---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Franciszek Tocz
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi | lekarz o negocjowalnej moralności. Znajdował osoby pasujące do profilu BlackTech i wysyłał je dalej. Martyn uznał, że jest zamieszany. Zginął do Paradoksu Martyna. HE DIDN'T KNOW! | 0079-09-13 - 0079-09-16 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Adela Kołczan        | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |
| Adrian Kozioł        | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |
| Irena Czakram        | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |
| Kasia Pieprz         | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |
| Martyn Hiwasser      | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |
| Paweł Pieprz         | 1 | ((210912-medyk-przeciwko-cieniaszczytowi)) |