---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Edwin Blakenbauer"
---
# {{ page.title }}

# Historia:
## Progresja

|Misja|Progresja|Kampania|
|-----|------|------|
|[Cienie procesu Izy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|pozyskał informacje od martwego Hralglanatha odnośnie tego, czemu Arazille i czemu kraloth nie skrzywdził Marii.|Adaptacja kralotyczna|

## Plany

|Misja|Plan|Kampania|
|-----|------|------|
|[Cienie procesu Izy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|chce zrozumieć, co stało się nieszczęsnemu Hralglanathowi - i czy to może pójść szerzej na inne kralothy.|Adaptacja kralotyczna|

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|180402|neuronauta i lekarz najwyższej klasy - zdobył doskonałe informacje dla Silurii i odkrył co się działo dzięki skanowi na Mare Felix.|[Pętla dookoła niekralotha](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html)|10/12/13|10/12/15|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|180321|obiecał Silurii, że zajmie się Marią Przysiadek i to zrobił - załatwił Alinę by odzyskała dlań Marię. Uzyskał ją... kralothborn i Arazille-warped.|[Porwanie pod nosem hipisów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html)|10/12/08|10/12/09|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|180318|który wyciągnął przyczynę śmierci Hralglanatha i martwi się o Paulinę Widoczek oraz Ogniste Niedźwiedzie. Obiecał Silurii, że odzyska Marię z Czelimina.|[Czyżby drugi kraloth?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|10/12/05|10/12/07|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|180311|próbuje zabezpieczyć kralothy przed losem Hralglanatha. Pomaga Silurii z rannymi ludźmi i rozwiązaniem tej zagadki.|[Cienie procesu Izy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|10/12/03|10/12/04|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|180310|dalej czuje skutki Wojny Karradraela. Ma pewne problemy z Eleą, ale pacjent jest pierwszy. Ratuje Grzegorza Nocniarza od Świecy i kralotycznych wpływów. Tymczasowy neuronauta. Nadal troszczy się o eks-swoich ludzi (Bryś).|[Kraloth w piwnicy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|10/11/28|10/12/01|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|170517|udało mu się uratować Maurycego Mausa z silną pomocą rodziny i mimo tego, że Alegretta próbowała pomóc. Zna wielu lekarzy.|[Zegarmistrz i Alegretta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|10/08/17|10/08/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170215|lekarz nadzorujący Renatę oraz tak sympatyczny jak zawsze; chce dać Renacie szansę, więc wysyła do niej Hektora (który nie zna jej historii). Złośliwy.|[To się nazywa 'łupy wojenne'?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|10/08/14|10/08/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170208|ściągnięty wcześniej na Świecę Daemonica i trzymający Silurię przy życiu po ataku Saith Catapult.|[Koniec wojny z Karradraelem](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|10/08/12|10/08/13|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161012|leczący i utrzymujący post-Aleksandryjskich ludzi i * magów i czyniący cuda. Ale nie umie fałszować dokumentów.|[Kontratak Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|10/07/22|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160921|który z Margaret zbudował sprawny klon Wandy Ketran z krwią Mausów, by zniszczyć matrycę Arazille matrycą Karradraela.|[Wandy wolność i wróżda](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|10/07/22|10/07/24|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|
|160914|który miał zaimplantowaną Larwę Rezydencji by wzmacniać Ziarno; rozpaczliwie trzymał wszystkich przy życiu... i utrzymał.|[Aleksandria, krwawa Aleksandria](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|10/07/17|10/07/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160819|odkrył, że wzór * magów dostarczonych przez Wiktora jest uszkodzony krwią Mausów. Nie przeszkadza mu to, acz dziwna obserwacja|[Oblicze guwernantki](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html)|10/07/12|10/07/14|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160810|mający fatalne plany i nieco miotający się bez wiedzy w jaki sposób poradzić sobie z całą tą sytuacją. Pała szczególną nienawiścią do The Governess.|[Zaszczepić Adriana Murarza!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|10/07/09|10/07/11|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160615|na którego zabójczyni polowała bazując na jego przeszłości; nie pozwolono mu uratować Kingi.|[Morderczyni w masce Wandy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html)|10/06/25|10/06/26|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160309|który przyznał się do błędu w sprawie Wandy, nie może pomóc Oktawianowi, rozpoznał Irytkę Sprzężoną i waha się, czy iść pomóc Ozydiuszowi.|[Irytka Sprzężona](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|10/06/25|10/06/26|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151212|opowiedział Hektorowi o Czirnie, podjął złą decyzję o skanie krwi Arazille a na końcu przejął część Rezydencji na siebie.|[Antyporadnik wędkarza Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|10/06/19|10/06/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151124|który ZNOWU ukrywa wszystkie wiadomości o Tymotheusie przed Hektorem. Ale - jak mówi - nie przed Ottonem.|[Odbudowa relacji konfliktem](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|10/06/13|10/06/14|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151119|który, jak się okazuje, ukrywa Szymona Skubnego i firmę Chegolent przed Hektorem. "By miał wyzwanie i nie przeszkadzał".|[Patrycja węszy szpiega](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html)|10/06/08|10/06/12|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160217|który był tak załamany planem Oktawiana, że przekazał go Leonidasowi. |[Sojusz według Leonidasa](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html)|10/06/06|10/06/07|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160128|składający antyterrorystów wbijających do Rezydencji do kupy...|[Byli sobie przestępcy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html)|10/06/02|10/06/03|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151021|który nie potrafić robić dramatycznych wejść, ale obudził Mojrę. Ogólnie - bezużyteczny na tej misji.|[Przebudzenie Mojry](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|10/06/02|10/06/03|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151110|robiący antyzaklęcia i neuronull na gwałt dla Hektora.|[Romeo i... Hektor](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151014|który chciał dobrze... ale przez kaskadę działań Tatiany doprowadził prawie do wojny Blakenbauerów z Zajcewami.|[Jedno słowo prawdy za dużo](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151007|który jakkolwiek wolałby współpracę ze Szlachtą z uwagi na korzyści, zostawia Hektorowi wolną rękę (poza manipulacją pamięcią Vladleny).|[Nigdy dość przyjaciół: Szlachta i Kurtyna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|10/05/29|10/05/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150930|który dla odmiany załatwiał rzeczy dla Klemensa (przede wszystkim świadków i informacje o Joachimie Zajcewie).|[O Wandzie co Zajcewa nie chciała](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html)|10/05/29|10/05/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151001|który martwi się całą tą sprawą do tego stopnia, że zaczął współpracować z Hektorem (co się udało).|[Plan ujawnienia z Hipernetu](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|10/05/21|10/05/22|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150820|twórca wysokopoziomowej intrygi "dziewczyna dla Marcelina", zrzucił problem i zaakceptował plan. Strzelił sobie w stopę.|[Klemens w roli swatki](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|10/05/19|10/05/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150819|który pokazał, że umie nie tylko leczyć ale i zarażać * magów dla ochrony Marcelina i z zemsty za wrabianie Blakenbauerów w złe sojusze.|[Krótki antyporadnik o sojuszach](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html)|10/05/17|10/05/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150728|który przyszedł wyleczyć ciężko skrzywdzoną przez Szlachtę Leokadię i skrzywdzonego przez Hektora * maga Kurtyny.|[Sojusz przeciwko Szlachcie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|10/05/15|10/05/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150722|pilnował by politycznie nic złego się nie stało z reverse kidnappingu. Złamał się i zezwolił na akcję; nie chce śmierci dzieci.|[Reverse kidnapping z Krupnioka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|10/05/15|10/05/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160202|który powiedział parę słów odnośnie pająka fazowego, po czym uniknął odpowiedzialności jak na Edwina przystało.|[Wolność pająka fazowego](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html)|10/05/09|10/05/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150625|który ku swojemu ogromnemu zdumieniu docenił plan Hektora i zdecydował się go poprzeć.|[Poligon kluczem do Marcelina?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|10/05/09|10/05/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150408|który z drugiej linii dowodzi operacjami grupy specjalnej Hektora w sprawie aptoforma...|[Rykoszet zimnej wojny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html)|10/05/01|10/05/02|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150325|jednoznaczne źródło informacji dla Hektora, że Paulina jest czarodziejką oraz cyniczny eliminator pamięci Pauliny.|[Morderstwo jak w książce](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|10/04/29|10/04/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170407|zgłosił Hektorowi problem z narkotykami, ostrzegł, że Kornel jest jakiś... zbyt przyjacielski oraz doprowadził Paulinę Widoczek do formy funkcjonującej wśród ludzi.|[Przebudzenie viciniusa](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|10/03/08|10/03/09|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170319|analizując próbkę krwi Pauliny Widoczek wykrył coś groźnego - to środki umożliwiające ludziom walkę z magami. Zdecydował pójść z tym do Hektora.|[Camgirl na dragach](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html)|10/03/06|10/03/07|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170118|który bezwzględnie żartuje sobie z Hektora, analizuje narkotyki w Kotach, regeneruje Alinę i ogólnie zarządza kryzysem ;-).|[Ludzka prokuratura a magowie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|10/02/22|10/02/25|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170816|konsultant Klary od "co zrobić z tymi Skażonymi magami". Pomógł pośrednio Augustowi; dzięki niemu wiedzą o klątwożytach.|[Na wezwanie Iliusitiusa](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|10/01/27|10/01/29|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|140708|monitorujący celatida kontrolującego projekt Moriath i zgłaszający, że coś jest bardzo nie w porządku.|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|10/01/21|10/01/22|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140618|uważający brata za przyczynę śmierci ojca, jednak z nim współpracujący. Odzyskał ukochaną dzięki Agrestowi. Kiedyś: lekarz Agresta i jego syna (nie mógł pomóc).|[Upadek Agresta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|10/01/17|10/01/18|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|150121|zimny i pragmatyczny lekarz chcący pomóc Alinie nawet wbrew niej, nie dopuszczający opcji jej zniszczenia.|[Nowe życie Aliny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|10/01/15|10/01/16|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|150210|który mimo narzekania na bezcelowość pomagania ludziom i tak jednak im pomaga.|['Komandosi', czyli upadek bohaterki](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|10/01/11|10/01/12|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|140401|który poszedł na pewną śmierć by uratować swoją kochaną Elżbietę. Uratowany przez dostarczenie energii przez ród, zmienił się w Bestię i zamknął problem Uczniów Moriatha.|[Mojra, Moriath](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|10/01/11|10/01/12|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|141022|Blakenbauer zdecydowany pójść na wojnę ze Skorpionem|[Po wymianie strzałów...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|10/01/09|10/01/10|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|141009|ten, który pragnie pomsty i metaforycznego mordu|[Jad w prokuraturze](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html)|10/01/07|10/01/08|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|141006|Blakenbauer, który dla odmiany robi coś dobrego dla świata. A przynajmniej tak to wygląda.|[Klinika 'Słonecznik'](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|10/01/05|10/01/06|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|140227|który ma pewną teorię na temat Margaret i choć jest bardzo niechętny siłom z zewnątrz, dla Marcelina zrobi wiele.|[Sophistia x Marcelin](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html)|10/01/05|10/01/06|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|150304|ten, który odkrył jakąś wersję prawdy... by tylko ukryć prawdę przed Hektorem. Przy okazji, przypadkowo, zamotał.|[Ani słowa prawdy...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|10/01/03|10/01/04|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|140910|mag mający silniejszy dostęp do Rezydencji niż się wcześniej wydawało.|[Reporter kontra Blakenbauerzy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140819|najwybitniejszy lekarz w okolicy.|[Marcelin w klasztorze!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140213|który zdradził coś z przeszłości Hektorowi; spróbuje odwrócić transformację Estery Piryt i przywrócić ją do formy maga.|[Pułapka na Edwina](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|10/01/01|10/01/02|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|36|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alina-bednarz.html)|20|[180321](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|16|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|15|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html), [180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|14|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dionizy-kret.html)|13|[160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Patrycja Krowiowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-patrycja-krowiowska.html)|12|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Otton Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-otton-blakenbauer.html)|10|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|10|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Vladlena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-vladlena-zjacew.html)|9|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Klemens X](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klemens-x.html)|9|[150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-klara-blakenbauer.html)|9|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html), [170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Kleofas Bór](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kleofas-bor.html)|8|[160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|8|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Borys Kumin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-borys-kumin.html)|8|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|7|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|7|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [151119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151119-patrycja-weszy-szpiega.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Anna Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kajak.html)|7|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wiktor-sowinski.html)|6|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|6|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Kinga Melit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kinga-melit.html)|6|[160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|6|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Estera Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-estera-piryt.html)|6|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Wacław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waclaw-zajcew.html)|5|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|5|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|5|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Marek Kromlan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-marek-kromlan.html)|5|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html), [180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|5|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html)|
|[Artur Bryś](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-artur-brys.html)|5|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|5|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Adrian Murarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-murarz.html)|5|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Whisperwind](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-whisperwind.html)|4|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Sebastian Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sebastian-tecznia.html)|4|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Quasar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-quasar.html)|4|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Olga Miodownik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-olga-miodownik.html)|4|[150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Leonidas Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leonidas-blakenbauer.html)|4|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html), [160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html), [160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|4|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|4|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-elea-maus.html)|4|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html), [180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Amelia Eter](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-amelia-eter.html)|4|[180321](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|3|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Teresa Żyraf](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-zyraf.html)|3|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|3|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Paulina Widoczek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-paulina-widoczek.html)|3|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|3|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|3|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-oktawian-maus.html)|3|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[Maria Przysiadek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maria-przysiadek.html)|3|[180321](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html), [180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Krystalia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-krystalia-diakon.html)|3|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|3|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-ignat-zajcew.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Grzegorz Czerwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-czerwiec.html)|3|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|3|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html), [150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html)|
|[Anna Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-myszeczka.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html)|
|[Anna Góra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anna-gora.html)|3|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|
|[Waldemar Zupaczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waldemar-zupaczka.html)|2|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html)|
|[Tymoteusz Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tymoteusz-maus.html)|2|[150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Tymoteusz Dzionek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymoteusz-dzionek.html)|2|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Szczepan Paczoł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-szczepan-paczol.html)|2|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Stanisław Pormien](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stanislaw-pormien.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|
|[Smok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-smok.html)|2|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Saith Kameleon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-kameleon.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Saith Flamecaller](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-flamecaller.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Saith Catapult](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-catapult.html)|2|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Rufus Czubek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rufus-czubek.html)|2|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Roman Brunowicz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-brunowicz.html)|2|[170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html)|
|[Robert Pomocnik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-pomocnik.html)|2|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html)|
|[Oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|2|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Norbert Sonet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-norbert-sonet.html)|2|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Marta Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marta-newa.html)|2|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|2|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|2|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Malwina Krówka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malwina-krowka.html)|2|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Lucjan Kopidół](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-lucjan-kopidol.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Leokadia Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leokadia-myszeczka.html)|2|[150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Karolina Kupiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-karolina-kupiec.html)|2|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Karol Poczciwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karol-poczciwiec.html)|2|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Joachim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-zajcew.html)|2|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html)|
|[Irina Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irina-zajcew.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Infernia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infernia-diakon.html)|2|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html), [170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Iliusitius](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-iliusitius.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Ika](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ika.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html)|
|[Hralglanath](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hralglanath.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Henryk Waciak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-henryk-waciak.html)|2|[141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Grażyna Remska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grazyna-remska.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Franciszek Knur](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-knur.html)|2|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html), [170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Elżbieta Niemoc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elzbieta-niemoc.html)|2|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Edward Sasanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-sasanka.html)|2|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Dorota Gacek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dorota-gacek.html)|2|[170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Diana Larent](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-diana-larent.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Dariusz Kopyto](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dariusz-kopyto.html)|2|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140227-sophistia-x-marcelin.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Czirna Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-czirna-zajcew.html)|2|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|
|[Bójka Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bojka-diakon.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Benjamin Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-benjamin-zajcew.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Artur Żupan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-artur-zupan.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Aptoform Mirasilaler](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aptoform-mirasilaler.html)|2|[150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Zenon Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zenon-weiner.html)|1|[160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html)|
|[Zdzisław Kamiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-zdzislaw-kaminski.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Witold Wcinkiewicz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-witold-wcinkiewicz.html)|1|[170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Wiktor Lubaszny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wiktor-lubaszny.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Wiktor Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wiktor-diakon.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Weronika Piniarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-weronika-piniarz.html)|1|[140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Warmaster](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-warmaster.html)|1|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Urszula Murczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-urszula-murczyk.html)|1|[170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Tomasz Przodownik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-przodownik.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Tomasz Ormię](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-ormie.html)|1|[150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|
|[Tomasz Kracy](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-kracy.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tamara Muszkiet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tamara-muszkiet.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Tadeusz Czerwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tadeusz-czerwiecki.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Tadeusz Baran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tadeusz-baran.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Szczepan Przysiadek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szczepan-przysiadek.html)|1|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Swietłana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swietlana-zajcew.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Siergiej Wdenkow](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-siergiej-wdenkow.html)|1|[180321](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html)|
|[Sandra Stryjek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-sandra-stryjek.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Salazar Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-salazar-bankierz.html)|1|[160217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160217-sojusz-wedlug-leonidasa.html)|
|[Rukoliusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rukoliusz-bankierz.html)|1|[170118](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170118-ludzka-prokuratura-a-magowie.html)|
|[Roman Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-blyszczyk.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Roman Bruniewicz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-bruniewicz.html)|1|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Robert Przerot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-przerot.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Renata Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-renata-maus.html)|1|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|
|[Rebeka Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rebeka-piryt.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Rafał Warkocz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rafal-warkocz.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Rafał Drętwoń](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rafal-dretwon.html)|1|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html)|
|[Patryk Kloszard](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-patryk-kloszard.html)|1|[151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Pafnucy Zieczar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-pafnucy-zieczar.html)|1|[160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html)|
|[Onufry Puzel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-onufry-puzel.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Onufry Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-onufry-maus.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Oliwier Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oliwier-sowinski.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Ofelia Caesar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ofelia-caesar.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Nikodem Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-nikodem-sowinski.html)|1|[160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html)|
|[Mordred Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mordred-blakenbauer.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Mordecja Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mordecja-diakon.html)|1|[150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Miron Ataman](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-miron-ataman.html)|1|[150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html)|
|[Miranda Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-miranda-maus.html)|1|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Milena Marzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-marzec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Milena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-diakon.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Mikołaj Młot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mikolaj-mlot.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Metody Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-metody-bankierz.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-melodia-diakon.html)|1|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html)|
|[Maurycy Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-maurycy-maus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Mateusz Nieborak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mateusz-nieborak.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Marysia Kiras](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marysia-kiras.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Mariusz Trzosik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mariusz-trzosik.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Mariusz Garaż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mariusz-garaz.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Marianna Biegłomir](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marianna-bieglomir.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Marian Rokita](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-rokita.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Marian Kozior](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-kozior.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Marek Rudzielec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marek-rudzielec.html)|1|[150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html)|
|[Marcel Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marcel-bankierz.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Manfred Jarosz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-manfred-jarosz.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Malia Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malia-bankierz.html)|1|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Maja Kos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-kos.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Maciej Kwarc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maciej-kwarc.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Leszek Żółty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leszek-zolty.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|1|[160202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160202-wolnosc-pajaka-fazowego.html)|
|[Laura Filut](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laura-filut.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Laragnarhag](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-laragnarhag.html)|1|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html)|
|[Lancelot Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lancelot-bankierz.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Kornel Wadera](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kornel-wadera.html)|1|[170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Konstanty Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-konstanty-myszeczka.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Konrad Węgorz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-konrad-wegorz.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Klaudia Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klaudia-bankierz.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Karol Kiśnia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karol-kisnia.html)|1|[150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Karina von Blutwurst](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-von-blutwurst.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Karina Paczulis](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-paczulis.html)|1|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Kamil Rzepa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kamil-rzepa.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Kajetan Pyszak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kajetan-pyszak.html)|1|[150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|
|[Jurij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jurij-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Julian Strąk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-julian-strak.html)|1|[180402](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180402-petla-dookola-niekralotha.html)|
|[Jolanta Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jolanta-sowinska.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Janusz Wybój](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-janusz-wyboj.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Janina Strych](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-janina-strych.html)|1|[150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Jan Wątły](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-watly.html)|1|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|
|[Jan Fiołek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-fiolek.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Irena Paniszok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irena-paniszok.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Infensa Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infensa-diakon.html)|1|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Hubert Rębski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hubert-rebski.html)|1|[160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html)|
|[Hubert Brodacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hubert-brodacz.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Himechan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-himechan.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Grzegorz Śliwa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-sliwa.html)|1|[150930](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150930-o-wandzie-co-zajcewa-nie-chciala.html)|
|[Grzegorz Zachradnik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-zachradnik.html)|1|[180321](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180321-porwanie-pod-nosem-hipisow.html)|
|[Grzegorz Włóczykij](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-wloczykij.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Grzegorz Nocniarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-nocniarz.html)|1|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Gala Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-gala-zajcew.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Fryderyk Mruczek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-fryderyk-mruczek.html)|1|[150408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150408-rykoszet-zimnej-wojny.html)|
|[Filip Sztukar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-sztukar.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Filip Czółno](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-czolno.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Felicja Wadicek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-felicja-wadicek.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Estrella Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-estrella-diakon.html)|1|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Esme Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-esme-myszeczka.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Ernest Kokoszka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ernest-kokoszka.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Erebos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-erebos.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Eis](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-eis.html)|1|[170208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170208-koniec-wojny-z-karradraelem.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Dominik Parszywiak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dominik-parszywiak.html)|1|[170407](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170407-przebudzenie-viciniusa.html)|
|[Demon_481](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-demon_481.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Damian Wiórski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-damian-wiorski.html)|1|[170319](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170319-camgirl-na-dragach.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Dagmara Czeluść](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dagmara-czelusc.html)|1|[150820](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150820-klemens-w-roli-swatki.html)|
|[Czesław Czepiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-czeslaw-czepiec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Cyprian Koziej](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-cyprian-koziej.html)|1|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Cezary Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-cezary-piryt.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Błażej Falka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-blazej-falka.html)|1|[180311](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180311-cienie-procesu-izy.html)|
|[Bożena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bozena-zajcew.html)|1|[140213](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140213-pulapka-na-edwina.html)|
|[Bolesław Derwisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-derwisz.html)|1|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Bogdan Kimaroj](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bogdan-kimaroj.html)|1|[160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html)|
|[Bianka Drażyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bianka-drazynska.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Baltazar Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-baltazar-sowinski.html)|1|[180310](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180310-kraloth-w-piwnicy.html)|
|[Baltazar Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-baltazar-maus.html)|1|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Aurel Czarko](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aurel-czarko.html)|1|[151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[August Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-august-bankierz.html)|1|[170816](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170816-na-wezwanie-iliusitiusa.html)|
|[Arkadiusz Wadicek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arkadiusz-wadicek.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Arkadiusz Klusiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arkadiusz-klusinski.html)|1|[160128](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160128-byli-sobie-przestepcy.html)|
|[Antoni Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-antoni-myszeczka.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Andrzej Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-sowinski.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Andrzej Chezyr](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-chezyr.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Anatol Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anatol-weiner.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Anabela Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anabela-diakon.html)|1|[141006](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141006-klinika-slonecznik.html)|
|[Alisa Wiraż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alisa-wiraz.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Alfred Kukułka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alfred-kukulka.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Alegretta Tractus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alegretta-tractus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Albert Pireus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-albert-pireus.html)|1|[150304](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150304-ani-slowa-prawdy.html)|
|[Adela Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adela-maus.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Adam Wąż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adam-waz.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Adam Bożynów](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adam-bozynow.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Abelard Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-abelard-maus.html)|1|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|
