---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Grażyna Remska"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|160921|kustosz muzeum niesłusznie kiedyś spotwarzona przez Leszka Żółtego; Hektor Blakenbauer bronił jej czci. Nie wystąpiła na misji.|[Wandy wolność i wróżda](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|10/07/22|10/07/24|[Taniec Liści](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-taniec-lisci.html)|
|150210|kustosz galerii sztuki w Kopalinie (dotowanej przez Hektora i Larentów) i czarująca towarzyszka Hektora do obiadu.|['Komandosi', czyli upadek bohaterki](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|10/01/11|10/01/12|[Blakenbauerowie x Skorpion](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-blakenbauerowie-x-skorpion.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Diana Larent](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-diana-larent.html)|2|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html), [150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Zdzisław Kamiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-zdzislaw-kaminski.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Wiktor Lubaszny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wiktor-lubaszny.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Tymoteusz Dzionek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymoteusz-dzionek.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Tomasz Kracy](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-kracy.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Stanisław Pormien](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stanislaw-pormien.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Onufry Puzel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-onufry-puzel.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Milena Marzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-marzec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Mikołaj Młot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mikolaj-mlot.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Mariusz Garaż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mariusz-garaz.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Marian Rokita](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-rokita.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Maciej Kwarc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maciej-kwarc.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Leszek Żółty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leszek-zolty.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Klemens X](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klemens-x.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Kamil Rzepa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kamil-rzepa.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Janusz Wybój](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-janusz-wyboj.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Iliusitius](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-iliusitius.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Hubert Brodacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hubert-brodacz.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Grzegorz Włóczykij](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-wloczykij.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Felicja Wadicek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-felicja-wadicek.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Czesław Czepiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-czeslaw-czepiec.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Bianka Drażyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bianka-drazynska.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Arkadiusz Wadicek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arkadiusz-wadicek.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Anna Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kajak.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
|[Anna Góra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anna-gora.html)|1|[160921](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160921-wandy-wolnosc-i-wrozda.html)|
|[Adam Bożynów](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adam-bozynow.html)|1|[150210](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150210-komandosi-upadek-bohaterki.html)|
