---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Duży Tom
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 200423-lojalna-zdrajczyni           | szef lokalnego gangu Podwierckiego, który wybrał lojalność Felicji nad utrzymanie twardej kontroli nad swoim gangiem. Ktoś próbuje go zdjąć. | 0109-07-21 - 0109-07-24 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Felicja Melitniek    | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |
| Jan Łowicz           | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |
| Katja Nowik          | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |
| Kinga Kruk           | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |
| Melinda Teilert      | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |
| Natasza Aniel        | 1 | ((200423-lojalna-zdrajczyni)) |