---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: OO Trasman
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 210901-stabilizacja-bramy-eterycznej | silnie ekranowana przed Eterem jednostka wezwana przez Medeę do naprawy Bramy. | 0111-12-05 - 0111-12-08 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Arianna Verlen       | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Eustachy Korkoran    | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Flawia Blakenbauer   | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Gilbert Bloch        | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Janus Krzak          | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Klaudia Stryk        | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Leona Astrienko      | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Martyn Hiwasser      | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Medea Sowińska       | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| OO Kanagar           | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| OO Netrahina         | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |
| Seweryn Atanair      | 1 | ((210901-stabilizacja-bramy-eterycznej)) |