﻿1906 - done

aspirująca gwiazda
badacz otchłani
badacz przeklęty (nie użyty archetyp Infekcji / Klątwy)
lekarz ekstremista
lekarz frontowy

postaciowo:

podżegacz = firebrand + apokalipta
neurosprzezony pilot
szczur miejski
koci włamywacz
arlekin pozytywny
narkoinżynier = bioadapter kryzysowy + narkoinżynier radości

motywacyjnie:

