---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Karol Rotmistrz
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 191115-tajemnica-wyspy-rafanna      | szaman i mag Orbitera; uczestniczył w Eksperymencie i jako jedyny z Orbitera przeżył. Mimo, że stał się przyczyną zniszczenia tej bazy nie wie, że to jego sojusznicy zrobili. | 0109-09-06 - 0109-09-11 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Andrij Zarębski      | 1 | ((191115-tajemnica-wyspy-rafanna)) |
| Ezra Czarnoręki      | 1 | ((191115-tajemnica-wyspy-rafanna)) |
| Szczepan Kazitan     | 1 | ((191115-tajemnica-wyspy-rafanna)) |