---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Wioletta Bankierz"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|170101|chcąc zrehabilitować się u Andrei weszła w Unię z Laragnarhagiem i Pszczelakiem (zmanipulowana przez Melodię). Paradoksalnie, ma wysokie morale - widziała gorsze rzeczy.|[Patrol? Kralotyczne maskowanie!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|10/07/13|10/07/15|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161231|nie utrzymała sekretu przez 24h i wszystko powiedziała Melodii. Jest dobrze wytrenowana przez Wiktora Sowińskiego. Ciągnie ją do Diakonek.|[Eskalacja Czelimina, eskalacja Andrei](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|10/07/11|10/07/12|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161229|bardzo posłuszna Andrei, broni Silurii przed - jej zdaniem - niewłaściwymi oskarżeniami. Przerażona tym co widzi. Przez problemy hipernetowe ma dostęp do niewłaściwych sekretów; obiecała milczenie.|[Presja ze strony Czelimina](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|10/07/08|10/07/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160713|faktycznie porwana przez Zajcewów. Świadek tego, co dzieje się w Kompleksie Centralnym; zaseedowana przez Silurię ważnymi wiadomościami. Ewakuowana poza Kopalin.|[Jak ukraść ze Świecy Zajcewów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|10/07/04|10/07/06|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160412|która podjęła decyzję o przeniesieniu od Wiktora by nie marnować swego potencjału. Widząc co spotkało jej bohaterkę (Sabinę), zmieniła zdanie.|[Spleśniała dusza terminuski](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html)|10/07/01|10/07/02|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160404|która czerpie przyjemność z erotyki i seksu a nie tylko cierpi. |[The power of cute pet](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html)|10/06/25|10/06/26|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160403|która stoi bardziej po stronie Silurii niż Wiktora. Uratowana przed złamaniem przez Wiktora (o czym nie wie).|[Wiktor kontra Kadem i Świeca](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html)|10/06/23|10/06/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160723|która znalazła się między młotem (Bogdan Bankierz) a kowadłem (Wiktor Sowiński). Bodyguard Silurii z życzenia Wiktora.|[Czyj Jest Kompleks Centralny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|10/06/22|10/06/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160424|zrozpaczona po utracie Dagmary i chroniona przez Silurię przed złem tego świata. Zaczyna wykazywać inicjatywę.|[Uważaj, o czym marzysz](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|10/06/18|10/06/21|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160327|która się trochę otworzyła na Silurię i zaczęła się z nią zaprzyjaźniać. Zaczyna rozumieć podejście Diakonki i konfrontuje się z marnością swej egzystencji.|[Piećdziesiąt oblicz Szlachty](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|10/06/14|10/06/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160326|młoda, bardzo ładna, bardzo kompetentna osobista terminusa Wiktora. Prosty cel dla Silurii. Proaktywna i oportunistyczna karierowiczka. Groźna w walce.|[Siluria na salonach Szlachty](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|8|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html), [160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html), [160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wiktor-sowinski.html)|7|[160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html), [160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html), [160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|7|[160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html), [160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html), [160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Gerwazy Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gerwazy-myszeczka.html)|6|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html), [160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html), [160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|5|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|
|[Laragnarhag](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-laragnarhag.html)|5|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Sabina Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-sabina-sowinska.html)|4|[160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-elea-maus.html)|4|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|4|[160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html), [160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Rafael Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-rafael-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-melodia-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html)|
|[Julian Pszczelak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-julian-pszczelak.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Świeży Lilak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swiezy-lilak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Tadeusz Baran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tadeusz-baran.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Rudolf Jankowski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rudolf-jankowski.html)|2|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Rodion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rodion-zajcew.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|2|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html), [160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|2|[160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160403](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160403-wiktor-kontra-kadem-i-swieca.html)|
|[Lidia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-lidia-weiner.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Kajetan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kajetan-weiner.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|2|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Antoni Kurzamyśl](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-antoni-kurzamysl.html)|2|[160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html), [160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Aleksander Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aleksander-sowinski.html)|2|[160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html), [160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Tomasz Przodownik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tomasz-przodownik.html)|1|[160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|
|[Ryszard Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ryszard-weiner.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|1|[160404](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160404-the-power-of-cute-pet.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Mirabelka Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mirabelka-diakon.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Marcel Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marcel-bankierz.html)|1|[160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|
|[Lenart Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lenart-myszeczka.html)|1|[160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|
|[Laura Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laura-bankierz.html)|1|[160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-klara-blakenbauer.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Kirył Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kiryl-sjeld.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Kermit Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kermit-diakon.html)|1|[160326](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160326-siluria-na-salonach-szlachty.html)|
|[Katalina Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katalina-bankierz.html)|1|[161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Karina Łoszad](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-loszad.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Jurij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jurij-zajcew.html)|1|[160327](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160327-piecdziesiat-oblicz-szlachty.html)|
|[Joachim Kopiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kopiec.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Ireneusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ireneusz-bankierz.html)|1|[160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|
|[Fryderyk Chwost](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-fryderyk-chwost.html)|1|[160412](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160412-splesniala-dusza-terminuski.html)|
|[Fortitia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-fortitia-diakon.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Edward Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-diakon.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dionizy-kret.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Deiiw Podniebny Grom](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-deiiw-podniebny-grom.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Bogdan Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bogdan-bankierz.html)|1|[160723](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160723-czyj-jest-kompleks-centralny.html)|
|[Bianka Stein](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-bianka-stein.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Aurel Czarko](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aurel-czarko.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|1|[160424](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160424-uwazaj-o-czym-marzysz.html)|
|[Alojzy Przylaz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alojzy-przylaz.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alina-bednarz.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
