---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Sylwia Perikas
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 210311-studenci-u-verlenow          | 20 lat, bardzo chciała się wyrwać z domu, zafascynowana Apollem. Nie wychodziła mu prawie z łóżka, całkowicie zaniedbując młodych. | 0096-11-18 - 0096-11-24 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Apollo Verlen        | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Arianna Verlen       | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Dariusz Blakenbauer  | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Maja Samszar         | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Michał Perikas       | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Rafał Perikas        | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Rufus Samszar        | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |
| Viorika Verlen       | 1 | ((210311-studenci-u-verlenow)) |