---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Nikodem Larwent
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 200502-po-co-atakuja-minerwe        | sponsor Technożerców z Aurum; zapewnił im Infiltratora i niszczyciel TAI. Chce wejść na rynek Szczelińca, TAI cywilne - i nie zawaha się przed użyciem sabotażu. | 0110-08-22 - 0110-08-24 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Feliks Mirtan        | 1 | ((200502-po-co-atakuja-minerwe)) |
| Halina Sermniek      | 1 | ((200502-po-co-atakuja-minerwe)) |
| Kreacjusz Diakon     | 1 | ((200502-po-co-atakuja-minerwe)) |
| Minerwa Metalia      | 1 | ((200502-po-co-atakuja-minerwe)) |
| Pięknotka Diakon     | 1 | ((200502-po-co-atakuja-minerwe)) |