---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Rudolf Jankowski"
---
# {{ page.title }}

# Historia:
## Progresja

|Misja|Progresja|Kampania|
|-----|------|------|
|[Wojna Bogów w Czeliminie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|wreszcie pełnosprawny, pełnosprytny i cholernie niebezpieczny|Powrót Karradraela|


## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|170226|sterujący Abelardem. Znajdzie dla niego jakąś agentkę, która sobie go owinie dookoła palca. |[Wygraliśmy wojnę... prawda?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|10/08/18|10/08/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170122|dostał od Andrei zadanie znaleźć co się stało z KADEMem by móc się z nim skontaktować. Oddalił się; samodzielny agent.|[Gambit Anety Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|10/07/19|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170103|wreszcie pełnosprawny i bezwzględnie niebezpieczny. Przekonał Joachima by ów się poświęcił zamiast Mieszka. Silnie autonomiczny, wspiera Andreę. Przenosił Ogniwo Arazille dla Joachima.|[Wojna Bogów w Czeliminie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|10/07/16|10/07/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161231|napromieniowany przez Węzeł paranoi i gniewu. Oddany Dalii i Lidii do naprawy, znowu.|[Eskalacja Czelimina, eskalacja Andrei](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|10/07/11|10/07/12|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161229|ogłuszył Mieszka i zaniósł go do Skażonego Węzła na polecenie Andrei. Dla jego dobra.|[Presja ze strony Czelimina](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|10/07/08|10/07/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161204|chwilowo bezduszna maszyna do zabijania pod kontrolą Andrei. Chwilowo. Inteligentny acz "bez duszy".|[Zajcewowie po drugiej stronie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|10/07/05|10/07/07|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161113|praktycznie katatoniczny * mag Świecy z Wydziału Wewnętrznego wyciągnięty przez Andreę z samego serca Czelimina.|[Świeca nie zostawia swoich](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html)|10/06/29|10/07/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161101|inny * mag Wydziału Wewnętrznego, w sygnale SOS poinformował "wysokopoziomowców" że żyje i jest w fatalnej formie.|[Bezwzględna Lady Terminus](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|10/06/25|10/06/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|8|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|8|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|5|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Rafael Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-rafael-diakon.html)|5|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Kirył Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kiryl-sjeld.html)|5|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-melodia-diakon.html)|4|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|4|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Julian Pszczelak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-julian-pszczelak.html)|4|[161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Świeży Lilak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swiezy-lilak.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Tadeusz Baran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tadeusz-baran.html)|3|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|3|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Lidia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-lidia-weiner.html)|3|[161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Laragnarhag](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-laragnarhag.html)|3|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Kajetan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kajetan-weiner.html)|3|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|3|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|3|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Wioletta Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wioletta-bankierz.html)|2|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Rodion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rodion-zajcew.html)|2|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Katalina Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katalina-bankierz.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Joachim Kopiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kopiec.html)|2|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Franciszek Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-myszeczka.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Felicjan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-felicjan-weiner.html)|2|[161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|2|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Bianka Stein](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-bianka-stein.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Anastazja Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anastazja-sjeld.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|2|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Zuzanna Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zuzanna-maus.html)|1|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Vladlena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-vladlena-zjacew.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Szczepan Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szczepan-sowinski.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
|[Rufus Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rufus-maus.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|1|[161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html)|
|[Patryk Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-patryk-maus.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
|[Karina Łoszad](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-loszad.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Jolanta Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jolanta-sowinska.html)|1|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Jan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-weiner.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
|[Jacek Molenda](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jacek-molenda.html)|1|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Halina Krzyżanowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-halina-krzyzanowska.html)|1|[161113](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161113-swieca-nie-zostawia-swoich.html)|
|[Ernest Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ernest-maus.html)|1|[170103](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170103-wojna-bogow-w-czeliminie.html)|
|[Deiiw Podniebny Grom](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-deiiw-podniebny-grom.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Baltazar Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-baltazar-maus.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|1|[161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Alojzy Przylaz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alojzy-przylaz.html)|1|[161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Abelard Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-abelard-maus.html)|1|[170226](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170226-wygralismy-wojne-prawda.html)|
