# Default regler 

- Start med at bruge "locate 50-default.conf" 
- efter det gå ind i directoriet vha. "cd /etc/rsyslog.d" 
- efter det er gjort åben filen vha. "nano 50-default.conf" 
- Billed af de default steder hvor systemet gemmer log filer henne ![Default](../../../billeder/System-sikkerhed/50-default%20conf%20standard%20log%20filer.png)