---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Anton Jesiotr"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|161002|były przemytnik. Właściciel lokalnej smażalni ryb Jesiotr. Kontakt Krystiana Korzunia. Bardzo uczynny i pomocny Paulinie - zwłaszcza po tym jak jego synowi się poprawiło.|[Wyciek syberionu](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|10/07/11|10/07/13|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|
|161018|który powiedział Henrykowi o tym, że dziewczyna jego syna ma objawienia i poprosił o modlitwę (nie chce, by jego syn kręcił z Haliną)|[Ballada o duszy ognistej](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|10/07/02|10/07/04|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Tomasz Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-weiner.html)|2|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html), [161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Krystian Korzunio](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-krystian-korzunio.html)|2|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html), [161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Halina Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-halina-weiner.html)|2|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html), [161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
|[Niektarij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-niektarij-zajcew.html)|1|[161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Michał Jesiotr](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-michal-jesiotr.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
|[Kurt Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kurt-weiner.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
|[Kira Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kira-zajcew.html)|1|[161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Jelena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jelena-zajcew.html)|1|[161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Henryk Siwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-henryk-siwiecki.html)|1|[161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
|[Damazy Rozenblum](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-damazy-rozenblum.html)|1|[161018](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161018-ballada-o-duszy-ognistej.html)|
|[Bolesław Derwisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-derwisz.html)|1|[161002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161002-wyciek-syberionu.html)|
