---
layout: default
categories: faction
title: "Miasto Czapkowik Reptiljanie"
---
# {{ page.title }}

# Historia:
## Plany

|Misja|Plan|Kampania|
|-----|------|------|
|[Jaszczur Love Story](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180421-jaszczur-love-story.html)|część z Czapkowikich Reptiljan chce izolacji i usunięcia zbiegłych jaszczurów (Alfreda i Kamili)|Dusza Czapkowika|
|[Jaszczur Love Story](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/180421-jaszczur-love-story.html)|część z Czapkowikich Reptiljan chce władzy nad światem (jak to reptiljanie)|Dusza Czapkowika|

