---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Grzegorz Terienak
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 201215-dziewczyna-i-pies            | najbardziej empatyczny i delikatny z rodziny; prawnik przesłuchujący Andrzeja - jaka jest prawda o Patrycji? | 0110-11-11 - 0110-11-13 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Andrzej Kuncerzyk    | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Daniel Terienak      | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Franciszek Zygmunt   | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Izydor Grumczewicz   | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Karolina Terienak    | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Patrycja Radniak     | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Paulina Mordoch      | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |
| Tadeusz Łaśnic       | 1 | ((201215-dziewczyna-i-pies)) |