---
layout: cybermagic-karta-postaci
categories: profile
factions: ""
owner: "public"
title: "X Y"
---

# {{ page.title }}

## Kim jest

### W kilku zdaniach



### Co się rzuca w oczy

* 
* 

### Jak sterować postacią

* 
* 
* 

## Mechanika

### Znaczące Czyny i Osiągnięcia (3)

* 
* 
* 

### Co się rzuca w oczy: Atuty i Przewagi (3, 6)

* AKCJA: 
* AKCJA: 
* CECHA: 
* COŚ: 

### Serce i Wartości (3)

* 
    * 
    * 
    * 
* 
    * 
    * 
* 
    * 
    * 
    * 

### Typowe problemy z którymi sobie nie radzi; Słabości (-3)

* CORE WOUND: ""
* CORE LIE: ""
* 

### Magia (3M)

#### W czym jest świetna

* 

#### Jak się objawia utrata kontroli

* 
* 

### Specjalne

* .

## Inne

### Wygląd

* 

### Coś Więcej

* .

### Endgame

* ?
