---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Estella Evans
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 211229-szpieg-szpiegowi-szpiegiem   | dziennikarka i performerka oryginalnie z Neikatis, teraz z Valentiny; Roland był pod przykrywką jej BoyToy w stoczni Neotik. | 0111-01-03 - 0111-01-07 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Berenika Roldan      | 1 | ((211229-szpieg-szpiegowi-szpiegiem)) |
| Roland Sowiński      | 1 | ((211229-szpieg-szpiegowi-szpiegiem)) |