2.1 Вам потрібно додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab - 
для цього виконаю дії:
Якщо проект вже створено на локальному компютері
1. створю новий репозиторій на Gitlab
2. в терміналі IDE введу команду git remote add origin "посилання на створений репозиторій"
3. додам усі зміни в репозиторій git add .
4. зроблю коміт git commit -m "Перший коміт"
5. закину зміни git push


Або ж, 
1. створю новий репозиторый на Gitlab
2. клоную його на свый локальний компютер git clone https://gitlab.com/Ya.Fluffy/hw4-dan-it.git
3. додам усі зміни в репозиторій git add .
4. зроблю коміт git commit -m "Перший коміт"
5. закину зміни git push

