---
categories: profile
factions: 
owner: public
title: Grzegorz Chropst
---

# {{ page.title }}


# Generated: 



## Dokonania


| Opowieść | Dokonanie | Daty |
| ---- | ---- | ---- |
| 201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci | siły porządkowe Orbitera; czasem polują sobie na Elainkę w Czarnym Sektorze z nudów. Dostał wpiernicz od Eleny, acz ją zranił. | 0111-02-15 - 0111-02-16 |

## Relacje Aktor - Aktor


| Z kim | Intensywność | Opowieści |
| ---- | ---- | ---- |
| Diana Arłacz         | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Elena Verlen         | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Jasmina Perikas      | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |
| Klaudia Stryk        | 1 | ((201224-nieprawdopodobny-zbieg-okolicznosci)) |