---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Małgorzata Wisus
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 190530-porwana-foodfluencerka       | podwiercka policjantka i ekspert od forensics. Specjalizuje się w obróbce materiału wideo i dronach. | 0110-04-01 - 0110-04-02 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Alicja Kiermacz      | 1 | ((190530-porwana-foodfluencerka)) |
| Eliza Farnorz        | 1 | ((190530-porwana-foodfluencerka)) |
| Jacek Brzytwa        | 1 | ((190530-porwana-foodfluencerka)) |