---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Margaret Blakenbauer"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|170823|odwracająca uwagę Bzizmy i os Bzizmy "skażonymi" osami z krwią Judyty Maus, by Bzizma szukał Karradraela a nie ataku...|[Suma niedokończonych spraw...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|10/08/25|10/08/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170607|odwracająca uwagę Bzizmy i os Bzizmy "skażonymi" osami z krwią Judyty Maus, by Bzizma szukał Karradraela a nie ataku...|[Oślepienie autowara](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html)|10/08/23|10/08/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170517|pojechała na piknik, ale dała radę wymyślić sposób ewakuowania zagrożonych lekarzy z Zegarowej Chatki.|[Zegarmistrz i Alegretta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|10/08/17|10/08/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161012|która nie zdążyła przekształcić * magów w Blakenbauerów. ALE! Wraz z Edwinem ratuje życia.|[Kontratak Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|10/07/22|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160921|która z Edwinem zbudowała sprawny klon Wandy Ketran z krwią Mausów, by zniszczyć matrycę Arazille matrycą Karradraela.|[Wandy wolność i wróżda](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|10/07/22|10/07/24|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|
|160803|która dba o tkankę społeczną Rezydencji - między gośćmi, gośćmi przymusowymi, Blakenbauerami i Hektorem|[Sleeper agent Oktawiana](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html)|10/07/07|10/07/08|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160629|stworzyła organiczną część wirusa, dzięki któremu dowiedzieli się o Spustoszonych dronach.|[Rezydencja? E, polujemy na dronę!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html)|10/06/27|10/06/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160316|która używając płaszczek okrada słabszych * magów by odbudować potęgę Blakenbauerów korzystając z Irytki.|[Frontalne wejście Millennium](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html)|10/06/27|10/06/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160309|która służy jako łącznik komunikacyjny i zarządza tematami w Rezydencji w czasie, gdy reszta się rozbija po mieście.|[Irytka Sprzężona](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|10/06/25|10/06/26|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160303|głównodowodząca akcją odbicia Aliny i Dionizego (i pozyskania defilerów). |[Otton zabija Zetę](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|10/06/23|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160506|dostarczyła Klarze stymulant do pracy z pająkiem fazowym oraz kieruje płaszczkami do stabilizacji Kopalina.|[Wyścig pająka z terminuską](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|10/06/22|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151212|"Pyzusia kochana", podrywana niemiłosiernie przez Jurija. Współpracuje z Jurijem i próbuje zmaksymalizować zysk Blakenbauerów.|[Antyporadnik wędkarza Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|10/06/19|10/06/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151202|coś pomiędzy "Q" z Bonda, histeryczki robiącej scenę oraz najsubtelniejsza osoba jaką Hektor ma do dyspozycji. Niestety.|[Zdobycie węzła Vladleny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html)|10/06/15|10/06/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151021|która wstrzyknęła pierwszy endosymbiont Murarzowi. Nie wyszło. |[Przebudzenie Mojry](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|10/06/02|10/06/03|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151001|zadająca trafne pytania i współpracująca z Hektorem katalistka. Rozpoznała akwarium komunikacyjne.|[Plan ujawnienia z Hipernetu](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|10/05/21|10/05/22|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150728|która zrobiła detektor osoby będącej na poligonie KADEMu... który zarufusiła jej Siluria i dała Aegis do wchłonięcia.|[Sojusz przeciwko Szlachcie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|10/05/15|10/05/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150722|która przygotowała armię sztucznych dzieci by na Syberii oduczyć Galę prób eksperymentowania na dzieciach.|[Reverse kidnapping z Krupnioka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|10/05/15|10/05/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150604|która po prostu chciała się pozbyć Hektora z Rezydencji, więc wysłała go na oskarżenie przeciwko terminusce Izie Łaniewskiej.|[Proces bez szans wygrania](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|10/05/05|10/05/06|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150411|dostarczycielka biologicznych rozwiązań problemów pochodzących od Blakenbauerów i dla odmiany pozytywna postać.|[Dzień z życia Klemensa](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html)|10/05/01|10/05/02|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150325|nie uświadomiona fanka aptoforma, która pomoże Hektorowi go zniszczyć mimo że chce go dla siebie.|[Morderstwo jak w książce](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|10/04/29|10/04/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150121|naukowiec opracowująca "pigułki Aliny i Sebastiana" oraz "honorowa dawczyni krwi" dla Aliny.|[Nowe życie Aliny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|10/01/15|10/01/16|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|150115|drugoliniowa czarodziejka której wielkim planem było taranowanie ciężarówką i zapewnianie karaluchów.|[Negocjacje w LegioQuant](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|10/01/13|10/01/14|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|140604|o której "prawda" wyszła na jaw. Mojra wstrzyknęła jej mindworma i ją ciężko uszkodziła a problemy Ottona wynikały z tego że chciał ją naprawić.|[Patriarcha Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|10/01/13|10/01/14|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140401|echo. Widmowa projekcja która dostarczyła energii Edwinowi wtedy kiedy najbardziej jej potrzebował.|[Mojra, Moriath](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|10/01/11|10/01/12|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|141022|biowojenna maszyna zagłady zakochana w wirusach|[Po wymianie strzałów...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|10/01/09|10/01/10|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|141009|naukowiec i lifeshaperka pełniąca wyraźnie wspierającą rolę|[Jad w prokuraturze](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html)|10/01/07|10/01/08|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|
|140910|ofiara splątania soulmate z Pauliną.|[Reporter kontra Blakenbauerzy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140819|uśmiechająca się kokietka sterująca z drugiej linii.|[Marcelin w klasztorze!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140808|ta, która jakkolwiek zrobiła błąd, zdecydowała się wziąć całą winę na siebie przed Hektorem|[Ucieczka Trzmieli](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|24|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|16|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Otton Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-otton-blakenbauer.html)|12|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|12|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alina-bednarz.html)|10|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|9|[160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Klemens X](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klemens-x.html)|8|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-klara-blakenbauer.html)|8|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html), [160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Kleofas Bór](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kleofas-bor.html)|7|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html), [141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|7|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dionizy-kret.html)|6|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|6|[160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wiktor-sowinski.html)|5|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|5|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Olga Miodownik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-olga-miodownik.html)|5|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|5|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Anna Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kajak.html)|5|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Vladlena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-vladlena-zjacew.html)|4|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Patrycja Krowiowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-patrycja-krowiowska.html)|4|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html), [150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|4|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|4|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Adrian Murarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-murarz.html)|4|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|3|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Sebastian Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sebastian-tecznia.html)|3|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|3|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|3|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Marta Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marta-newa.html)|3|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Kinga Melit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kinga-melit.html)|3|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|3|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Estrella Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-estrella-diakon.html)|3|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Borys Kumin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-borys-kumin.html)|3|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Waldemar Zupaczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waldemar-zupaczka.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Wacław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waclaw-zajcew.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Teresa Żyraf](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-zyraf.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|2|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Smok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-smok.html)|2|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Saith Kameleon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-kameleon.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Rufus Czubek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rufus-czubek.html)|2|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|2|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|2|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Leonidas Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leonidas-blakenbauer.html)|2|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Krystalia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-krystalia-diakon.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Judyta Karnisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-judyta-karnisz.html)|2|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html)|
|[Grzegorz Czerwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-czerwiec.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Estera Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-estera-piryt.html)|2|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-elea-maus.html)|2|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Bzizma Stlitlitlix](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bzizma-stlitlitlix.html)|2|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|2|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Amelia Eter](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-amelia-eter.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|2|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Zenobia Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zenobia-bankierz.html)|1|[160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html)|
|[Zdzisław Kamiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-zdzislaw-kaminski.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Yakim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-yakim-zajcew.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Weronika Piniarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-weronika-piniarz.html)|1|[140819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140819-marcelin-w-klasztorze.html)|
|[Waltrauda Werner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waltrauda-werner.html)|1|[150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tymoteusz Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tymoteusz-maus.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Tymoteusz Dzionek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymoteusz-dzionek.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Trzmiel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-trzmiel.html)|1|[140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Tomasz Kracy](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-kracy.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Timor Koral](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-timor-koral.html)|1|[150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Tadeusz Czerwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tadeusz-czerwiecki.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Szczepan Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szczepan-sowinski.html)|1|[160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html)|
|[Szczepan Paczoł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-szczepan-paczol.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Stanisław Pormien](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stanislaw-pormien.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Saith Flamecaller](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-flamecaller.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Romuald Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romuald-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Roman Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-blyszczyk.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Robert Przerot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-przerot.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Robert Pomocnik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-pomocnik.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Rebeka Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rebeka-piryt.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Piotr Kit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-piotr-kit.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Paweł Sępiak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-pawel-sepiak.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Pasożyt Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-pasozyt-diakon.html)|1|[160316](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160316-frontalne-wejscie-millennium.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-oktawian-maus.html)|1|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Ofelia Caesar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ofelia-caesar.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Mordred Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mordred-blakenbauer.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Mordecja Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mordecja-diakon.html)|1|[150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Milena Marzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-marzec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Maurycy Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-maurycy-maus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Marysia Kiras](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marysia-kiras.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Marian Rokita](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-rokita.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Marian Kozior](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-kozior.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Maja Kos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-kos.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Leszek Żółty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leszek-zolty.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Leokadia Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leokadia-myszeczka.html)|1|[150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Laura Filut](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laura-filut.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Lancelot Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lancelot-bankierz.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Konrad Węgorz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-konrad-wegorz.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Karol Poczciwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karol-poczciwiec.html)|1|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Karina von Blutwurst](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-von-blutwurst.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Kamila Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kamila-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Jędrzej Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jedrzej-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Jurij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jurij-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Julia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-julia-weiner.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Joachim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-zajcew.html)|1|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Jewgenij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jewgenij-zajcew.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Jan Fiołek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-fiolek.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Jakub Ryjek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jakub-ryjek.html)|1|[150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Irina Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irina-zajcew.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Infernia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infernia-diakon.html)|1|[150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html)|
|[Infensa Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infensa-diakon.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Iliusitius](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-iliusitius.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Ilarion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ilarion-zajcew.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Ika](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ika.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-ignat-zajcew.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Hubert Brodacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hubert-brodacz.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Himechan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-himechan.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Henryk Waciak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-henryk-waciak.html)|1|[141009](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141009-jad-w-prokuraturze.html)|
|[Henryk Siwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-henryk-siwiecki.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Gustaw Siedeł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gustaw-siedel.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Grzegorz Włóczykij](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-wloczykij.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Grażyna Remska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grazyna-remska.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Gala Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-gala-zajcew.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Filip Sztukar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-sztukar.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Filip Szorak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-szorak.html)|1|[150115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150115-negocjacje-w-legioquant.html)|
|[Erebos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-erebos.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Elżbieta Niemoc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elzbieta-niemoc.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Elizawieta Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elizawieta-zajcew.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Edward Sasanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-sasanka.html)|1|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Dorota Gacek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dorota-gacek.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Diana Larent](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-diana-larent.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Demon_481](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-demon_481.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Dariusz Kopyto](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dariusz-kopyto.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Czirna Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-czirna-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Czesław Czepiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-czeslaw-czepiec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Cyprian Koziej](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-cyprian-koziej.html)|1|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Cezary Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-cezary-piryt.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Bolesław Derwisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-derwisz.html)|1|[160309](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160309-irytka-sprzezona.html)|
|[Beata Zakrojec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-beata-zakrojec.html)|1|[150411](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150411-dzien-z-zycia-klemensa.html)|
|[Aurel Czarko](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aurel-czarko.html)|1|[160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html)|
|[Artur Żupan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-artur-zupan.html)|1|[150121](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150121-nowe-zycie-aliny.html)|
|[Artur Bryś](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-artur-brys.html)|1|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Arkadiusz Klusiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arkadiusz-klusinski.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Aptoform Mirasilaler](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aptoform-mirasilaler.html)|1|[150325](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150325-morderstwo-jak-w-ksiazce.html)|
|[Anna Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-myszeczka.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Anna Góra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anna-gora.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Andrzej Chezyr](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-chezyr.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
|[Alfred Kukułka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alfred-kukulka.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Aleksander Dziurząb](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aleksander-dziurzab.html)|1|[160629](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160629-rezydencja-e-polujemy-na-drone.html)|
|[Alegretta Tractus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alegretta-tractus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Adela Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adela-maus.html)|1|[150722](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150722-reverse-kidnapping-krupniok.html)|
|[Adam Wąż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adam-waz.html)|1|[141022](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141022-po-wymianie-strzalow.html)|
