## ЗАДАНИЕ 1

За допомогою модального вікна prompt отримати від користувача два числа. Вивести у
консоль суму, різницю, твір, результат поділу та залишок від поділу їх
один на одного.

## ЗАДАНИЕ 2

Напишіть програму, яка перевіряє, чи введене число є додатнім і менше 100 або від'ємним. Вивести результат в консоль.

## ЗАДАНИЕ 3

Напишіть програму, яка перевіряє, чи є число додатним і кратним 7.

## ЗАДАНИЕ 4

Створіть програму, яка запитуєу користувача і порівнює два числа. Вивести результат порівняння в консоль.

## ЗАДАНИЕ 5

Створіть програму, яка порівнює дві строки, виводячи повідомлення про їхнє співпадіння чи різницю.

## ЗАДАНИЕ 6

Вивести на екран повідомлення з текстом "Hello! This is alert" за допомогою
модальне вікно alert.

## ЗАДАНИЕ 7

Запросіть від користувача його електронну адресу за допомогою prompt, а потім відобразіть її в alert.

## ЗАДАНИЕ 8

Використовуючи confirm, створіть програму, яка показує повідомлення, чи згоден користувач на умови використання вашого сайту. Вивести відповідь в консоль.

## ЗАДАНИЕ 9

Вивести на екран модальне вікно prompt із повідомленням "Enter the number".
Результат виконання модального вікна записати в змінну, значення якої
вивести у консоль.

## ЗАДАНИЕ 10

Запитайте користувача про його улюблену кольору. Якщо він відповів "червоний", виведіть повідомлення "${обраний колір} - красивий колір!".
