# log rotations 

- brug "sudo nano /etc/logrotate.conf" til at kunne ændre i filen, som indholder alle indstillingerne for hvordan rotations i de forskellige logfiler skal ske. 
- Den første ændre var at ændre det fra "weekly" til "daily" rotationen, hvilket betyder at logningen sker dagligt i steder for ugentligt. 
- Det andet som jeg gør er at ændre at det skal gemmes i 4 uger til 8 uger
