---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Mariola Tralment
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 191105-zaginiona-soniczka           | soniczka Ataienne. Poszła do autoklubu fitness i następne co pamięta to - spotkała się z ludźmi Grzymościa którzy zaczęli ją łamać by przetransportować na "fazę drugą". | 0110-06-28 - 0110-06-29 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Ataienne             | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |
| Erwin Galilien       | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |
| Mariusz Trzewń       | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |
| Mateusz Kardamacz    | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |
| Pięknotka Diakon     | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |
| Tymon Grubosz        | 1 | ((191105-zaginiona-soniczka)) |