---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
factions: "KADEM"
type: "PC"
title: "Paweł Sępiak"
---
# {{ page.title }}

## Postać 

### Motywacje (do czego dąży)

* **impuls**: "cytat"

### Zachowania (jaka jest)

* **metodyczny**: "jeszcze tylko 74 scenariusze do sprawdzenia i kopia będzie gotowa"
* **nieprzewidywalny**: "you know what? I love pushing buttons"
* **lojalny**: "I will most definitely die if I do this, but they're my nakama"

### Specjalizacje

* **drony i autonomiczne jednostki zwiadowcze** (robotyka + wyostrzone zmysły)
* **mimics** (golemy)
* **kopie i rekonstrukcje** (iluzje + dobra pamięć)
* **swarms** (AI)
* **"artefaktor oblatywacz"** (artefaktor + analityczny)
* **golemy**
* **magia detekcyjna**

### Umiejętności

* **AI**
* **robotyka**
* **pułapki**
* **broń energetyczna**
* **iluzje**
* **dywersja**
* **przesłuchania**
* **stalker**
* **kłamca**
* **dobra pamięć**
* **wystrzone zmysły**
* **szybki**
* **analityczny**

### Cechy:

|  Social Aggressive |  Social Devious |  Social Friendly |  Knowledge |  Craft |  Supernatural |  Fortitude |  Nimbleness |
|:==================:|:===============:|:================:|:==========:|:======:|:=============:|:==========:|:===========:|
|        -1          |        +1       |        -1        |     +1     |   +1   |       0       |     -1     |      0      |

### Specjalne

## Magia

### Szkoły magiczne

* **Technomancja**
* **Magia elementalna**
* **Magia zmysłów**
* **Magia transportu**

### Zaklęcia statyczne

* nazwa : link
* nazwa : link

## Zasoby i otoczenie

### Powiązane frakcje

* KADEM

### Kogo zna

* **Janek**: opis
* **okoliczni złomiarze**
* **śląskie uczelnie techniczne**
* **KADEM**

### Co ma do dyspozycji:

* **VISOR**: opis
* **KADEM experiments**: opis
* **Scrapyard**: opis
* **Rzeczy z Instytutu Technomancji**: opis

### Surowce

* 2
przynależne Quarki z Fazy Daemonica, co bardziej niebezpieczne eksperymenty Janka

# Opis

## Motto

"Tekst"

## Inne

krótki opis postaci, rzeczy, jakie warto pamiętać.

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|170519|główny mag misji. Buduje simulacra, zwiad dronami, robi mimiki, komunikator do Aegis... ogólnie, motor technologiczny.|[Odzyskać Aegis 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|10/08/21|10/08/22|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170405|mistrzowsko używał dron w iluzjach i jako oczy; też: odwracał uwagę celatida swoimi golemami. Detektor problemów Andżeliki VISORem.|[Chyba wolelibyśmy kartony...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|10/08/18|10/08/19|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150607|który próbował wszystko ogarnąć i by nie oszaleć po zebraniu danych scedował to na Norberta, samemu skupiając się na Hektorze.|[Brat przeciw bratu](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html)|10/05/07|10/05/08|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150604|pomysłodawca zniszczenia Izy bez dowodów i bez cienia prawdy przy użyciu umiejętności Hektora Blakenbauera.|[Proces bez szans wygrania](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|10/05/05|10/05/06|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150330|osoba, montująca drobnymi socjalnymi czynnościami jeden front KADEMu.|[Napaść na Annalizę](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|10/04/29|10/04/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150329|ekspert od twardych przesłuchań, który skutecznie włada paralizatorem|[Knowania Izy](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html)|10/04/25|10/04/28|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150313|zadający właściwe pytania obserwator.|[Ile tam było szczepow Spustoszenia](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|10/04/22|10/04/24|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150224|osoba adaptująca VISORa i oszukująca echo kralotha.|[Wojna domowa Spustoszenia](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html)|10/04/17|10/04/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150110|ekspert od "narkotyków" Spustoszających mieszkańców Kotów.|[Bezpieczna baza w Kotach](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|10/04/15|10/04/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|141115|mag KADEMu który bezbłędnie posługuje się działem strumieniowym.|[GS Aegis 0002](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|10/04/13|10/04/14|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|141119|mistrz snajperstwa przy użyciu VISORa.|[Antygona kontra Dracena](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|10/03/27|10/03/29|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170217|przekonał Judytę o epickości Silurii fałszywymi opowieściami, pomysłodawca imprezy na KADEMie i mistrz przekonywania Ignata odnośnie odkręcania planów ;-).|[Skradziona pozytywka Mausów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html)|10/02/28|10/03/02|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170111|twórca planu i dywersji mylącej Quasar; za plecami ochrony KADEMu przesłuchali EIS tak, że nie mogła niczego uzyskać|[EIS na kozetce](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|10/02/18|10/02/21|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150729|który zaproponował użycie kaczkoryzatora do bezstratniego odzyskania i uratowania Bogumiła Rojowca.|[Kaczuszka w servarze](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|10/01/19|10/01/21|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-siluria-diakon.html)|14|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html), [170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html), [141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html), [170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Julia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-julia-weiner.html)|6|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ignat-zajcew.html)|6|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html), [150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-oktawian-maus.html)|5|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Infensa Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infensa-diakon.html)|5|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Tamara Muszkiet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tamara-muszkiet.html)|4|[150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Zenon Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zenon-weiner.html)|3|[150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Robert Mięk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-robert-miek.html)|3|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html), [141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Quasar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-quasar.html)|3|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Marysia Kiras](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marysia-kiras.html)|3|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html), [141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|3|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Marian Welkrat](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-welkrat.html)|3|[150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Marcel Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marcel-bankierz.html)|3|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|
|[Infernia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infernia-diakon.html)|3|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|3|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|3|[150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Antygona Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-antygona-diakon.html)|3|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|3|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-wiktor-sowinski.html)|2|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Warmaster](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-warmaster.html)|2|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html)|
|[Salazar Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-salazar-bankierz.html)|2|[150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|
|[Norbert Sonet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-norbert-sonet.html)|2|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|2|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Marta Szysznicka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marta-szysznicka.html)|2|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|
|[Lucjan Kopidół](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lucjan-kopidol.html)|2|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Korwin Morocz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-korwin-morocz.html)|2|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Judyta Karnisz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-judyta-karnisz.html)|2|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html), [150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Joachim Kartel](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kartel.html)|2|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html), [150329](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150329-knowania-izy.html)|
|[Ilona Amant](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ilona-amant.html)|2|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-hektor-blakenbauer.html)|2|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Franciszek Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-maus.html)|2|[170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Estrella Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-estrella-diakon.html)|2|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html), [141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|2|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html), [150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Bogumił Rojowiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bogumil-rojowiec.html)|2|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[miślęg Pieluszka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-misleg-pieluszka.html)|1|[150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[echo Lugardhaira](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-echo-lugardhaira.html)|1|[150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Urszula Murczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-urszula-murczyk.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Tymoteusz Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-tymoteusz-maus.html)|1|[170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html)|
|[Teresa Koliczer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-koliczer.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[Sławek Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-slawek-blyszczyk.html)|1|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|
|[Szczepan Czarniek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szczepan-czarniek.html)|1|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html)|
|[Stefan Jasionek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stefan-jasionek.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[Sandra Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sandra-maus.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[Renata Souris](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-renata-souris.html)|1|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|
|[Pieluszka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-pieluszka.html)|1|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html)|
|[Olaf Rajczak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-olaf-rajczak.html)|1|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Ofelia Caesar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ofelia-caesar.html)|1|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[141119](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141119-antygona-kontra-dracena.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-melodia-diakon.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Maurycy Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maurycy-maus.html)|1|[170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html)|
|[Mariusz Trzosik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mariusz-trzosik.html)|1|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-marcelin-blakenbauer.html)|1|[150607](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150607-brat-przeciw-bratu.html)|
|[Maja Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-blyszczyk.html)|1|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|
|[Lugardhair](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lugardhair.html)|1|[150224](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150224-wojna-domowa-spustoszenia.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|1|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Karolina Kupiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-kupiec.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|1|[170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html)|
|[Jolanta Pirat](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jolanta-pirat.html)|1|[150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Joachim Kopiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kopiec.html)|1|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[Jerzy Buława](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jerzy-bulawa.html)|1|[150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Jan Wątły](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-watly.html)|1|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Jan Szczupak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-szczupak.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Gala Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-gala-zajcew.html)|1|[170217](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170217-skradziona-pozytywka-mausow.html)|
|[GS Aegis 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[GS Aegis 0002](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0002.html)|1|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|1|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[GS "Aegis" 0002](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0002.html)|1|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Ewa Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ewa-zajcew.html)|1|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[Eleonora Wiaderska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-eleonora-wiaderska.html)|1|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Eis](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-eis.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Edward Sasanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-sasanka.html)|1|[170519](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170519-odzyskac-aegis-0003.html)|
|[Demon_481](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-demon_481.html)|1|[150604](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150604-proces-bez-szans-wygrania.html)|
|[Bożena Górzec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bozena-gorzec.html)|1|[150110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150110-bezpieczna-baza-w-kotach.html)|
|[Basia Morocz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-basia-morocz.html)|1|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
|[Balrog Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-balrog-bankierz.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Aurelia Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-aurelia-maus.html)|1|[150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|
|[Annaliza Delfin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-annaliza-delfin.html)|1|[150330](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150330-napasc-na-annalize.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|1|[150313](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150313-ile-tam-bylo-szczepow-spustoszenia.html)|
|[Adam Lisek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adam-lisek.html)|1|[141115](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/141115-gs-aegis-0002.html)|
