---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Bonifacy Samszar
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 230328-niepotrzebny-ratunek-mai     | wyraził swoje niezadowolenie wobec Karolinusa za zaczepianie Verlenów i że przez to porwali Maję XD. Dał mu dostęp do kamer i skłonił go do odbicia Mai. | 0095-06-30 - 0095-07-02 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| AJA Szybka Strzała   | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Apollo Verlen        | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Fiona Szarstasz      | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Karolinus Samszar    | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Maja Samszar         | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Romeo Verlen         | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |
| Viorika Verlen       | 1 | ((230328-niepotrzebny-ratunek-mai)) |