---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Llarnagraht
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 210414-dekralotyzacja-asimear       | kraloth na Asimear; próbował konfrontacji z siłami Lazarin i Inferni, ale jego agenci zostali zmasakrowani. Oddał chwilowo pozycję i się schował gdzieś w tunelach Asimear. | 0111-09-05 - 0111-09-14 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Arianna Verlen       | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Eustachy Korkoran    | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Kamil Lyraczek       | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Klaudia Stryk        | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Malictrix d'Pandora  | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Mariusz Tubalon      | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Martyn Hiwasser      | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Martyna Bianistek    | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| SCA Płetwal Błękitny | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |
| Tomasz Sowiński      | 1 | ((210414-dekralotyzacja-asimear)) |