1. Завдяки екрануванню ми можемо розміщати в коді символи які зазвичай кодом читаються як елементи коду. Також робити переноси строки.

2. Об'явити функцію можна трьма основними способами:
    a) function declaration;
    b) function expression;
    c) arrow function;

3. Цей механізм переносить всі змінні і функції вверх своєї області видимості.
