---
layout: cybermagic-karta-postaci
categories: profile
factions: ""
owner: "public"
title: "Julia Kardolin"
---

# {{ page.title }}

## Kim jest

### W kilku zdaniach

Scrapper, mechanik.
Szczur i szalona konstruktorka.

### Co się rzuca w oczy

* 

## Mechanika

### Znaczące Czyny i Osiągnięcia (3)

* 
* 

### Co się rzuca w oczy: Atuty i Przewagi (3, 6)

* PRACA: 
* PRACA: Mechanik (w szczególności ścigacze)
* SERCE: 
* SERCE: Uwielbia karaoke
* ATUT: 
* ATUT: 

### Charakterystyczne zasoby (3)

* COŚ: 
* KTOŚ: 
* WIEM: 
* OPINIA: 

### Typowe problemy z którymi sobie nie radzi (-3)

* CIAŁO: 
* CIAŁO: 
* SERCE: 
* SERCE: 
* STRACH: 
* STRACH:
* MAGIA: 
* INNI: 

### Specjalne

* .

## Inne

### Wygląd

.

### Coś Więcej

* .

### Endgame

* .
