<h1>Dieet Schema Applicatie</h1>
<p>De Dieet Schema Applicatie is gemaakt door Arjen Froma voor semester 2 van de AD ICT opleiding gevolgd bij Fontys Hogescholen.</p>
<p>De applicatie is in meerdere modules opgesplitst en kan zowel gedraaid worden via de console als via een PC. De PC versie is echter heel basic omdat dit puur voor het aantonen van uitbereidbaarheid binnen de applicatie dient. </p>

