---
layout: inwazja-karta-postaci
categories: profile
factions: "Kurtyna, Srebrna Świeca"
type: "NPC"
title: "Vladlena Zajcew"
---
# {{ page.title }}

## Postać 

### Motywacje (do czego dąży)

* **MET: Gorąca krew**: 
    * _Aspekty_: playful, urocza
    * _Opis_: 
* **MET: Strażnik tajemnic**:
    * _Aspekty_: milczy jak grób, pilny, pracowity
    * _Opis_: 

### Umiejętności

* **Arystokrata**:
    * _Aspekty_: arystokratka SŚ, kod kwiatowy, sekretarka Emilii, intrygantka
    * _Opis_: 
* **Strażnik tajemnic**: 
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* **Poezja nihilistyczna**:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* **Miłośnik łamigłówek**:
    * _Aspekty_: wszelkiego rodzaju puzzle
    * _Opis_: 
    
### Silne i słabe strony:

* **niezłomny umysł**:
    * _Aspekty_: wyjątkowo odporna na zastraszanie i przemoc
    * _Opis_: 
* ****: 
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 

## Magia

### Szkoły magiczne

* **Magia elementalna**:
    * _Aspekty_: magia ognia Zajcewów
    * _Opis_: 

### Zaklęcia statyczne

* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****: 
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 

## Otoczenie

### Powiązane frakcje

{{ page.factions }}

### Zarobki

* ?

### Znam

* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 

### Mam

* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 
* ****:
    * _Aspekty_: 
    * _Opis_: 

# Opis

Vladlena jest istotą sprzeczności. Nie jest najsilniejszą czarodziejką w okolicy; mówiąc więcej, jest jedną ze słabszych czarodziejek rodu Zajcew, ale jest za to bardzo pilna i pracowita. Drobnej budowy, gorącokrwista Zajcewka, która mało mówi lecz pilnuje całej siatki informacyjnej Emilii i w pewien sposób wykonuje za Emilię część jej brudnej roboty.
Vladlena lubi magów, ale raczej działa w samotności. Bawi się z przeciwnikami jak kot z myszą, działając trochę jak pająk naganiający sobie do sieci ofiary. Nie działa bezpośrednio.
Kocha piękno (a szczególnie kod kwiatowy) i zawsze znajdzie czas na dobrą poezję. Specjalizuje się w poezji nihilistycznej, co brzmi dziwnie… do momentu, aż ktoś lepiej pozna Vladlenę.
Bardzo dobra we wszelkiego rodzaju puzzlach.
Wyjątkowo odporna na zastraszanie i przemoc; żyje tylko dzięki temu, że potrafi się postawić całemu światu i uśmiechnąć się do niego elegancko w obliczu tortur.
Pod wpływem stresu i silnej presji potrafi wejść w tryb bardzo psychopatyczny; szybciej zniszczy wszystko niż przegra.


### Koncept

Wysokopoziomowy koncept postaci, 1-2 zdania.

### Motto

"Tekst"

# Historia:

## Dokonania:

|Data|Dokonanie|Misja|Początek|Koniec|Kampania|
|-----|------|------|-----|------|------|
|161012|z dość desperackimi pomysłami odnośnie syberionu i zniszczenia Kompleksu Centralnego. Na szczęście poprosiła też o telefon do Emilii.|[Kontratak Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|10/07/22|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|170122|z Rezydencji Blakenbauerów oddaje siły Kurtyny pod kontrolę Anety Rainer, by uderzyć w Kompleks Centralny.|[Gambit Anety Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|10/07/19|10/07/23|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|160810|koordynująca działania Iriny Zajcew i Emilii Kołatki z Blakenbauerami; fizycznie w Rezydencji. Też: z kuzynami buduje broń Blakenbauerom ;-).|[Zaszczepić Adriana Murarza!](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|10/07/09|10/07/11|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151212|która pogodziła się z tym, że Fire Suit wybrał Hektora a nie ją czy Tatianę; chce współpracować z Hektorem.|[Antyporadnik wędkarza Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|10/06/19|10/06/20|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151014|która nawet w stazie robi problemy a jej plan awaryjny dał duże korzyści Zajcewom kosztem Blakenbauerów.|[Jedno słowo prawdy za dużo](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|10/05/31|10/06/01|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151007|wielka przegrana tej misji. Edwin wyedytował jej pamięć, zablokował dopalacze szukające a do tego montowane jest przeciw niej oskarżenie.|[Nigdy dość przyjaciół: Szlachta i Kurtyna](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|10/05/29|10/05/30|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|151001|z desperackim planem użycia Spustoszenia który miał szanse powodzenia... i gdyby się udało, to to byłoby straszne.|[Plan ujawnienia z Hipernetu](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|10/05/21|10/05/22|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150819|która pokazała nieco bardziej drapieżną naturę niż tylko cicha sekretarka i wyciągnęła sporo od Hektora za utrzymanie sojuszu.|[Krótki antyporadnik o sojuszach](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html)|10/05/17|10/05/18|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150728|urocza sekretarka Emilii zapraszająca Marcelina na bal; wobec Hektora formalna i chłodna.|[Sojusz przeciwko Szlachcie](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|10/05/15|10/05/16|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|
|150625|niesamowicie lojalna asystentka Emilii Kołatki która najpewniej stała za intrygą Alisy w sprawie Hektora.|[Poligon kluczem do Marcelina?](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|10/05/09|10/05/10|[Powrót Karradraela](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/kampania-powrot-karradraela.html)|


## Relacje z postaciami:

|Z kim|Intensywność|Na misjach|
|-----|------|------|
|[Hektor Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-hektor-blakenbauer.html)|9|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Edwin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edwin-blakenbauer.html)|9|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Siluria Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1805-siluria-diakon.html)|7|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Wiktor Sowiński](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wiktor-sowinski.html)|5|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Margaret Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-margaret-blakenbauer.html)|4|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Diana Weiner](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-diana-weiner.html)|4|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Otton Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-otton-blakenbauer.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Marcelin Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-marcelin-blakenbauer.html)|3|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[GS "Aegis" 0003](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-gs-aegis-0003.html)|3|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Dionizy Kret](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dionizy-kret.html)|3|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Adrian Murarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-adrian-murarz.html)|3|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html), [151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Tatiana Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tatiana-zajcew.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Saith Kameleon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-kameleon.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Patrycja Krowiowska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-patrycja-krowiowska.html)|2|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Mojra](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mojra.html)|2|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Leokadia Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-leokadia-myszeczka.html)|2|[150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Klara Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-klara-blakenbauer.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Karradrael](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-karradrael.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Karolina Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-karolina-maus.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Ignat Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1802-ignat-zajcew.html)|2|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html), [150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Emilia Kołatka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-emilia-kolatka.html)|2|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html), [150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Arazille](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-arazille.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Amanda Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-amanda-diakon.html)|2|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html), [151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Alina Bednarz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-alina-bednarz.html)|2|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html), [151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Świeży Lilak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-swiezy-lilak.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Wanda Ketran](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-wanda-ketran.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Tymotheus Blakenbauer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-tymotheus-blakenbauer.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Tamara Muszkiet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-tamara-muszkiet.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Szymon Skubny](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-szymon-skubny.html)|1|[150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html)|
|[Stalowy Śledzik Żarłacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-stalowy-sledzik-zarlacz.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Saith Flamecaller](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-saith-flamecaller.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Rudolf Jankowski](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-rudolf-jankowski.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Romeo Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-romeo-diakon.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Roman Błyszczyk](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-roman-blyszczyk.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Ozydiusz Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-ozydiusz-bankierz.html)|1|[150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Oktawian Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-oktawian-maus.html)|1|[151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[Ofelia Caesar](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-ofelia-caesar.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Oddział Zeta](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-oddzial-zeta.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Norbert Sonet](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-norbert-sonet.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Milena Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-milena-diakon.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Mikado Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mikado-diakon.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Mieszko Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-mieszko-bankierz.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Mariusz Trzosik](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-mariusz-trzosik.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Marian Agrest](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marian-agrest.html)|1|[150728](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150728-sojusz-przeciwko-szlachcie.html)|
|[Marek Kromlan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1803-marek-kromlan.html)|1|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Marcel Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-marcel-bankierz.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Malia Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-malia-bankierz.html)|1|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Laurena Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-laurena-bankierz.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Lancelot Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-lancelot-bankierz.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Klemens X](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-klemens-x.html)|1|[150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html)|
|[Kirył Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kiryl-sjeld.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Kinga Melit](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-kinga-melit.html)|1|[150819](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150819-krotki-antyporadnik-o-sojuszach.html)|
|[Katalina Bankierz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-katalina-bankierz.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Jurij Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jurij-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Jolanta Sowińska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-jolanta-sowinska.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Infernia Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-infernia-diakon.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Himechan](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-himechan.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Franciszek Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-franciszek-myszeczka.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Erebos](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-erebos.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Edward Sasanka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-edward-sasanka.html)|1|[151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[Draconis Diakon](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-draconis-diakon.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Demon_481](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-demon_481.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
|[Dagmara Wyjątek](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-dagmara-wyjątek.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Czirna Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-czirna-zajcew.html)|1|[151212](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151212-antyporadnik-wedkarza-arazille.html)|
|[Bianka Stein](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-bianka-stein.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Benjamin Zajcew](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-benjamin-zajcew.html)|1|[151014](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151014-jedno-slowo-prawdy-za-duzo.html)|
|[Baltazar Maus](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-baltazar-maus.html)|1|[160810](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/160810-zaszczepic-adriana-murarza.html)|
|[Aurel Czarko](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aurel-czarko.html)|1|[151007](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151007-nigdy-dosc-przyjaciol-szlachta-kurtyna.html)|
|[Anna Myszeczka](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-myszeczka.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Anna Kajak](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-anna-kajak.html)|1|[151001](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/151001-plan-ujawnienia-z-hipernetu.html)|
|[Aneta Rainer](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-aneta-rainer.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Andżelika Leszczyńska](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andzelika-leszczynska.html)|1|[161012](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/161012-kontratak-karradraela.html)|
|[Andrea Wilgacz](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/1709-andrea-wilgacz.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Anastazja Sjeld](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-anastazja-sjeld.html)|1|[170122](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/170122-gambit-anety-rainer.html)|
|[Alisa Wiraż](/rpg/inwazja/opowiesci/karty-postaci/9999-alisa-wiraz.html)|1|[150625](/rpg/inwazja/opowiesci/konspekty/150625-poligon-kluczem-do-marcelina.html)|
