---
layout: default
categories: faction
title: "Zielony Kwiatek"
---
# {{ page.title }}

# Historia:
## Progresja

|Misja|Progresja|Kampania|
|-----|------|------|
|[Szept Mare Felix](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180327-szept-mare-felix.html)|po tym, jak Lucjan wpierniczył Ognistym Niedźwiedziom ta organizacja wzrosła w siłę i w szacunek w okolicy.|Adaptacja kralotyczna|

