---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Bartosz Bławatek"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|141102|policjant, który jest bardzo czuły na to, co policjantowi wolno a co nie. Oraz na pedofilię.|[Paulina widziała sępy nad Nikolą](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|10/06/14|10/06/15|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|
|151229|policjant, który współpracował z dr Tuloz przeciwko sekcie 3 lata temu; cholernie się boi powrotu sekty.|[..choć to na sektę nie pomoże (PT)](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html)|10/06/12|10/06/13|[Ucieczka do Przodka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-ucieczka-do-przodka.html)|
|141026|policjant który jest bardzo czuły na to, co policjantowi wolno a co nie.|[Dracena widziała swój koszmar](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html)|10/06/12|10/06/13|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|
|160106|policjant po* magający w dowodzeniu akcją w Gęsilocie.|[...i kult zostaje rozgromiony](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html)|10/06/10|10/06/11|[Ucieczka do Przodka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-ucieczka-do-przodka.html)|
|141025|policjant, który kolegując się z Arturem nie docenia jego znajomości z reporterką.|[Gildie widziały protomaga](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|10/06/10|10/06/11|[Prawdziwa natura Draceny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-prawdziwa-natura-draceny.html)|
|151230|posiadacz psa, który z Arturem wpierw bronił kościoła a potem poszedł szukać z psem dowolnego odizolowanego kultysty.|[Zajcew ze śmietnika partnerem...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html)|10/06/08|10/06/09|[Ucieczka do Przodka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-ucieczka-do-przodka.html)|
|151220|policjant, który strasznie boi się sekt i wszędzie je widzi. Nie chce chodzić do lasu i naprawdę chciałby siedzieć i wypełniać papiery. Najlepiej ze wsparciem.|[Z Null Fieldem w garażu...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|10/06/08|10/06/09|[Ucieczka do Przodka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-ucieczka-do-przodka.html)|
|151013|policjant, który podejrzewa satanistyczne kulty "jak już się zdarzało". Nie chce iść do lasu ale Artur nalega.|[Kontrolowany odwrót z zamtuza](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|10/06/04|10/06/05|[Ucieczka do Przodka](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-ucieczka-do-przodka.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|8|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|8|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Artur Kurczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-artur-kurczak.html)|6|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Krystian Korzunio](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-krystian-korzunio.html)|4|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Jerzy Karmelik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jerzy-karmelik.html)|4|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Franciszek Marlin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-marlin.html)|4|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Alicja Gąszcz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alicja-gaszcz.html)|4|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|
|[Łukasz Perkas](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lukasz-perkas.html)|3|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|
|[Wiesław Rekin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wieslaw-rekin.html)|3|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html)|
|[Ryszard Bocian](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ryszard-bocian.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Rafael Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-rafael-diakon.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Nikola Kamień](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-nikola-kamien.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Joachim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-zajcew.html)|3|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|
|[Jan Fiołek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-fiolek.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Jan Bocian](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-bocian.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Dyta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dyta.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|3|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Tomasz Leżniak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-lezniak.html)|2|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Silgor Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-silgor-diakon.html)|2|[141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Paweł Brokoty](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-pawel-brokoty.html)|2|[141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Marzena Dorszaj](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marzena-dorszaj.html)|2|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|
|[Katarzyna Trzosek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katarzyna-trzosek.html)|2|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Irena Krysniok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irena-krysniok.html)|2|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Grażyna Tuloz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grazyna-tuloz.html)|2|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html), [160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html)|
|[Edmund Marlin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edmund-marlin.html)|2|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|2|[141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Bolesław Derwisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-derwisz.html)|2|[141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html), [141025](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141025-gildie-widzialy-protomaga.html)|
|[Agnieszka Mariacka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-agnieszka-mariacka.html)|2|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html), [151230](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151230-zajcew-ze-smietnika-partnerem.html)|
|[tien Radosław Pieśniec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tien-radoslaw-piesniec.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Tymoteusz Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tymoteusz-maus.html)|1|[151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Ryszard Herman](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ryszard-herman.html)|1|[151220](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151220-z-nullfieldem-w-garazu.html)|
|[Olaf Rajczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-olaf-rajczak.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Ochrona Kobra Przodek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ochrona-kobra-przodek.html)|1|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html)|
|[Mirek Kujec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mirek-kujec.html)|1|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html)|
|[Mikołaj Mykot](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mikolaj-mykot.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Maciej Orank](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maciej-orank.html)|1|[151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Lea Swoboda](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lea-swoboda.html)|1|[151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Kazimierz Przybylec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kazimierz-przybylec.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Janusz Karzeł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-janusz-karzel.html)|1|[151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Izabela Kamil](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-izabela-kamil.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
|[Ireneusz Przaśnik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ireneusz-przasnik.html)|1|[151229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151229-choc-to-na-sekte-nie-pomoze.html)|
|[Hubert Rębski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hubert-rebski.html)|1|[160106](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160106-i-kult-zostaje-rozgromiony.html)|
|[Grzegorz Murzecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-murzecki.html)|1|[141026](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141026-dracena-widziala-swoj-koszmar.html)|
|[Gala Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-gala-zajcew.html)|1|[151013](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151013-kontrolowany-odwrot-zamtuza.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[141102](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141102-paulina-widziala-sepy-nad-nikola.html)|
