---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Samira Diakon"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|141230|która rozbraja mniej stabilnych psychicznie sojuszników i wszyscy są za to jej wdzięczni.|[Ofiara z wampira dla Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html)|10/02/13|10/02/14|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|141227|społeczna iluzjonistka której niewiedza o magii coraz bardziej przeszkadza.|[Przyczajona Andromeda, ukryty Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|10/02/11|10/02/12|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|141220|społeczna iluzjonistka której niewiedza o magii coraz bardziej przeszkadza.|[Bogini Marzeń w Żonkiborze](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|10/02/09|10/02/10|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|141218|do której lgną wszystkie możliwe lustra a zwłaszcza te co nie powinny.|[Portret Boga](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html)|10/02/07|10/02/08|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|150105|wreszcie uświadomiona o magii, która dzielnie przebijała się przez koszmary Iliusitiusa.|[Dar Iliusitiusa dla Andromedy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|10/02/05|10/02/06|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|131008|słabiutka już iluzjonistka, bateria mocy Kasi.|['Mój Anioł'](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html)|10/02/05|10/02/06|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|130511|w sumie żywa bateria dla "zaklęć" Kasi przy użyciu mocy luster (których Kasia i tak nie umie kontrolować).|[Ołtarz Podniesionej Dłoni](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html)|10/02/03|10/02/04|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|130506|osoba w coraz gorszym stanie fizycznym. Najpewniej przez Kasię. Nadal jednak ma złośliwy humor.|[Sekrety Rezydencji Szczypiorkow](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html)|10/02/01|10/02/02|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|130503|żywy dowód na to, że NPCów nie powinno się porywać|[Renowacja obrazu Andromedy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|10/01/30|10/01/31|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|121104|wybitna iluzjonistka i NIE czarodziejka (choć eks-czarodziejka luster)|[Banshee, córka mandragory](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121104-banshee-corka-mandragory.html)|10/01/12|10/01/13|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|121013|wybitna iluzjonistka i NIE czarodziejka, która nareszcie jest znów całością|[Zwłaszcza, gdy coś jest ciągle nie tak](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121013-zwlaszcza-gdy-cos-jest-ciagle-nie-tak.html)|10/01/10|10/01/11|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|120920|załamana dziewczyna, której próbuje pomóc terminus|[Ale nie można zmusić go do jego rozwiązania...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120920-ale-nie-mozna-zmusic-go-do-jego-rozwiazania.html)|10/01/08|10/01/09|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|
|120918|wybitna iluzjonistka i NIE czarodziejka|[Można doprowadzić maga do problemu...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120918-mozna-doprowadzic-maga-do-problemu.html)|10/01/06|10/01/07|[Czarodziejka Luster](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-czarodziejka-luster.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Kasia Nowak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-kasia-nowak.html)|13|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html), [141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html), [121104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121104-banshee-corka-mandragory.html), [121013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121013-zwlaszcza-gdy-cos-jest-ciagle-nie-tak.html), [120920](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120920-ale-nie-mozna-zmusic-go-do-jego-rozwiazania.html), [120918](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120918-mozna-doprowadzic-maga-do-problemu.html)|
|[August Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-august-bankierz.html)|10|[141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html), [121104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121104-banshee-corka-mandragory.html), [121013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121013-zwlaszcza-gdy-cos-jest-ciagle-nie-tak.html), [120920](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120920-ale-nie-mozna-zmusic-go-do-jego-rozwiazania.html), [120918](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/120918-mozna-doprowadzic-maga-do-problemu.html)|
|[Sandra Stryjek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-sandra-stryjek.html)|8|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html), [141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html)|
|[Herbert Zioło](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-herbert-ziolo.html)|5|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html)|
|[Żanna Szczypiorek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zanna-szczypiorek.html)|4|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|
|[Radosław Szczypiorek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-radoslaw-szczypiorek.html)|4|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|
|[Inga Wójt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-inga-wojt.html)|4|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|
|[Augustyn Szczypiorek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-augustyn-szczypiorek.html)|4|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|
|[Wojciech Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wojciech-kajak.html)|3|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Małgorzata Poran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malgorzata-poran.html)|3|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html), [141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html)|
|[Iliusitius](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-iliusitius.html)|3|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|
|[Feliks Bozur](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-feliks-bozur.html)|3|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [130511](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130511-oltarz-podniesionej-dloni.html)|
|[Artur Szmelc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-artur-szmelc.html)|3|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html), [130503](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130503-renowacja-obrazu-andromedy.html)|
|[Anna Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kajak.html)|3|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Andrzej Szop](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-szop.html)|3|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|
|[Zofia Szczypiorek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zofia-szczypiorek.html)|2|[150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html)|
|[Rafał Szczęślik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rafal-szczeslik.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Patryk Romczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-patryk-romczak.html)|2|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Michał Czuk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-michal-czuk.html)|2|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Józef Pimczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jozef-pimczak.html)|2|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html), [141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Jolanta Wójt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jolanta-wojt.html)|2|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html), [130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html)|
|[Feliks Hanson](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-feliks-hanson.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Dariusz Germont](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dariusz-germont.html)|2|[150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html), [131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Aneta Hanson](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aneta-hanson.html)|2|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html), [141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Andrzej Domowierzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-domowierzec.html)|2|[141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html), [141218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141218-portret-boga.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|1|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Robert Przerot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-przerot.html)|1|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html)|
|[Marcel Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marcel-bankierz.html)|1|[121104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/121104-banshee-corka-mandragory.html)|
|[Maciej Dworek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maciej-dworek.html)|1|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html)|
|[Luksja Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-luksja-diakon.html)|1|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Luiza Wanta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-luiza-wanta.html)|1|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Józef Pasan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jozef-pasan.html)|1|[150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|
|[Izabela Kruczek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-izabela-kruczek.html)|1|[130506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/130506-sekrety-rezydencji-szczypiorkow.html)|
|[Hektor Poran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hektor-poran.html)|1|[141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Gabriel Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gabriel-newa.html)|1|[141230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141230-ofiara-z-wampira-dla-arazille.html)|
|[Filip Sztukar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-sztukar.html)|1|[141227](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141227-przyczajona-andromeda-ukryty-maus.html)|
|[Ewa Czuk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ewa-czuk.html)|1|[141220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141220-bogini-marzen-w-zonkiborze.html)|
|[Antoni Wójt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-antoni-wojt.html)|1|[131008](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/131008-moj-aniol.html)|
|[Anabela Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anabela-diakon.html)|1|[150105](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150105-dar-iliusitiusa-dla-andromedy.html)|
