*   Red
*   Green
*   Blue
+   Red
+   Green
+   Blue
-   Red
-   Green
-   Blue
1.  Bird
2.  McHale
3.  Parish
3. Bird
1. McHale
8. Parish

*   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
    Aliquam hendrerit mi posuere lectus. Vestibulum enim wisi,
    viverra nec, fringilla in, laoreet vitae, risus.
*   Donec sit amet nisl. Aliquam semper ipsum sit amet velit.
    Suspendisse id sem consectetuer libero luctus adipiscing.