---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Dżony Słomian"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|170620|'rycerz kościoła'; pomniejszy dresik, wrobiony przez siły Biegusia w tłuczenie satanistów. Henryk go zainspirował do budowania armii... po czym Bieguś go odzyskał.|[Pułapka na Luksję](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|10/02/13|10/02/15|[Córka Lucyfera](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-corka-lucyfera.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Zenobi Klepiczek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zenobi-klepiczek.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Paweł Parobek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-pawel-parobek.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Luksja Pandemoniae](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-luksja-pandemoniae.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Henryk Siwiecki](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-henryk-siwiecki.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Henryk Kantosz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-henryk-kantosz.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Estrella Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-estrella-diakon.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Balbina Wróblewska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-balbina-wroblewska.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
|[Antoni Bieguś](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-antoni-biegus.html)|1|[170620](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170620-pulapka-na-luksje.html)|
