---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Szymon Wanad
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly | marine na Królowej; oczy zabójcy, LUBI zadawnie cierpienia. Wyciągnął Alezję półnagą przed oblicze Arianny by ją upokorzyć i dostał od Darii i Arianny. | 0100-03-08 - 0100-03-14 |
| 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine | wygrał dziewczynę w 'Trzy Diamenty' (by tormentować jej chłopaka, inżyniera) a potem stoczył pojedynek z Arianną. Mimo że ją zranił, pokonała go okrucieństwem i podstępem. | 0100-03-16 - 0100-03-18 |
| 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei | wysłany z Darią by kupić od prospektora prawa do planetoidy. Zaatakowany, złamał jednemu napastnikowi rękę. | 0100-07-11 - 0100-07-14 |
| 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow | osłaniał Darię, gdy ta na Nonarionie negocjowała z Leo. Pobił jednego człowieka i ma wysokie morale. | 0100-08-07 - 0100-08-10 |

## Progresja


| Opowieść | Progresja | Końcowa data |
| ---- | ---- | ---- |
| 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine | Arianna go pokonała i zrobiła power move. Zdecydował, że jest większym drapieżnikiem od niego i do niej dołączył. | 0100-03-18

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Arianna Verlen       | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Arnulf Perikas       | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Daria Czarnewik      | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Maja Samszar         | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Alezja Dumorin       | 3 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Grażyna Burgacz      | 3 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Władawiec Diakon     | 3 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Erwin Pies           | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Gabriel Lodowiec     | 2 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Kajetan Kircznik     | 2 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Klarysa Jirnik       | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Leo Kasztop          | 2 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Leona Astrienko      | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Leszek Kurzmin       | 2 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| OO Astralna Flara    | 2 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| OO Athamarein        | 2 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei; 221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| OO Królowa Kosmicznej Chwały | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Tomasz Ruppok        | 2 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Alan Nierkamin       | 1 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Ellarina Samarintael | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Hubert Kerwelenios   | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Kirea Rialirat       | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| Klaudiusz Terienak   | 1 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly)) |
| Marcel Kulgard       | 1 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| NekroTAI Zarralea    | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |
| SCA Hadiah Emas      | 1 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| SCA Isigtand         | 1 | ((221116-astralna-flara-dociera-do-nonariona-nadziei)) |
| Stefan Torkil        | 1 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Tomasz Dojnicz       | 1 | ((221130-astralna-flara-w-strefie-duchow)) |