---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
title: "Quasar"
---
# {{ page.title }}

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|180318|sabotuje wszelkie próby wskrzeszania kralotha mogące zagrozić KADEMowi (czyli wszystkie!).|[Czyżby drugi kraloth?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|10/12/05|10/12/07|[Adaptacja kralotyczna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-adaptacja-kralotyczna.html)|
|170405|która pełni rolę koordynatorki i administratorki KADEMu. Przyniesie, poda, dopyta, załatwi...|[Chyba wolelibyśmy kartony...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|10/08/18|10/08/19|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170222|skutecznie odparła liczne ataki magów KADEMu na Renatę. Tym razem jej umiejętności były przetestowane do maksimum...|[Renata Souris i echo Urbanka...](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html)|10/08/14|10/08/15|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170215|nie da się nabrać na sztuczki Renaty, monitoruje i dostarcza danych gdy potrzeba.|[To się nazywa 'łupy wojenne'?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|10/08/14|10/08/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170104|ucho wiecznie podsłuchujące cokolwiek się nie dzieje. Gumowe ucho KADEMu. Koordynuje i informuje * magów KADEMu o wszystkich potencjalnych problemach.|[Spalone generatory pryzmatyczne](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html)|10/08/08|10/08/09|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161207|zintegrowana z Zamkiem As'Caen, broniąca się przed Esurit na czas leczenia ofiar i bezpiecznie ewakuująca wszystkich do Fazy Daemonica|[Lizanie ran na KADEMie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html)|10/08/05|10/08/07|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150704|która wprowadziła pełny lockdown KADEMu by przebudować system zabezpieczeń w coś, co na pewno zadziała.|[Najskrytszy sekret Tamary](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|10/05/11|10/05/12|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170111|to nie był jej dzień. Wpierw Ilona obeszła jej monitoring, potem za jej plecami Paweł i Siluria opracowali sposób, by Franciszek przesłuchał Eis. A ona nadal nic nie wie.|[EIS na kozetce](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|10/02/18|10/02/21|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|161218|która wiecznie słucha w Zamku As'caen i próbuje monitorować absolutnie wszystko - np. czemu Warmasterowi 'odbiło'.|[Zazdrość Warmastera](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|10/02/01|10/02/03|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|140708|ciężko uszkodzona przez Whisper (przeżyła dzięki Irinie); przejmuje dowodzenie walką przeciwko Inwazji. Ostrzeżona JAK działa Inwazja.|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|10/01/21|10/01/22|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|150729|która błyskawicznie szybko złamała złożony artefakt wykorzystany przez Karolinę; wykryła podobieństwo do wiedzy EAM.|[Kaczuszka w servarze](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|10/01/19|10/01/21|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|140625|która powiedziała Andrei i Irinie dość ponure wieści odnośnie Inwazji. Jak się okazuje, wiedziała sporo o celach Agresta i pracowała z nim nad odnalezieniem agentów Inwazji.|[Ostatnia Saith](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|10/01/19|10/01/20|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140618|jako paranoiczka, widząca potencjalnych agentów Inwazji w każdym; skłonna do ostrożnej współpracy z Blakenbauerami i Iriną pod wpływem Andrei.|[Upadek Agresta](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|10/01/17|10/01/18|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|
|140320|która stoi za magicznymi samochodami i ucięła Andreę gdy ta chciała się czegoś dowiedzieć, bo to plan przeciw Inwazji a Quasar jest odporna na Inwazję. Aha, złożyła donos na Siedeła.|[Sprawa magicznych samochodów](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|10/01/07|10/01/08|[Druga Inwazja](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-druga-inwazja.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|10|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [170222](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|9|[170222](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Norbert Sonet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-norbert-sonet.html)|5|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Whisperwind](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-whisperwind.html)|4|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|4|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|4|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Bogumił Rojowiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bogumil-rojowiec.html)|4|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|4|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html), [140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Wacław Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waclaw-zajcew.html)|3|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Paweł Sępiak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-pawel-sepiak.html)|3|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Karolina Kupiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-karolina-kupiec.html)|3|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Ilona Amant](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ilona-amant.html)|3|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Grzegorz Czerwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-grzegorz-czerwiec.html)|3|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|3|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Teresa Żyraf](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-teresa-zyraf.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Sebastian Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-sebastian-tecznia.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Saith Flamecaller](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-flamecaller.html)|2|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Renata Souris](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-renata-souris.html)|2|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [170222](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html)|
|[Netheria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-netheria-diakon.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|2|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|2|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|2|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Maja Kos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-kos.html)|2|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Maja Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maja-blyszczyk.html)|2|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html), [161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Lucjan Kopidół](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-lucjan-kopidol.html)|2|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html), [170222](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|2|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Jan Wątły](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-jan-watly.html)|2|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html), [150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Irina Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-irina-zajcew.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Infernia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infernia-diakon.html)|2|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Ika](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ika.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-ignat-zajcew.html)|2|[161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Franciszek Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-maus.html)|2|[161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Estera Piryt](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-estera-piryt.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Eis](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-eis.html)|2|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Dracena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dracena-diakon.html)|2|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Dariusz Kopyto](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-dariusz-kopyto.html)|2|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Benjamin Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-benjamin-zajcew.html)|2|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html), [140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Anna Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-myszeczka.html)|2|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html), [161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html)|
|[Wojciech Tecznia](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wojciech-tecznia.html)|1|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|
|[Wojciech Czapiek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-wojciech-czapiek.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Warmaster](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-warmaster.html)|1|[161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Waldemar Zupaczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-waldemar-zupaczka.html)|1|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|
|[Urszula Murczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-urszula-murczyk.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Tamara Muszkiet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tamara-muszkiet.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Sławek Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-slawek-blyszczyk.html)|1|[170405](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170405-chyba-wolelibysmy-kartony.html)|
|[Swietłana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swietlana-zajcew.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Salazar Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-salazar-bankierz.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Saith Kameleon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-kameleon.html)|1|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|
|[Saith Catapult](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-catapult.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Roksana Czapiek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roksana-czapiek.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Renata Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-renata-maus.html)|1|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|
|[Radosław Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-radoslaw-weiner.html)|1|[161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Otton Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-otton-blakenbauer.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-oktawian-maus.html)|1|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[Mordecja Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mordecja-diakon.html)|1|[161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Melodia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-melodia-diakon.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Mateusz Nieborak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mateusz-nieborak.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Marta Szysznicka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marta-szysznicka.html)|1|[161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html)|
|[Marianna Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marianna-sowinska.html)|1|[170104](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170104-spalone-generatory-pryzmatyczne.html)|
|[Maria Przysiadek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-maria-przysiadek.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Marek Kromlan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-marek-kromlan.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Malwina Krówka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malwina-krowka.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Liliana Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-liliana-sowinska.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Krystalia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-krystalia-diakon.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Karol Poczciwiec](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karol-poczciwiec.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Karina Paczulis](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karina-paczulis.html)|1|[161207](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161207-lizanie-ran-na-kademie.html)|
|[Juliusz Szaman](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-juliusz-szaman.html)|1|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|
|[Judyta Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-judyta-maus.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Jolanta Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jolanta-sowinska.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Hralglanath](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hralglanath.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Hieronim Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-hieronim-maus.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Gustaw Siedeł](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gustaw-siedel.html)|1|[140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[GS Aegis 0002](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0002.html)|1|[150729](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150729-kaczuszka-w-servarze.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|1|[150704](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150704-najskrytszy-sekret-tamary.html)|
|[Filip Czółno](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-filip-czolno.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Elżbieta Niemoc](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-elzbieta-niemoc.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Elea Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-elea-maus.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Echo Jakuba Urbanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-echo-jakuba-urbanka.html)|1|[170222](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170222-renata-souris-i-echo-urbanka.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Damian Bródka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-damian-brodka.html)|1|[140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Bójka Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-bojka-diakon.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Balrog Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-balrog-bankierz.html)|1|[170111](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170111-eis-na-kozetce.html)|
|[Artur Żupan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-artur-zupan.html)|1|[180318](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180318-czyzby-drugi-kraloth.html)|
|[Anna Kozak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kozak.html)|1|[140625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140625-ostatnia-saith.html)|
|[Andrzej Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-andrzej-sowinski.html)|1|[140618](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140618-upadek-agresta.html)|
|[Amelia Eter](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-amelia-eter.html)|1|[140320](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140320-sprawa-magicznych-samochodow.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|1|[140708](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/140708-druga-inwazja.html)|
|[Adrian Kropiak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-kropiak.html)|1|[161218](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161218-zazdrosc-warmastera.html)|
|[Abelard Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-abelard-maus.html)|1|[170215](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170215-to-sie-nazywa-lupy-wojenne.html)|
