---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Jonasz Paroknis
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Fiszki


* chief engineer responsible for the arcology's life support systems. His expertise in maintaining and optimizing the systems that provide water, air, and energy efficiency. | @ 230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie
* ENCAO:  +-0++ |Niemożliwy do zatrzymania;;Praktycznie nie bywa smutny czy zdołowany;;Zadowolony z siebie| VALS: Benevolence, Self-direction >> Security| DRIVE: Towarzystwo | @ 230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie
* "czemu wszyscy po prostu nie mogą się dogadać, no?!", flabbergasted and flamboyant, loves his job | @ 230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie

### Wątki


historia-eustachego
arkologia-nativis

## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie | ojciec Eweliny, który nie zwraca na córkę uwagi. Dostał wpierdol za niewinność od Szczepana. | 0093-03-14 - 0093-03-16 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Amelia Sarkaldir     | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Ardilla Korkoran     | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| BIA Prometeus        | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Celina Lertys        | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Eustachy Korkoran    | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Ewelina Paroknis     | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Feliks Kidiron       | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Franciszek Pietraszczyk | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Iwona Paroknis       | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Kalia Awiter         | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Katarzyna Falernik   | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Małgorzata Maratelus | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| OO Infernia          | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Rafał Kidiron        | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Ralf Tapszecz        | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Szczepan Falernik    | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |
| Wojciech Grzebawron  | 1 | ((230329-zdrada-rozrywajaca-arkologie)) |