## 7 - Ændring og søgning i filer
1. Udfør kommandoen, observer resultatet og noter
- touch
    - touch kommandoen modificere timestamp for en fil 
- cp
    - cp kommandoen bruges til at kopiere en fil
    - måden man skriver den på "cp [file/directory-sources] [destination]"
- mkdir
    - mkdir kommandoen bruges til at oprette nye directories 
    - Kommandoen skrives som "mkdir [directory name]"
- mv
    - mv kommandoen bruges til at flytte en fil fra et sted til et andet 
    - syntaxen er "mv [options] source destination" 
- rm
    - rm kommandoen bruges til at fjerne/slette en fil 
- echo
    - echo kommandoen bruges til at fremvise en streng, som er skrevet at brugeren 
- cat
    - cat kommandoen gør så man kan oprette enkelte eller flere filer, se indholdet af filer, kombinere filer og omdirigere output i terminal eller filer  
- grep
    - grep kommandoen søger gennem mange filer ad gangen for at finde et stykke tekst, man leder efter. 
    - syntaxen er "grep PATTERN [FILENAME]"
