 Login və Registration endpoint-ləri bu microservice-də yazılıb. Login zaman generasia olunan token UniTechGateway microservisinde 
 parse olunaraq pin məlumatı götürülür və UniTechAccounts microservice endpoint-lərinə header-da
 əlavə olunaraq sorğu atılır. postman collection əlavə edilib. 
 **docker-compose up -d commandını icra edib proyekti run etməyiniz kifayətdir.**