---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Moktar Grodan
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 181218-tajemniczy-oltarz-moktara    | upewnił się, że Pięknotki nie dotyczą wpływy Arazille. Wzmacnia Arazille, ale nie chce by ona miała gdzieś tu swój hold. | 0109-11-10 - 0109-11-12 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Atena Sowińska       | 1 | ((181218-tajemniczy-oltarz-moktara)) |
| Bogdan Szerl         | 1 | ((181218-tajemniczy-oltarz-moktara)) |
| Pięknotka Diakon     | 1 | ((181218-tajemniczy-oltarz-moktara)) |
| Waleria Cyklon       | 1 | ((181218-tajemniczy-oltarz-moktara)) |