UniTechLoginRegistration, UniTechAccounts və UniTechCurrency microservice-lərinə sorğular bu gateway ilə yönləndirilir.
Login zamanı əldə oluna barier token accounts-a sorğu yönləndirmədən parse olunaraq pin məlumatı götürülür və
header-a əlavə olunur. **Postman collection əlavə edilib. Digər 3 ms işlək vəziyyətdə olduqdan sonra projecti run edin**
