---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
factions: "Srebrna Świeca"
type: "NPC"
title: "Lidia Weiner"
---
# {{ page.title }}

## Postać 

### Motywacje (do czego dąży)

* **ród Mausów musi zostać zniszczony**
* **samodoskonalenie jest obowiązkiem**
* **im większa moc, tym większe wymagania etyczne**
* **"warto to zachować, jeszcze się przyda"**
* **ekstrakcja psychodelików**

### Zachowania (jaka jest)

* **impuls_jak_to_realizuje**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Specjalizacje

* **introspekcja**
* **sterowanie używając impulsów**
* **hipnotyczne iluzje**
* **inżynier hipernetu**
* **neuronautka**
* **iluzjonistka**

### Umiejętności

* **psycholog**
* **farmacja psychodeliczna**
* **memetyka**
* **opieka nad wróżkami**

### Cechy:

|  Social Aggressive |  Social Devious |  Social Friendly |  Knowledge |  Craft |  Supernatural |  Fortitude |  Nimbleness |
|:==================:|:===============:|:================:|:==========:|:======:|:=============:|:==========:|:===========:|
|       -1           |        -1       |         0        |     +1     |   +1   |      +1       |     -1     |      0      |

### Specjalne

**brak**

## Magia

### Szkoły magiczne

* **magia mentalna**
* **magia zmysłów**

### Zaklęcia statyczne

* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link
* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link

## Zasoby i otoczenie

### Powiązane frakcje

* nazwa_frakcji_jak_ma_to_z_linkiem

### Kogo zna

* **dość znana w rodzie Weiner**
* **liczni wrogowie w rodzie Maus**
* **znacząca postać w Świecy**

### Co ma do dyspozycji:

* **artefaktorium neuronautyczne**: opis

### Surowce

* **Wartość**: 1/2/3
* **Pochodzenie**: dlaczego_1_2_lub_3_i_jak_zarabia

# Opis

Lidia is one of top experts of introspection and understanding how human brain works. She specializes in anomalies when a mage slowly changes into a vicinius after he goes too far away and she has written several publications on this topic. Privately, she lives alone only with her fairy pets ("Meduza" i "Nimfa").

She strongly dislikes the Maus bloodline which results from her observing what Karradrael does to the minds of his subjects. Also, this comes from the history; she had a very promising student (Karolina Maus). She was sadly from a Maus bloodline and the current seiras, Jonatan Maus broke her.

She believes that evolution is the obligation of all sentient beings. To be the best one can be.
A very ethical person, unlike other Weiners.

## Motto

"Tekst"

# Historia:
## Progresja

|Misja|Progresja|Kampania|
|[Nieufność w małym mieście](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|autoryzowana przez Andreę, została regentkę Świecy na Stawnię i okolicę.|Prawdziwa natura Draceny|


## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|170212|neuronautka i psycholog, która nie ma nic do Draceny i - wbrew sobie - skontaktowała się z Andreą a nawet została regentką Świecy dla Laetitii.|[Nieufność w małym mieście](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|10/07/22|10/07/25|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|
|170101|she got broken (morale). Zaatakowała Rafaela ("defiler i potwór"), nie dała rady zamaskować sygnałów hipernetowych i opuściła z Kajetanem grupę Andrei.|[Patrol? Kralotyczne maskowanie!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|10/07/13|10/07/15|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161229|trochę prowodyrka konfliktów - ZBYT idealistyczna. Atakuje Silurię ("gorzej niż defilerka") i Melodię + Wiolettę ("bronisz ją?").|[Presja ze strony Czelimina](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|10/07/08|10/07/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161204|postawiła z Rafaelem i Dalią Rudolfa, acz odcięła wyższe ośrodki myślenia; dowodzi 'starym nowym hipernetem' dla Andrei. Neuronautka rekalibrująca hipernet...|[Zajcewowie po drugiej stronie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|10/07/05|10/07/07|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161120|niewiele może pomóc Rudolfowi, ale Dalię Weiner postawi błyskawicznie.|[Tak wygrywa się sojuszami](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|10/07/02|10/07/04|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161101|główny operator biomózgu i pomocniczy lekarz, zwłaszcza w kwestii * magii mentalnej i Andrei.|[Bezwzględna Lady Terminus](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|10/06/25|10/06/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161030|neuronautka ściągnięta by uratować Andreę przed deathspellem. Przy okazji uratowało ją to od porwania.|[Odbudowa dowodzenia Świecy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html)|10/06/22|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160417|nienawidząca Mausów od czasu gdy Karradrael na żądanie Jonatana Mausa zniszczył Karolinę Maus.|[Symptomy kryzysu Świecy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|10/06/16|10/06/17|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-mieszko-bankierz.html)|7|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|7|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Rafael Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-rafael-diakon.html)|6|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html)|
|[Kajetan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kajetan-weiner.html)|6|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html)|
|[Tadeusz Baran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-tadeusz-baran.html)|5|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Julian Pszczelak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-julian-pszczelak.html)|5|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-marian-lajdak.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html), [161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Rudolf Jankowski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rudolf-jankowski.html)|3|[161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-melodia-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Laragnarhag](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-laragnarhag.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Świeży Lilak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swiezy-lilak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Wioletta Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wioletta-bankierz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-tatiana-zajcew.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Katalina Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katalina-bankierz.html)|2|[161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Joachim Kopiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kopiec.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Franciszek Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-myszeczka.html)|2|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Fortitia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-fortitia-diakon.html)|2|[161030](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161030-odbudowa-dowodzenia-swiecy.html), [160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|2|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html), [161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Alojzy Przylaz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alojzy-przylaz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Zuzanna Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zuzanna-maus.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Wojciech Żądło](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wojciech-zadlo.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Rufus Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rufus-maus.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Rodion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rodion-zajcew.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-paulina-tarczynska.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Mordecja Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mordecja-diakon.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Malia Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malia-bankierz.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Laetitia Gaia Rasputin Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laetitia-gaia-rasputin-weiner.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Kurt Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kurt-weiner.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Kirył Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kiryl-sjeld.html)|1|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Jolanta Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jolanta-sowinska.html)|1|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Janusz Krzykoł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-janusz-krzykol.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Jan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-weiner.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Jacek Molenda](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jacek-molenda.html)|1|[161204](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161204-zajcewowie-po-drugiej-stronie.html)|
|[Felicjan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-felicjan-weiner.html)|1|[161101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161101-bezwzgledna-lady-terminus.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-elea-maus.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|1|[170212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170212-nieufnosc-w-malym-miescie.html)|
|[Deiiw Podniebny Grom](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-deiiw-podniebny-grom.html)|1|[161120](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161120-tak-wygrywa-sie-sojuszami.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Baltazar Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-baltazar-maus.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Artur Żupan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-artur-zupan.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
|[Aleksander Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aleksander-sowinski.html)|1|[160417](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160417-symptomy-kryzysu-swiecy.html)|
