# Opgave 2 - Hvad er software?

## Information
Formålet med denne øvelse er at definerer hvad software er, og hvorfor software anvendes. Først laver gruppen er fælles defination, og herefter laves en for klassen, fælles defination gennem dialog under opsamlingen.

## Instruktioner
Sammen i gruppen skal i diskuterer hvad software er, og hvilken egenskaber software bør havde.
Et groft eksempel kunne være Hvad er fordelen ved software fremfor hardware?

## Defination af Software
Software skaber en række instruktioner til hardwaren, og på den måde kan den skabe en flexibilitet for hardwaren.
Software er ikke en fysisk enhed.

## Martins defination
- Instruktion til hardwaren
- Læsbart for mennesker (koden)
- Nemmere at ændre end hardware
- Dynamisk
- En række regler
- Udføre komplekse opgaver

Det er nemt, hurtigt og let at ændre
