---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Ida Tiara
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 190406-bardzo-kosztowne-lzy         | dowódca Sensus w placówce; eks-terminuska Pustogorska. Wpadła w łapki Wiktora Sataraila i uratowała ją Pięknotka. | 0110-03-17 - 0110-03-22 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Adrian Wężoskór      | 1 | ((190406-bardzo-kosztowne-lzy)) |
| Pięknotka Diakon     | 1 | ((190406-bardzo-kosztowne-lzy)) |
| Wiktor Satarail      | 1 | ((190406-bardzo-kosztowne-lzy)) |