# Arbejd med rsyslog 

- Start med at installere locate -> "sudo apt install locate" efterfulgt af "sudo updatedb"
- Brug locate til at finde syslog.conf -> "locate rsyslog.conf" og brug nano til at kunne kigge i filen
- Skærmbilled af default premission rsyslog.conf ![Rsyslog.conf](../../../billeder/System-sikkerhed/Default%20premission%20rsyslog.conf%20.png)
