---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Stanisław Mirczak
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 180623-krzyk-w-wyplywowie           | katalista AvianXPress zostawiony sam sobie przez mocodawców. Trochę biurokrata, ale chroni ten teren i robi dobrą robotę jak tylko może. | 0109-07-02 - 0109-07-05 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Aiden Wielkołacz     | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Kajetan Bosman       | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Kalina Rotmistrz     | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Małgorzata Nowacka   | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |