---
layout: cybermagic-karta-postaci
categories: profile
factions: ""
owner: "public"
title: "X Y"
---

# {{ page.title }}

## Kim jest

### W kilku zdaniach



### Co się rzuca w oczy

* Motto: ""
* 

### Jak sterować postacią

* 
* 
* 

## Mechanika

### Znaczące Czyny i Osiągnięcia (3)

* 
* 
* 

### Co się rzuca w oczy: Atuty, Przewagi, Zasoby (3, 6)

* ATUT: 
* PRACA: 
* CECHA: 
* COŚ: 

### Typowe problemy z którymi sobie nie radzi; Słabości (-3)

* CORE WOUND: ""
* CORE LIE: ""
* 
* 
* 

### Serce i Wartości (3)

* Wartości
    * TAK: 
    * NIE: 
    * 
* Ocean
    * E:, N:, C:, A:, O:
    * 
* Silnik
    * 
    * 
    
## Inne

### Wygląd

.

### Coś Więcej

* ?

### Endgame

* ?
