---
layout: cybermagic-karta-postaci
categories: archetype
title: ""
---

# {{ page.title }}

## Archetyp

### Co robi? (3)

* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.

### Czego chce? (3)

* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.

### Jak działa? (3)

* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.

### Zasoby i otoczenie (3)

* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.

### Co to za archetyp

4 linijki znaków. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Jeszcze. Dotąd.

### Tagi i przykłady

* SILNY: 
* SŁABY: 
* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.
* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.

### Przykładowe działania

* 40 znaków na kategorię tutaj; aż tu.
