# Opgave 1 - Fagets læringsmål
 1. Man finderlæringsmålene på https://www.ucl.dk/studiedokumenter/it-sikkerhed

 2. Læringsmålene handler om at den studerende har en kendskab til forskellige former for trusler, samt kunne overvåge og give et løsningsforslag til bekæmplelsen af eventuelle trusler. 