---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Szymon Szynek
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 200930-lekarz-dla-elizy             | porucznik Noctis; zebrał grupę straceńców z Noctis i próbował ich osłonić przed nowym światem. Prawie stracił wszystkich, ale kilka osób dotarło do Elizy Iry. | 0082-02-10 - 0082-02-14 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Autofort Imperatrix  | 1 | ((200930-lekarz-dla-elizy)) |
| Eliza Ira            | 1 | ((200930-lekarz-dla-elizy)) |
| Karmina Alarel       | 1 | ((200930-lekarz-dla-elizy)) |
| Wanessa Pyszcz       | 1 | ((200930-lekarz-dla-elizy)) |