valyuta məzənnəsi və bir valyutadan digərinə görə qiymətini təyin edən endpoint-lər bu microservice-də yazılıb.
keşləmək üçün Reds istifadə olunmuşdur.Postman collection əlavə edilib. Sorğular UniTechGateway dən yönləndirilir.
**docker-compose up -d commandını icra edib proyekti run etməyiniz kifayətdir.**