---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: OO Królowa Kosmicznej Chwały
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly | najbardziej dysfunkcyjna jednostka pod kontrolą Orbitera - służy do łamania karier obiecujących oficerów i sabotażu programu kosmicznego Aurum. Arianna przejęła nad tą jednostką dowodzenie. | 0100-03-08 - 0100-03-14 |
| 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine | część sprzętu rozsprzedana, ledwo sprawna TAI Semla (w trybie uśpionym), załoga jest w konflikcie: Aurum - nie-Aurum i niekoniecznie chcą współpracować. | 0100-03-16 - 0100-03-18 |
| 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja | okazuje się, że było mnóstwo małych sabotowanych rzeczy na zewnątrz; m.in. scrambler TAI. Po usunięciu, TAI Semla zaczęła działać. | 0100-03-19 - 0100-03-23 |
| 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku | ruszyła. Aktywna i w miarę sprawna, ale załoga nieprzeszkolona. Arianna przerwała ćwiczenia by wszystkich doprowadzić do zdolności działania. | 0100-03-25 - 0100-04-06 |
| 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej | wreszcie zaczęła działać, choć jest jeszcze brzydsza niż kiedykolwiek. Faktycznie statek patchworkowy. | 0100-04-10 - 0100-04-17 |

## Progresja


| Opowieść | Progresja | Końcowa data |
| ---- | ---- | ---- |
| 220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly | jeszcze 5 dni zajmie przebudowywanie torów i sensorów itp by doszła do jakiegokolwiek funkcjonowania. | 0100-03-14
| 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej | doprowadzona do 50% funkcjonowania wszystkich systemów; jeszcze 1-2 miesiące w dokach i będzie w pełni sprawna. | 0100-04-17
| 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej | całkowicie poprzerzucana załoga, by nie była zbyt skuteczna. Arianna i większość załogi -> Astralna Flara. | 0100-04-17

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Arianna Verlen       | 5 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja; 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Daria Czarnewik      | 5 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja; 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Arnulf Perikas       | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Erwin Pies           | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Maja Samszar         | 4 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja; 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku)) |
| Leona Astrienko      | 3 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| Stefan Torkil        | 3 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Władawiec Diakon     | 3 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| Alezja Dumorin       | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Grażyna Burgacz      | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Klaudiusz Terienak   | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Leszek Kurzmin       | 2 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Szymon Wanad         | 2 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly; 220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine)) |
| Tomasz Ruppok        | 2 | ((220928-kapitan-verlen-i-pojedynek-z-marine; 221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Adam Chrząszczewicz  | 1 | ((221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| Antoni Kramer        | 1 | ((221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Hubert Kerwelenios   | 1 | ((221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| Klarysa Jirnik       | 1 | ((220921-kapitan-verlen-i-krolowa-kosmicznej-chwaly)) |
| Marcelina Trzęsiel   | 1 | ((221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku)) |
| Mariusz Bulterier    | 1 | ((221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| OO Tucznik Trzeci    | 1 | ((221026-kapitan-verlen-i-koniec-przygody-na-krolowej)) |
| Romeo Verlen         | 1 | ((221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku)) |
| Rufus Warkoczyk      | 1 | ((221019-kapitan-verlen-i-pierwszy-ruch-statku)) |
| Szczepan Myrczek     | 1 | ((221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |
| Tomasz Dojnicz       | 1 | ((221012-kapitan-verlen-i-niezapowiedziana-inspekcja)) |