# 5 - Hjælp i Linux
1. Udfør kommandoen, observer resultatet og noter
- man 
    - man kommandoen gør så man får en interface for en manual til systemet 
    - Tilføjelser til kommandoen kunne være hvad det er for en kommando som man gerne vil læse manualen for eks. "man mkdir" 