---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Jasmina Perikas
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci | badaczka chorób odporna na nie; nielegalnie zajęła laboratorium w Sektorze 43 K1. Pomogła naprawić chłopca i Grzegorza. | 0111-02-15 - 0111-02-16 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Diana Arłacz         | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Grzegorz Chropst     | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Klaudia Stryk        | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |