# pelim4aachon
V1: Propietats CSS <br>
font-family<br>
background<br>
position<br>
float<br>
width<br>
text-align<br>
margin<br>
list-style-type<br>
padding<br>
overflow<br>
background-color<br>
border-radius<br>
position<br>
float<br>
display<br>
coolor<br>
text-align<br>
text-decoration<br>
left<br>
font-family<br>
font-size<br>
word-spacing<br>
top<br>
bottom<br>
left<br>
right<br>
size<br>
border-style<br>
border-radius<br>
border-width<br>
<br>


V2:<br>
HTML:<br>
8: canviar títol<br>
80: canviar titol barra superior<br>
92: canviar nom a índex<br>
93-99: adaptar a la meva pàgina<br>
128: canviar títol portada<br>
129: canviar autor<br>
133: canviar botó de lloc<br>
165: afegir intro<br>
176-180: adaptació llocs<br>
189: afegi logo hp<br>
192: eliminar les xarxes socials<br>
217: modificació d'un paràmetre perquè mostraba la imatge 1 dos vegades<br>
219,224: eliminació del subtítol<br>
234: modificació per afegir un personatge<br>
CSS:<br>
31: canvi de color de background<br>
1103: canvi paràmetres per centar la imatge<br>
