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-mateusz-ackmann.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-marcelin-blakenbauer.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Kornelia Kartel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kornelia-kartel.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Kornel Wadera](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kornel-wadera.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Karolina Kupiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-kupiec.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Joachim Kartel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kartel.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Jessica Ruczaj](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jessica-ruczaj.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Infensa Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infensa-diakon.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Henryk Siwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-henryk-siwiecki.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Franciszek Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-maus.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Ferdynand Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ferdynand-maus.html)|1|[170707](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170707-biznes-posrod-niesnasek.html)|
|[Esme Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-esme-myszeczka.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Dorota Gacek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dorota-gacek.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Cyprian Koziej](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-cyprian-koziej.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Bolesław Derwisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-derwisz.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
|[Artur Pawiak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-artur-pawiak.html)|1|[160922](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160922-czarnoskalski-konwent-rpg.html)|
