Hesab əməliyyatları (hesab yaratma, aktivləşdirmə və deaktiv etmə) və pul köçürmə (hesaba pul əlavə etmə və çıxma, bir hesabdan digərinə pul köçürmə)
endpoint-ləri bu microservice-də yazılıb. postman collection əlavə edilib. Sorğular UniTechGateway dən yönləndirilir.
**Vaxt çatmadığı üçün əsas exception handling və testing bu project-də yazılmışdır. docker-compose up -d commandını icra edib proyekti run etməyiniz kifayətdir.**