# Relatywne lokacje
## Funkcja dokumentu

* Ten dokument ma funkcję STERUJĄCĄ. Odczytuje to aplikacja i odpowiednio pokazuje odległości.

## Fakty

* Majkłapiec od Zaczęstwa oddziela 12 km
    * {Świat|Primus|Sektor Astoriański|Astoria|Sojusz Letejski|Szczeliniec|Powiat Pustogorski|Majkłapiec, Świat|Primus|Sektor Astoriański|Astoria|Sojusz Letejski|Szczeliniec|Powiat Pustogorski|Zaczęstwo} odległość: 12 km