---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
factions: "Srebrna Świeca"
type: "NPC"
title: "Tatiana Zajcew"
---
# {{ page.title }}

## Postać

### Motywacje (do czego dąży)

* **nastawiona na sprawiedliwość**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Zachowania (jaka jest)

* **pyskata**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć
* **ciekawska**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć
* **porywcza**: cytat_lub_opis_jak_to_rozumieć

### Specjalizacje

* **czynność_na_poziomie_specjalizacji**: opis

### Umiejętności

* **uczeń na terminusa**: opis
* **bard Zajcewów**: opis
* **córka seirasa**: opis

### Cechy

|  Social Aggressive |  Social Devious |  Social Friendly |  Knowledge |  Craft |  Supernatural |  Fortitude |  Nimbleness |
|:==================:|:===============:|:================:|:==========:|:======:|:=============:|:==========:|:===========:|
|       -1           |        -1       |         +1       |     +1     |   -1   |       0       |     +1     |     +1      |

### Specjalne
* **brak**

## Magia

### Szkoły magiczne

* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis
* **grupa_działań_magicznych**: opis

### Zaklęcia statyczne

* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link
* **nazwa_zaklęcia**: opis_zaklęcia_lub_link

## Zasoby i otoczenie

### Powiązane frakcje

* lojaliści

### Kogo zna

* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis
* **grupy_i_frakcje_które_zna_i_które_ją_znają**: opis

### Co ma do dyspozycji:

* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis
* **sprzęt_do_jakiego_ma_dostęp_i_postać_charakteryzuje**: opis

### Surowce

* **Wartość**: 1/2/3
* **Pochodzenie**: dlaczego_1_2_lub_3_i_jak_zarabia

# Opis

krótki opis postaci, rzeczy, jakie warto pamiętać.

### Koncept

Wysokopoziomowy koncept postaci, 1-2 zdania.

### Motto

"Tekst"

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|170122|ma małą sieć sensorów Iriny dookoła Śląska. Odkryła, że Karradrael poluje na ludzi i... nie są w stanie nic z tym zrobić.|[Gambit Anety Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|10/07/19|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170101|szczera lojalistka, przyzywa Śledzika tam, gdzie Andrei jest potrzebny, trochę podsłuchuje (nie Andreę) by zdać Andrei relację co się dzieje.|[Patrol? Kralotyczne maskowanie!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|10/07/13|10/07/15|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161231|jednak nie ona dowodzi Zajcewami a Rodion ;-). Dziewczyna na posyłki. Ale ma swój moment - przyzywa Śledzika Żarłacza zębem dziadka Kiryła...|[Eskalacja Czelimina, eskalacja Andrei](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|10/07/11|10/07/12|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161229|dobry humor, wysokie morale, chce współpracować z Andreą i oddaje jej swoje siły i umiejętności do dyspozycji. Jasny punkt.|[Presja ze strony Czelimina](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|10/07/08|10/07/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160713|ochotniczka wyciągająca Zajcewkommando przez ad-hocowy portal. Oddała dowodzenie Dionizemu, zgodnie z planem do momentu ewakuacji. Poza Kopalinem.|[Jak ukraść ze Świecy Zajcewów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|10/07/04|10/07/06|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151202|która prawidłowo oceniła sytuację i użyła Fire Suita w odpowiednim momencie... by zawieść w kontakcie z Aliną. Vendetta przegrana i zamknięta.|[Zdobycie węzła Vladleny](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html)|10/06/15|10/06/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151124|mastermind za nieudolnym wrabianiem prokuratora która zakłada Fire Suit by wykazać nieprawość prokuratora.|[Odbudowa relacji konfliktem](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|10/06/13|10/06/14|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151021|która ma zły dzień. Wpierw Wiktor upokarza ją na Arenie Maximus, potem Hektor uniemożliwia jej wygranie zakładu. Sponiewierana i poniżona. |[Przebudzenie Mojry](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|10/06/02|10/06/03|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151110|wróg Hektora, która nie chce odpuścić; stoi za pojawieniem się Romea Diakona.|[Romeo i... Hektor](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151014|która stała się kamyczkiem, który pociągnął za sobą lawinę (współpracowała z Vladleną).|[Jedno słowo prawdy za dużo](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|140708|która zniknęła; udała się do Swietłany.|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|10/01/21|10/01/22|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140611|która przybyła do Rezydencji Blakenbauerów jako ambasador dobrej woli Iriny a skończyła z przekształconym przez Tatianę wzorem magicznym (<3 na Hektora).|[Rezydencja Blakenbauerów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|10/01/15|10/01/16|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140208|uczennica na terminusa, która zniknęła i wpadła w koszmarne kłopoty (porwana), więc trzeba ją ratować.|[Na ratunek terminusce](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|10/01/13|10/01/14|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140409|potencjalna ofiara Iriny by przekonać Swietłanę.|[Czwarta frakcja Zajcewów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|
|140408|"pen-pal" Swietłany i ta, która wezwała kapłankę Fłamii do Polski.|[Czarny Kamaz](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|10/01/01|10/01/02|[Nie umieszczone, Anulowane](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-anulowane.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|9|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html), [140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html), [140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-hektor-blakenbauer.html)|8|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Wacław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waclaw-zajcew.html)|5|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html), [140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html), [140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|5|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-marcelin-blakenbauer.html)|5|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Irina Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irina-zajcew.html)|5|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html), [140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html), [140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|5|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Wioletta Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wioletta-bankierz.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|4|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|4|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|4|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-alina-bednarz.html)|4|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Świeży Lilak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swiezy-lilak.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-wiktor-sowinski.html)|3|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Swietłana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swietlana-zajcew.html)|3|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html), [140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-siluria-diakon.html)|3|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Rudolf Jankowski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rudolf-jankowski.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Rafael Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-rafael-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-melodia-diakon.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Laragnarhag](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-laragnarhag.html)|3|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|3|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-dionizy-kret.html)|3|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html), [151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|3|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Vladlena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-vladlena-zjacew.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|2|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|2|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Rodion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rodion-zajcew.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Otton Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-otton-blakenbauer.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Marian Łajdak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marian-lajdak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|2|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Lidia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-lidia-weiner.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Kirył Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kiryl-sjeld.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Katalina Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katalina-bankierz.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Julian Pszczelak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-julian-pszczelak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [161229](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161229-presja-ze-strony-czelimina.html)|
|[Ika](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ika.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Grzegorz Czerwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-czerwiec.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|2|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html), [151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Bożena Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bozena-zajcew.html)|2|[140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html), [140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html)|
|[Borys Kumin](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-borys-kumin.html)|2|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Bianka Stein](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-bianka-stein.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Benjamin Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-benjamin-zajcew.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|2|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html), [140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Adrian Murarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-murarz.html)|2|[151202](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151202-zdobycie-wezla-vladleny.html), [151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Zdzisław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-zdzislaw-zajcew.html)|1|[140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Yakim Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-yakim-zajcew.html)|1|[140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html)|
|[Wojciech Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wojciech-tecznia.html)|1|[140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Whisperwind](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-whisperwind.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Waldemar Zupaczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waldemar-zupaczka.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Teresa Żyraf](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-zyraf.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Tadeusz Baran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1705-tadeusz-baran.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Sebastian Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sebastian-tecznia.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Rufus Czubek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rufus-czubek.html)|1|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Quasar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-quasar.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Patryk Kloszard](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-patryk-kloszard.html)|1|[151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Patrycja Krowiowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-patrycja-krowiowska.html)|1|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|1|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|1|[151110](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151110-romeo-i-hektor.html)|
|[Milena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-diakon.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Malwina Krówka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malwina-krowka.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Maja Kos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-kos.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Maciej Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maciej-zajcew.html)|1|[140409](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140409-czwarta-frakcja-zajcewow.html)|
|[Krystalia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-krystalia-diakon.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1707-klara-blakenbauer.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Kaspian Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kaspian-bankierz.html)|1|[140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Karina Łoszad](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-loszad.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Kajetan Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-kajetan-weiner.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Juliusz Szaman](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-juliusz-szaman.html)|1|[140208](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140208-na-ratunek-terminusce.html)|
|[Joachim Kopiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-joachim-kopiec.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Ilarion Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ilarion-zajcew.html)|1|[140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Gustaw Siedeł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gustaw-siedel.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Gerwazy Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gerwazy-myszeczka.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|1|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Franciszek Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-myszeczka.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Franciszek Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-maus.html)|1|[140611](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140611-rezydencja-blakenbauerow.html)|
|[Estera Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-estera-piryt.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-elea-maus.html)|1|[160713](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160713-ukrasc-ze-swiecy-zajcewow.html)|
|[Edward Sasanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-sasanka.html)|1|[151021](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151021-przebudzenie-mojry.html)|
|[Deiiw Podniebny Grom](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-deiiw-podniebny-grom.html)|1|[161231](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161231-eskalacja-czelimina-andrei.html)|
|[Dalia Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dalia-weiner.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Czirna Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-czirna-zajcew.html)|1|[151124](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151124-odbudowa-relacji-konfliktem.html)|
|[Czarny Kamaz 314](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-czarny-kamaz-314.html)|1|[140408](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140408-czarny-kamaz.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
|[Anastazja Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anastazja-sjeld.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Alojzy Przylaz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alojzy-przylaz.html)|1|[170101](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170101-patrol-kralotyczne-maskowanie.html)|
