---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Otton Blakenbauer"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|170823|który łącząc się z Rezydencją ściągnął informacje na temat Bzizmy na prośbę Marcelina. Okazuje się, że ma słabość do brzoskwiń.|[Suma niedokończonych spraw...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|10/08/25|10/08/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170607|który łącząc się z Rezydencją ściągnął informacje na temat Bzizmy na prośbę Marcelina. Okazuje się, że ma słabość do brzoskwiń.|[Oślepienie autowara](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html)|10/08/23|10/08/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170517|który z przyjemnością odebrał raport od Hektora i powiedział mu w skrócie, jak wygląda sytuacja na Primusie.|[Zegarmistrz i Alegretta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|10/08/17|10/08/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161012|koordynujący bardzo osłabioną Rezydencję i nie chcący poświęcić Hektora.|[Kontratak Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|10/07/22|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160914|który zażądał od Hektora dostarczenia działającej Aleksandrii i w pełni wspierał misję współpracując z Tymotheusem.|[Aleksandria, krwawa Aleksandria](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|10/07/17|10/07/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160819|zgodził się na plan Hektora odnośnie "starych Blakenbauerów" i zaproponował Netherię jako wsparcie w odkryciu prawdy o The Governess|[Oblicze guwernantki](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html)|10/07/12|10/07/14|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160803|który z przyczyn politycznych podjął decyzję o pomocy Szlachcie w przejęciu Kompleksu Centralnego|[Sleeper agent Oktawiana](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html)|10/07/07|10/07/08|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160615|wprowadził areszt domowy Blakenbauerów i bezwzględnie chroni swoją rodzinę.|[Morderczyni w masce Wandy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html)|10/06/25|10/06/26|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160303|który wysłał sygnał zniszczenia do Zety. Jeśli on nie może ich mieć, nikt ich nie będzie miał. Arazille nie wygra.|[Otton zabija Zetę](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|10/06/23|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160506|który poszerzył uprawnienia Hektorowi i Klarze. Chce pokoju w Kopalinie i chce, by Blakenbauerowie byli dla odmiany tymi dobrymi.|[Wyścig pająka z terminuską](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|10/06/22|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151212|kiedyś miał zatarg z Czirną i podejrzewa obecność Tymotheusa za jej działaniem. Przejął ciężar Rezydencji na siebie.|[Antyporadnik wędkarza Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|10/06/19|10/06/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151014|który z lekkim rozbawieniem ogląda, jak Hektor próbuje uratować ród z problemów w które wpędził ród Tymotheus.|[Jedno słowo prawdy za dużo](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|140618|KIA, gdyż Rezydencja wybrała Hektora na następcę Ottona.|[Upadek Agresta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|10/01/17|10/01/18|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140611|który umarł bo został odcięty od systemu podtrzymywania życia Rezydencji. KIA.|[Rezydencja Blakenbauerów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|10/01/15|10/01/16|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140604|nieprzytomny i katatoniczny czarny mag, który zniszczył poprzednie życie Iki, ale współpracował z Mojrą, Agrestem i Iriną.|[Patriarcha Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|10/01/13|10/01/14|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140401|który po prośbie Marcelina powrócił na moment... by uratować Edwina potężnym rytuałem uruchamiającym moc Rezydencji.|[Mojra, Moriath](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|10/01/11|10/01/12|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140312|bardzo potężny czarodziej który zmiótł napastników w Rezydencji i który bardzo dużo wie, ale szaleństwo uniemożliwia mu komunikację. Obsesja na punkcie Inwazji.|[Atak na rezydencję Blakenbauerów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|10/01/09|10/01/10|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140910|główny rozgrywający po stronie Blakenbauerów którego wszyscy się boją.|[Reporter kontra Blakenbauerzy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140808|ten "który kazał". |[Ucieczka Trzmieli](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|18|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|12|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|10|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-klara-blakenbauer.html)|8|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|7|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|7|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|7|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Wacław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waclaw-zajcew.html)|5|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|5|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Grzegorz Czerwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-czerwiec.html)|5|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dionizy-kret.html)|5|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|5|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alina-bednarz.html)|5|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html), [160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Waldemar Zupaczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waldemar-zupaczka.html)|4|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Teresa Żyraf](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-zyraf.html)|4|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|4|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html), [170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html), [160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wiktor-sowinski.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|3|[160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Vladlena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-vladlena-zjacew.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Sebastian Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sebastian-tecznia.html)|3|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Maja Kos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-kos.html)|3|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Krystalia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-krystalia-diakon.html)|3|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Kleofas Bór](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kleofas-bor.html)|3|[160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Irina Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irina-zajcew.html)|3|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Estera Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-estera-piryt.html)|3|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Elżbieta Niemoc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elzbieta-niemoc.html)|3|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Anna Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-myszeczka.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|2|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Saith Flamecaller](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-flamecaller.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Patrycja Krowiowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-patrycja-krowiowska.html)|2|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Olga Miodownik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-olga-miodownik.html)|2|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Marta Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marta-newa.html)|2|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Klemens X](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klemens-x.html)|2|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html), [140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Kinga Melit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kinga-melit.html)|2|[160615](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160615-morderczyni-w-masce-wandy.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Karina von Blutwurst](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-von-blutwurst.html)|2|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|2|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html), [140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Gustaw Siedeł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gustaw-siedel.html)|2|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Estrella Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-estrella-diakon.html)|2|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|2|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|2|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|2|[160803](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160803-sleeper-agent-oktawiana.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Dariusz Kopyto](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dariusz-kopyto.html)|2|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Bzizma Stlitlitlix](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bzizma-stlitlitlix.html)|2|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html), [170607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170607-oslepienie-autowara.html)|
|[Borys Kumin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-borys-kumin.html)|2|[140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html), [140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Benjamin Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-benjamin-zajcew.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|2|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Amelia Eter](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-amelia-eter.html)|2|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html), [140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|2|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Adrian Murarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-murarz.html)|2|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html), [160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Yakim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-yakim-zajcew.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Whisperwind](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-whisperwind.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Trzmiel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-trzmiel.html)|1|[140808](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140808-ucieczka-trzmieli.html)|
|[Tadeusz Czerwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tadeusz-czerwiecki.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Smok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-smok.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Saith Kameleon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-kameleon.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Saith Catapult](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-catapult.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Romuald Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romuald-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Roman Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-blyszczyk.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Robert Pomocnik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-pomocnik.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Remigiusz Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-remigiusz-zajcew.html)|1|[140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Rebeka Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rebeka-piryt.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Quasar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-quasar.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Piotr Kit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-piotr-kit.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Paulina Tarczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-paulina-tarczynska.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Ofelia Caesar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ofelia-caesar.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|1|[160819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160819-oblicze-guwernantki.html)|
|[Mordred Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mordred-blakenbauer.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Milena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-diakon.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Maurycy Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-maurycy-maus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
|[Mateusz Nieborak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mateusz-nieborak.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Maria Newa](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-maria-newa.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Malwina Krówka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malwina-krowka.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Laura Filut](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laura-filut.html)|1|[140910](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140910-reporter-kontra-blakenbauerzy.html)|
|[Lancelot Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lancelot-bankierz.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Karol Poczciwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karol-poczciwiec.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Kamila Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kamila-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Jędrzej Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jedrzej-zeta.html)|1|[160303](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160303-otton-zabija-zete.html)|
|[Jurij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jurij-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Juliusz Szaman](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-juliusz-szaman.html)|1|[140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Jewgenij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jewgenij-zajcew.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[Irena Paniszok](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irena-paniszok.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Ilarion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ilarion-zajcew.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Ika](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ika.html)|1|[140604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140604-patriarcha-blakenbauer.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-ignat-zajcew.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Himechan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-himechan.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Henryk Siwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-henryk-siwiecki.html)|1|[170823](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170823-suma-niedokonczonych-spraw.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Franciszek Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-maus.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Ernest Kokoszka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ernest-kokoszka.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Erebos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-erebos.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Elizawieta Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elizawieta-zajcew.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-elea-maus.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Czirna Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-czirna-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Bolesław Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-boleslaw-bankierz.html)|1|[140312](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140312-atak-na-rezydencje.html)|
|[Arkadiusz Klusiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arkadiusz-klusinski.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|1|[160506](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160506-wyscig-pajaka-z-terminuska.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Andrzej Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-sowinski.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Anatol Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anatol-weiner.html)|1|[160914](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160914-aleksandria-krwawa-aleksandria.html)|
|[Alfred Kukułka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alfred-kukulka.html)|1|[140401](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140401-mojra-moriath.html)|
|[Alegretta Tractus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alegretta-tractus.html)|1|[170517](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170517-zegarmistrz-i-alegretta.html)|
