# Opgaver den 2/3-23
2. Least privelage handler om at man ikke skal have mere end de højst nødvendige rettigheder, så man ikke kan ødelægge ting i områder som man ikke burde arbejde med. Det kan typisk gå galt ved ansættelse af nye folk, da de kan komme til at får alt for mange rettigheder til at starte med.  

3. Man har muligheden for at stille sig på en bruger, som man så kan tilkomme flere rettigheder, og på den måde kan komme længere op på listen. Derved kan der komme privilege escalation. Denne type af angreb kan forkomme hvis man gør brug af dårlige passwords, og hvis virksomheden ikke overholder "Privilige of least" pricippet. 