Korporacja 

Stereotypowa korporacja z toksycznym szefem i pracownikami, których dusze są pożerane przez szarą codzienność.




- alam pożarowy (ćwiczenia)
- wywiad (dziennikarze)
- audyt funduszy unijnych (przenoszenie stołów itp)
- negocjacje podwyżki
- hackaton
- 3 klientów 1 deadline
- kluczowy npc chory trzeba jechać do klienta
- wizyta zagranicznego klienta, przychodzi staruszka z pretensjami, że nie chcieliśmy przyjąć jej syna
- ochroniarz ukrywa znalezionego na śmietniku kota pod biurkiem
- impreza-niespodzianka, bo X wychodzi za mąż
- szkolenie z dawania feedbacku (po godzinach, w sobotę)
- bieg charytatywny 