---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Kajetan Bosman
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 180623-krzyk-w-wyplywowie           | gwiazda pop chcąca dobrze. Boi się magii i zaawansowanej techniki i jest im nieufny. Skończył w więzieniu, aresztowany za próbę ucieczki (Paradoks). Nie wie o magii. | 0109-07-02 - 0109-07-05 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Aiden Wielkołacz     | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Kalina Rotmistrz     | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Małgorzata Nowacka   | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |
| Stanisław Mirczak    | 1 | ((180623-krzyk-w-wyplywowie)) |