# Opgave 2 - OSI-modellen 
1. Eksempler på "consumer" hardware har vi en router og coax/fiber kabler. 
coax/fiber kabler ligger på det fysiske lag i OSI modellen. Routeren derimod ligger på det netværkslaget i OSI modellen. 

2. Google Home enheder/Alexa. Smart belysning. Ladestandere til elbiler. Cloud firewall. Moderne hvidvarer.